• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek baykalın başörtüsü hazımsızlığı

yanlış anlaşılmak istenmiyorum ama açık dolaştığım için türlü hakaretler duyduğum kadınlar var o yüzden sessiz kalamadım hemen başlamışlar maymunlarda bir tarafını açıyora necip fazıl paylaşımlarına

yanlış anlaşılmak istenmiyorum ama açık dolaştığım için türlü hakaretler duyduğum kadınlar var o yüzden sessiz kalamadım hemen başlamışlar maymunlarda bir tarafını açıyora necip fazıl paylaşımlarına
Valla ben de sessiz kalamıyorum arkadaşım... Nasıl kalalım ki? Zaten erkekler kadınları yeterince yerin dibine sokarken bir kadın bir kadına nasıl bunları der? Tek kişi üzerinden nasıl kendisi gibi olmayan kesime böylesine yürür? Benim de ailemde kapalılar var ama böyle insanlar değiller. Aklım almıyor..

Kadinin yüzü ne öyle yaa ..korkuluk gibi :KK70:

Ne demek istediğini anlamadım.. Yani benden tam olarak ne istediğini ?
aslında latife ederek yazım kurallarına dikkat etmenin güzel birşey olduğunu yazmak falan istemiş olabilirim.ama alttaki üye arkadaşı beğenerek anlamak istediğini anlamışın
Keşke siz de biraz yazımınıza dikkat etseniz..
En azından cümleye büyük harfle başlama gibi basit bir kurala..

Benim en kolaylıkla, en severek okuduğum yorumlar yazım kurallarına böyle titizlikle uyan yorumlar.
ben o kadar önemsemiyorum işte yazı yazmak zaten bir zahmet araya virgülleri bile zor koyuyorum o kadar üşeniyorumki zaten çoğu zamam virgül bile kullanmam kendimle övünmüyorum tabi :)siz haklısınız.

Kendisi (Melek Baykal) yozgatlı aileden gidip özür dilemiş.Şimdi onu savunanlar düşünsün dicem ama yine çoğu düşünmeyecek ne denir ki:KK53:

aslında latife ederek yazım kurallarına dikkat etmenin güzel birşey olduğunu yazmak falan istemiş olabilirim.ama alttaki üye arkadaşı beğenerek anlamak istediğini anlamışın

ben o kadar önemsemiyorum işte yazı yazmak zaten bir zahmet araya virgülleri bile zor koyuyorum o kadar üşeniyorumki zaten çoğu zamam virgül bile kullanmam kendimle övünmüyorum tabi :)siz haklısınız.

Ben biraz alakasız buldum sadece konuyla.. İroni geniş bir pencere..

Ben biraz alakasız buldum sadece konuyla.. İroni geniş bir pencere..
yazım ve noktalama ile alakalı bir konu denk gelmedi.böyle alakasız alıntı yaptığım için kusura bakmayın didaktik insan.

Ben bunu savunmadım ki. Mesajlarıma bakarsanız görürsünüz.
Yanlış dedim zaten.
Elbette Aklımda kalıyor, sürekli karşı karşıya geliyoruz.
Ne yapmak peşindesiniz?
Düşünce özgürlüğü sabah yazıp konuştuğumuz ve hallettiğimiz bir meseleyi ilk mesaj üstünden saldırmak da değil hanımefendi.
Ne yapmak pesindeyim? Size saldiriyorum?
Tamam. Neyi nasil anladiginizi açikça gordugum icin bir daha sizinle muhattap olmam. Hic sorun degil.

Düşünce özgürlüğüne sahibiz fakat her düşünceyide söylemek doğru değil.
Bazı şeyler insanların içerisinde kalmalı.
Yaptığı gerçekten büyük ayıp.Ben açık bir bayanım.Ama kapalı olup gayet kültürlü ve medeni arkadaşlara sahibim.
Biz toplum olarak hala bu anlayışa erişemedik.

Not: Bu mevzudan sonra kıyaslama yapan arkadaşlarda aynı derecede saygısız bir izlenim sergiliyor

Back
X