melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

yaren ne güzel bir insansın sen ya
cok sağol canım
suan 3 ay bitti bizim
elevit için uyardığın çok iyi oldu
bende biliyorum gerçide şimdi daha cok dikkat ederim
7 kg alırsam bir ayda doktor beni kapıdan almaz:18::18::18:
öpüyorum canım seni cok sağol tekrar

sagol cnm ya utandum bak sımdı
ılk 3 ay bıttı demekkı masalla sıze
ah cnm bızım dr muzda fırca atıp duruyordu ama ne bıleyım gebe oldugum zaman tum atmosferım degısıyo
kızımda 30 oglumda 21 kg aldım ama vermem kolay oldu

Son düzenleme:

ohh ohhh bende melek kızımda 28kg aldım 29 olarak 7 ayda verdim
ama preklamsi yasadıgımdan kilo alısım bu sefer dikkatli olmak zorunda
suana kadar yarım kilo aldım belki de almadım oynuor kilom
57.5 gibi kilom
70 ile bitirmek hedefim insallah

kımısı ıkıncıde daha kolay kılo alınıor falan dıo ama bende bu sefer bıraz daha yemk konusunda dıkkatlıım.
yani sadece kılo aldırmasın dıe degıl icerık olarakta daha saglıklı seyler yemege gayret edıorum ama bakalım
saglıkla sıhhatle olsunda ıns...
bende de sımdılık dedgım gıbı 700 grlık bir oynama var. bakalım ilk uc ay ıcın iiyiz ama ins ıkıncı uc ayda ole olu
zaten son donemde dıkkat edemıosun, etsende bısey olmuoo kılo alıosun bı sekılde
bari simdi dıkkat edekkk

bencede canım
sana elevit verdimi doktor
ya benim tansiyonumu begenmedi doktor
12-7 cıktı daha iyi olabilirdi dedi

zelal son yorum yazdığım konuya baksana

ay canım yazdım sandım yaw. yapıstırmamısım...
canım bana folık asıtı kestı ama vıtamın vermedı. ozellıkle sordum ıcmeye baslıyımm dıe henuz gerek yok dedi. decavıt ıcmıstım gecen sefer son 3 ay falan. bakalım haftaya kontrol var belkı basla der.

tansıona gelınce gecmısten dolayı temkınlı davranıodur senın doktor. bırde doktorda ben cok heyecan cve stres yapıorum o yuzden doktor muaynanesındekı olcumleri cok dıkkate alma demıstı doktor. evde olctugunde 15e 8 sınır demıstı. ıkı saat arayla dusmezse sıkıntı dır. benım kendımı bıldım bıle tansuıonum 12e8 yada 11e 7 dir. 10 a 6 bana dokunuo meslea.hemen basım doner.
senın tansıonun ii bence doktor temkınden ole denmıstır..

ay cok hoşşsun ben yukardaki yorumu kastetmedim
dün kadının biri bir derdim varda konu acmıs
bebegi 3 aylıkmıs yuvasını bozmus kocasıyla arası bozulmus bebekten
ona yorum yaptım ona bak diye kastetdim

yarenim Allah binlerce kere razı olsun canım.
inşallah Rabbim yüzlerimizi güldürür.
aynı acıyla sınamaz inşallah.bol duaya ihtiyacım var bu aralar.

bencede canım
sana elevit verdimi doktor
ya benim tansiyonumu begenmedi doktor
12-7 cıktı daha iyi olabilirdi dedi

benimde 12-8 cıktı dün.doktor bana tansiyon aleti almamı ve sabah aksam ölçmemi söyledi.

otomatik alma sakın
ben onlardan eve getirdim
onlar cok yüksek ölçüyor
diğerlerini becerebilir misin
hergün bir sarımsak yiycem ve limon içicem
ayrıca psikologa gitmek istiyorum
ihtiyacım var

otomatik alma sakın
ben onlardan eve getirdim
onlar cok yüksek ölçüyor
diğerlerini becerebilir misin
hergün bir sarımsak yiycem ve limon içicem
ayrıca psikologa gitmek istiyorum
ihtiyacım var

canım benim dünden bu yana psikolog olayını bende ciddi ciddi düşünmeye basladım.
ruh halim hiç iyi değil bunu iyice farkediyorum.
şimdi birde bu arayıs içine girmek....
tansiyon aletini dijital düşünmüyorum.digerinide ögrenmeye calısıcam bakalım.

