evet malesef genlerden bu catlak. ve ben cok sıkı bır bedene sahıbım normalde. karnım dumudzdu benım. bır gram gobek yoktu...
ben hamılelıkte 4 kutu lierac bıtırdım...guya en tavsıye edılenı. 8 ayda bı basladım kasınmayaa offf anam kı ne. nasıl catladı karnımsımdı erken basladı ama neyse. bende markete gıttım bubchen anne serısınden aldım bı losyon surup oturuomm kasımamaya calısarakkk
Kızlar merhaba.
İşten geldikten sonra sürekli uyuyorum, uyumadığım zamanlarda da baş ağrısınlar yatıyorum. Sizleri okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum.
Ayşenazcığım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah.
Melekyavrum Dr pıhtılaşmayı olmadığı halde tansiyon için mi verdi acaba coraspini? Çünkü ısrarla preeklemsi olabileceğimi söylüyor.
İnşallah ikilin de güzel çıkar
Zelalciğim benim de önceki bebekte tek çatlayan yerimde göğüslerimdi. Çünkü ben oraya hiçbir şey sürmüyordum. Arkadaşımın Dr U çatlamanın genetik olduğunu, genlerde varsa ne yaparsa yapsın çatlayacağını, kremlerin hepsinin aynı olduğunu, boşuna para vermemesini, onun yerine katı kakao yağı kullanmasını tavsiye etmiş. Ben de o yüzden bu sefer pahalı kremler yerine kakao yağı aldım bakalım. Kutusu 6 tl. ucuzmuş da. İnşallah işe yarar bakalım...
Ben ondan önce organik bi krem kullanıyordum üzerinde arı resmi olan. Sonra lierac aldım ama kullanmak nasip olmamıştı
Ben çok bıngıl bıngılım yaaaa:
Yok canm 27 haftalıktı, toplam 8 kilo almıştım. Bence de preeklempsi değil ama yine de ayağımızı denk alalım değil mi?
Sen özele gidiyordun, ikiliyi niye devlette yaptırmak istedin? Özel bir nedeni mi var canım?
Benim Dr da Ankara'da sağlam bir özel lab. var. Orda yaptırmamızı istedi.
Cumaya da kontrolümüz var bakalım. 15 günde bir gidiyorum ama elimde olsa her hafta görmek istiyorum yavrumu.
Psikoloji konusuna gelince ben hamile kaldıktan sonra daha iyi hissetmeye başladım kendimi. Ama Cumartesi karnıma bir sancı girdi, hıh, gidiyor yavrum! dedim. Donra gün boyu iç çamaşırına baktım.:18:
Onun dışında rahtım hep şükür. Darısı başınıza olsun inşallah.....
Hepimize de maşallahhhhdiyelim
benım doktorum kıloyla alaklı dedı. ama sacma yani. alsaydın 9 kılo catlamzdın sen aldın 14 dedı bana patavatsız.
gercı aplamm falan catlamadı ama. ben dedgım gıbı cok sıkı etım vardı. bana dıolardı sen catlarsınn diee
amann artık onemı yok zaten ama
Yok kuzum son haftam inşallah. Hatta sizle yazışırken arada ödevim var onu araştırıyorum.dahaa paydos etmedın mı hatuncum sen
uyumuak iidir. dınlenırsın ohhh mıs
gercı cok uyuyunca kafada sersem gıbı oluo ama. ne kadar oldunuz sizz...malum uc aya yaklasırken kalmaz
14 iyi bir kilo bence.:44: gerçi dediin gibi bir önemi yok amabenım doktorum kıloyla alaklı dedı. ama sacma yani. alsaydın 9 kılo catlamzdın sen aldın 14 dedı bana patavatsız.
