melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

dikkate almayım diyorum ama bi kere sinir sistemimiz alt üst olmş canım..aylardan beri neler yaşıyorum..bi de bunları mı dinlemek zorundayım..sabır çekiyorum bol bol..ben şimdilik düşünemiyorum zaten ama 1 yılı da duyunca şok oldum yani..ne biliyim işte insanlar bilmediği konularda yorum yapmsalar daha iyi olur sanki..sabır sabır sabır..

aynen öyle valla..herkes tıp okumuş da haberimiz yokmuş gbi..benden başka herkes daha iyi biliyor durumu.bi ben anlamıyorum safım ya..tövbe yarabbim ya..işte böle böle delirtiyolar insanı..sonra da diyolar ki stres yapma..ya bana en büyük stres sizsiniz..senn kayınvaliden de bi hoşmuş arkadaşım ya allah sabır versn..neyseki ben akrabalara fazla yakın değilim..bna da burda bi arkadaş bi psikoloğa gitsen iyi olur dedi..içimden hareketlerinle psikolojimi bozan sensin sen düzelt dedim..sabır çektim..

Ne guzelll yazmishsin canimmm benim. aglatdin.beni.sabah sabah. aslinda ben daha cdogum yapmadan omce bir topik yaratmayi dusunyordum,hatta isim bile dusunmusdumde...
Hepsi dogru,hepsi guzel yazdiklarinin ama bunu cooook sevdim."hamile oldigunu ogrendiginde gozyaslarini heyecandan deyilde,melegi icin akitan". yaaa hakkatan ne qarip bir sey bu,etrafda o kadar es dost varken hic tanimadigin birilerinin hisslerine bu kadar guzel tercumqn olmasi.gercekdende bir melek annesini ancak baska bir melek annesi anliya bilir.cook konusdum gene.

topiginiz hayirli,ugurlu,bol hamisli olsun insallah.teker teker hepinizin guzel haberlerini okuyalim burada.ee vakit bulursam bende gecikmis topigimi acicam,burdan sonra artik oraya beklerim sizleri. burasi lise,orasida universite olur artik.

canim ben senun normal dogum yapdigini bilmiyordum.sezeryan icin hic korkma gozunu acip kapaticaksin hooop bebegin kucaginda.benim bebegi 38 haftada almayi istiyordum ama 37 tam oldu 38 e birgun girmis aldilar.aslinda doktorum martin 11 den sonra nezaman istersen alalim demismsdi ben ya cigerleri gelismezse falab.filan deyin 18 iatedim sora 15 ne indim,sora 11kontrole gitdigimde istersen bu aksam yada yarin gel alalim bu bebek tam gelsmis heran gelir dedi ve allahin izniyle 12 aldilar l.yqni kuvez falan gerejmez gelisimi tamsa.zaten cogu benek zor duruyor 39-40 ,haftaya kadar.hele ikinci erken gelirmis diyorlqr.anliycagin sana bir tavsiye simdiden kafani yorma.sora zaten coook yorulcaksin.korkuyla gecirdigin her anin bebege zarar veriyor.annenin getginligi bebege gecmis dedile benimki icin.oldukca guzel dusin inunla konus seni cok seviyorum tam vaktinde gel,haa surpriz falan yaoma de ona,))

Son düzenleme:

kiziiimm bos versene sen...he he de kapat.hem.ne diye anlatiyorsun,kim ne sorarsa allaha sukur fena degilim de gec.sana diyorum ama kendimde onusmuycam diye diye herseyi anlatirdik.benide baldizim cildirtirti,baxen iclenirdim,yani korkmam normaldi,onca sey yasadim,bana sende panik ataksib,hemen korkmaya haxirsin,sinirfem oluyordum az kla,bir defasinda den beni anliyamazsin defim.bir gun olsun beni anlamadi.bes yasli yigenim bile daha dusunceliydi,melegimden konsdukca gozleri dolu dolu bakari,simdide bu bebegi he gordugunde ellerini kaldirip allaha dua ediyor,allahim halamin bebegini sen koru ona bisey olmasin diyor.kisacadi kimseye hic bi sey anlatma,hele korkularini,melegini hi anlatma,canin skildica buraya gel inan bana burdakiler en iyi dostdur,hatta psikolokdur

zelal simdi okudum hamile oldugunu.cook sevidim.valla bu topik hepinize iyi gelecekdir insallah.bende guzin a laniz olarak her zaman sizleri dinlemeye hazirim.

zelal simdi okudum hamile oldugunu.cook sevidim.valla bu topik hepinize iyi gelecekdir insallah.bende guzin a laniz olarak her zaman sizleri dinlemeye hazirim.