valla kıslar daha bu sabah benım psıkologa ıhtıyacım var. bole goturemıycem galıba dedım kendı kendıme.
psıkopat gıbı oldumm ya.ruhuma, kalbıme dusuncelerıme bı turlu laf gecıremıorumm. rabbım hayra cıkarsınn islerimizi sonumuzzuu

kızlar benimde 3 gündür psikolojim gitti
sürekli tansiyonum cıkıyor sanıyorum enseden agrı saplanıyor sanıyorum
hamilelik yogasına baktım netten sıkıldım
psikologamı gitsem diyorum
sürekli bir hastalık cıkıyor
dişlerimi cok sıkıyorum
normal değilim yani
yarın ikili testimi yaptırcam
insallah bir sıkıntı cıkmaz

aynen ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.kızımı kaybettiğimde bile sanki daha dirençliydim.
şimdi hiçbirseyi kaldıramıyorum.kimseye bu durumdanda bahsedemiyorum.
hele su son zamanlar allak bullak oldum.ama bir yandanda hangi birine yetişebilirim diye düşünüyorum.
zaten su an bir perinatolog muhabbeti var.iyi bir psikologada iyi bir bütce lazım.
ikisine birden yetişmem mümkün değil.Allahım bize yardım et ne olur.

ya kıslar benım goguslerım acayıp buyudu. ve nasıl kasınıo bılemezsenız. karnımda kasınmaya basladı. bebe yagı surdum fayda etmedı. bı krem vardı o da fayda etmedı..

palmers vardı bende bı ara e vıtamınlı gusel bı kremdı. ondan alayım yıne dıorum ıns o ise yarar da kasınmaz. var mı tavsıyenız?

Kızlar merhaba.
İşten geldikten sonra sürekli uyuyorum, uyumadığım zamanlarda da baş ağrısınlar yatıyorum. Sizleri okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.
Ayşenazcığım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah.
Melekyavrum Dr pıhtılaşmayı olmadığı halde tansiyon için mi verdi acaba coraspini? Çünkü ısrarla preeklemsi olabileceğimi söylüyor.
İnşallah ikilin de güzel çıkar
Zelalciğim benim de önceki bebekte tek çatlayan yerimde göğüslerimdi. Çünkü ben oraya hiçbir şey sürmüyordum. Arkadaşımın Dr U çatlamanın genetik olduğunu, genlerde varsa ne yaparsa yapsın çatlayacağını, kremlerin hepsinin aynı olduğunu, boşuna para vermemesini, onun yerine katı kakao yağı kullanmasını tavsiye etmiş. Ben de o yüzden bu sefer pahalı kremler yerine kakao yağı aldım bakalım. Kutusu 6 tl. ucuzmuş da. İnşallah işe yarar bakalım...

olabilir canım peki senin tansiyonun nasıldı hamileyken
bende pahalı kremler almıcam
amannnnn cok da tın
geçen sefer karnım çatlamadı
gögsüm catlamadı bacak aram çok çatladı
ama bacak aram cok cok az kaldı

zelalim sadece kaşıma ben hiç kaşımadım kıyafetin üstünden kaşıdım hafif hafif ondan çatlamdım belkide

Canım çok düşüktü tansiyonum. 10-7 falandı hep. Bebeğin öldüğü hafta idrar testi de yapıldı ama o da temiz çıkmıştı. Dr çok ısrar edince tuzu falan azalttım. Su içmeye çalışıyorum vs.
Tatlım ikili testinin sonucunu aldın mı?
Bu arada gülümsemelerde yanlış tuşa basmışım kusura bakma canım

ay yok canım farketmedim bile ne olcak

ikili testi yaptırmaya devlet hastanesine gittim
orda yapmıolarmıs boşuna gitmişim
yarın özel hastanede yaptırcam
aslında hiç yaptırmak istemiyorum

senin preeklamsi değil canım
ne alakası varmıs
kilo almamıssın tansiyonun düşük
protein ckmamıs idrarda
yok canım dert etme
senin 28 haftalıktı kızın dimi

Yok canm 27 haftalıktı, toplam 8 kilo almıştım. Bence de preeklempsi değil ama yine de ayağımızı denk alalım değil mi?
Sen özele gidiyordun, ikiliyi niye devlette yaptırmak istedin? Özel bir nedeni mi var canım?
Benim Dr da Ankara'da sağlam bir özel lab. var. Orda yaptırmamızı istedi.
Cumaya da kontrolümüz var bakalım. 15 günde bir gidiyorum ama elimde olsa her hafta görmek istiyorum yavrumu.
Psikoloji konusuna gelince ben hamile kaldıktan sonra daha iyi hissetmeye başladım kendimi. Ama Cumartesi karnıma bir sancı girdi, hıh, gidiyor yavrum! dedim. Donra gün boyu iç çamaşırına baktım.:18:
Onun dışında rahtım hep şükür. Darısı başınıza olsun inşallah.....
Hepimize de maşallahhhhdiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…