gercı aplamm falan catlamadı ama. ben dedgım gıbı cok sıkı etım vardı. bana dıolardı sen catlarsınn diee
Ben ondan önce organik bi krem kullanıyordum üzerinde arı resmi olan. Sonra lierac aldım ama kullanmak nasip olmamıştı
Ben çok bıngıl bıngılım yaaaa:
Maşallah canımcanım o zaman bir dakka senin kilo alısın cok az da değilmiş
bende 30.haftadan sonra birden kilo aldım
o iç çamasırlarına bakmak bende de var psikolojimiz iyi değil normal
canım ben doktorun özeline gidiyorum
hastane değil
tüm profösorler bir plazada muayene acmıs oraya gidiyorum antalya merkezde
ben ilcedeyim
aslında doktorun anlasması olduğu 3 hastane varda biz geri eve dönünce olduğumuz yerde yaptırırız dedik
hastaneye randevu alınca sıra beklemiyosun devlette para vermem diye öyle istedim
ama devlet hastanesi 4lü tarama yapıomus
yarın özel hastanede mecburiyetten yapıcam yani
bencede hepimize masallah
Allah kem gözlerden korusun
bende daha iyiyim tobeguk
bunu derken cok utanıorum ama daha iyiyim
ilk defa iyiyim diyebiliyorum en azından
bende kullandım ikisini de arılı olan bella b
ama onu sevmedim
mustela da kullandım
mustela kötü kokuo lierac yapıs yapıs yapıo
bella b en igrenci
bende bu sefer umursamıcam ya yağlanırım bebe yağıyla mis gibi kokar ohh
Aaa bela b yi niye sevmedin ki?? Ben beğenmiştim. Banyodan sonra bebe yağı sürüyordum sonra günlük de bella b yi kullanıyordum.
Ama bu sefer dediğim gibi bebe yağı+katı kakao yağı kullaniciğim
benım doktorum kıloyla alaklı dedı. ama sacma yani. alsaydın 9 kılo catlamzdın sen aldın 14 dedı bana patavatsız.
keyifsiz ama cok keyifsizim.şöyle bir yere tıkansam uyusam sadece.
yorgun düştü sanki bedenim.beynim....
hiçbiryere sıgamıyorum.en ufak seye büyük tepkiler veriyorum.
eşimde en son patladı annemlerin yanında.
bu bebegi istiyorsan yokedeceksin tüm negatiflikleri.ben sana bastan söylemiştim.
ben cocuk falan istemiyordum.sen iyiyim dediğin için tamam dedim.
birsürü sey saydı.
keyifsiz ama cok keyifsizim.şöyle bir yere tıkansam uyusam sadece.
yorgun düştü sanki bedenim.beynim....
hiçbiryere sıgamıyorum.en ufak seye büyük tepkiler veriyorum.
eşimde en son patladı annemlerin yanında.
bu bebegi istiyorsan yokedeceksin tüm negatiflikleri.ben sana bastan söylemiştim.
ben cocuk falan istemiyordum.sen iyiyim dediğin için tamam dedim.
birsürü sey saydı.
zelal cok haklısıın canım öyle ya da böyle üzülcektik
ben bugün test vermeye gittim ultrasonda bebege de baktık cok şükür iyi gibi şimdilik
aysenaz dik durucaz canım gül sürekli
aklına geldikce gülümse
olumsuz olmak yok
kaç gündür tansiyonum fırladı sanıyordum az önce hemşire ölçtü 9-6ymıs
öyle sevindimki
yediğim sarımsak limonun hesabı yok
hersey beyinde
ya herkes doğuruyo bizde dogururuz heralde sağlıkla
offf
sağlıkla bir doğum yapsakda bulusup gezsek nasıl güzel oolur
kızlar denize gireyimmi sizce
ayy bi canım sıkılıooo offff patladımm
2,5 ayım kaldı. ve ondan sonra ev , esya dose derken nasıpse dogum gelıcek ve cok hareketlı bır ysam olcak ama
son 2,5 ay ve cok sıkıcııı geciooo beee yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?