canım hosgeldın, serefler verdın topıkımıze...( damdan dusen gelsın yanıma misali, insan aynı seyleri yasayıp gecırmıs ve sımdı saglıklı bebegıyle olan birine cok ihtiyac duyuyo. bunun olabıldıgının en somut ornegı olarak, duamıza ılhamsın ins artık)

yazıyı begendıgın icin saol. ama tam da o testın pozitiıf oldugunu ogrendıgımde hıssettıgım buydu. ilk aklıma gelen kızımdı,hepte ole olcak. ama ins bu sefer saglıklı kardesleri de kucagımdayken.

biz daha cok yeniyiz melekyawrumlaaa. ama sukur ve hamd olsun rabbıme... ben 10. haftadayım. ama nasıl korkuyo ınsan. bazen cok guclu oluyorum. biz en zorunu tadmısız zaten, ve en iyi biz biliriz 'bizim elimizde gelen bisey yok' rabbım nasıp ederse olucak diyorum ama insanım bazen herseyi unutup ,korkular basıyo. galıba bole bole ilerliycez.
sen hamıleyken nasıldın? hayaller kurabılıyomuydun? cunku ınsanız ve ne kadar korksanda bundan kendını de alamıyosun..
tam bir dilemma iste

melekyawrumm nerelerdesın? sesın solugun cıkmıo...
nasıl gidiyo hayat, hamıs hamıs...bulantın var mı senın. benım mıdem bulanıo ama hıc kusmadım. bıkac kez ya da. ama acken dah cok bulandıgı icin bulantım baslamadn yemek yıyorum.ama agzımın tadı yok hic. lezzetleri tam alamıorum agzımın tadı farklı...ama olsunn zaten ıns bıkac zamana gecer. dun testler ıcın kan verdım.
3 hazirana yeni randevumu aldım:18:

Ben nasilmiydim? isin dogrusu ben 9 aylik mukemmel,sorunsuz bir hamilelik gecirmisdim.sadece dr.un hatasi yuzunden olmusdu.yani bunu ben kendimden uydurmuyorum,dogumda olan herkes,hemsire bile demisdi.ama yinede isin gercegini Allah bilir,hem kismet deyilmis. o yuzden aslinda ben cok fazla korkmamam gerekirken ama isde yinede korkuyla gecirdim ikinci hamileliyimi,ama bir yandanda o kadar emindimki.bu defa herseyin guzel olucagina.mukememl bir dr.um vardi.ama yasadigim sehire deyilde Bakudeydi,bu arada ben azerbaycandayim.simdi.korkularim neydi,ya bebek bir az erken dogarsa,otekide on gun erken gelmisdi.bakuye yetisemessem tekrar burdaki hastaneye gotuturlerse beni.hele o son aylarda,uykularim kaciyordu,bide ne yalan soyliyeyim sezeryandan cok korkuyordum.dr.um normal dogum icin cok israr etdi ama kabul etmedim.zamanzaman aklima kotu seyler geliyordu,hemen kovuyordum,cunki ilkinde surekli ya boyle olursa,ya insan hstaneden eli bos gelirse kafayi yer,ama gordumki yemiyormus,o yuzden ya bu ya o dusujcesine asla yol vermiyordum,tek bi sey var o da hersey guzel olucak bide en buyuk yardimcin ayetelkursu oldu.surekli aklima kotu sey geldikce okudum.hayal kurmaya korksamda evet kuruyordum.cok zor oluyor yani
normal hamilelik olmuyor bizimkisi,ama, yinede bence tadini cikrmak gerek.sadece duayla ,allaha siginarak geciyor bu dokuz ay.kotu dusunceyi asla yakina birakmayin,ya soyle diye bir vumle kurma,allahin izniyle de.yaa vallah hersey guzel olucak.umdunuzu yeterki kaybetmeyin.kizlar valla hamilelik boyunca kendinizi cok yormayin,bu dusuncekerle,cunku allah saglikli bebekler nasib etsin,cok zor surecden geciyor insan bebek dogdukdan sonra.hem normal dogum yalpanlar,hic sorunu olmayanlar bile cok zlaniyoror hele bizim gibi gozu korkmuslara cok daha zor oluyor.o yuzde kafaniza takmayin,emanet edin bebeklerinizi o Guzel ve adil olan,herseyin dogrusunu bilen Allaha.

Son düzenleme:

evet allaha sıgınmak en gusel yol. zaten musibetler bizi rabbe yaklastırmak ıcın degıl mi? evlatlarımızın artık varlıgıda yokluguda bizi allaha yakın tutan sebepler degıl mı? ben dıger hamılelıgımde cok gusel dualar ettim.ve hıc olumsuz degıldım aslında. son bıkac aya kadar. gerektwn cok emındım. son aylar olumsuzluk coktu ustume ama. buldugum okudugum her duayı ettım.
aslında zahırıde soledıkelrım istedıklerım olmamıs gıbı gozuksede her bir duamın tastamam kabul olduguna sahıdım aslında sımdı.

dua olmadan bır hukmumuz zaten yok. simdide sıgındıgım en buyuk lıman o zaten. hangı yasta olursa olsun bızım uzerınde tasarrufu olmayan emanetlerımız cocuklarımız. elimizden gelen tek ve en guze sey dua etmek. ins rabbım hayırlı eyleyıp nasip edecek bizlerede

kımseler yok kac gundur. gercı melekcim sen ben varız ama olsun
ıns burası bızım kızlarla dolarda azcık hareket gelır yahuuu

yaa melekcım benım agzımın hıc tadı yok. yedıklerımden hıc lezzet alamıorum. neler neler getrsemde aklıma
canım cekmıo ama daha garıbı agzımın tadı gıdık resmen.
yedıkten sonra cok kotu kalıo damak tadım.
sende oldumuyduuu hıc

canım insallah 3 haziran da mutlu haberlerle dönersin evine
üçlü testini yaparlar heralde
etrafındakilere söyledinmi hamile olduğunu ben kimseye demedim
yarın düğün var kayınvaldem gelcek kayınbabamla
tembihllicem kimseye demeyin die
hiç sevmiyorum eşimin annesi tarafını beş para etmezler o derece
neyse salla onları
benim de bulantılarım cok hafif
sabah dişimi fırcalarken cok öğürüyorum onun dısında rahatsız değilim
kusmadım hiç
doktor bulantı iyidir olmazsa haber ver demişti
ama iştahım cok yok
cok yemiyorum
yarım kilo vermişim zaten
hafif beslenmeye az yemeye calısıyorum
ben gebelik zehirlenmesi yasadığımdan cok kilo almamam lazım
bazen midem yanıyor göğüs uclarım yanıyor baska bir sıkıntım yok
herkes cok zayıfladın diyo
bende tamam kilo alayım madem artık diorum
içimden kıs kıs gülüyorum

canım zaten alamanyada bır basımıza oldugumuzdan duyacakta kımse yok. sadece cok yakınlarımız bılıo.
annelerımızde zaten bızden temkınlı.
evet 3 hazıran randevum. ama bız bu sefer hıc bir testi yaptırmama kararı aldık. gecen sefer hepsı yapılmıstı. ozamanda
kararımız kesındı zaten bir aksılık dahı olsa alsırma gıbı fıkrımız asla yok. sadece onlem ıcın yaptırmıstık.
ama bu sefer ıns cok cıddı gerek duyulacak bır problem olmazsa normal rutın kan ve ıdrar testınden ve seker testınden baska bırsey dusunmuyoruz.

ben aynı kılomdayım. ama bazen karnım cıkıo. ama sonradana anladım ki o saadce sıslık. sabah gıdıyo cunku...bende sadece sabahları iyi yiyebılıorum. aksam ustune dogrumıde bulantılarım, eksımelerım baslıo. neyse bakalım onemlı degıl zaten bunlar.
bunları dert edıcek degılız.
rabbım saglıkla sonuna getırsın ins

aynen aksamları 4aylık gibiyim sabah normale dönüyorum
yanlız ben kokulaara cok hassasıım
çok rahatsız oluyorum

aynen aksamları 4aylık gibiyim sabah normale dönüyorum
yanlız ben kokulaara cok hassasıım
çok rahatsız oluyorum

canım ya inş lekenlenmeler geçer miniğini rabbiim sana bağışlasın
artık hep beraber gülelim bizde
eşimin baba olduğunu görmeyi o kadar çok istiyorum ki
başkalarına iç çekerek baktığını gördükçe

melekcımm topıkımızın ıns acılen bol bol yeni hamılelere ıhtıyacı var ya aczık hareketlensın topıkımız ama dımı.
bakalım aysenazımm ıns bu ay bıze gusel bır haber verır. nefesleri tuttuk beklıoruzz

Son düzenleme:

alemsin tatlım. :105: inş bu haberi vermeyi cok isterim gercekten.
ama bilemiyorum.sanmıyorum.:18:hayırlısı tabide.Rabbim ne derse o olur.
bu topiğe gecmeyi hepimize nasip etsin.

Son düzenleme:
melekyawrm ya az once gayri ihtiyari bir anda mustafa ceceli ' sewgılım' sarkısı calıverdı. butun hucrelerim, beyn,im uyusmus
halde dinledim. bu sefer kardesınin de benle oldugunu bılmek guseldi ama ...o meleklerin yeride bir baska, bir ayrı kalacak hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…