melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

seninle cok konusmasakta
sürekli dilimde dua etttiklerimden birisin
aynı yollardan bende defalarca geçtim
seni anlamamam mümkün değil
önce moral önce moral
bak bizim diğer topikte bir lafımız var
biz sıramızı savdık
biz sıramızı savdık
Rabbim tüm melek annelerinin yardımcıısı olsun bir daha evlat acısı ile sınanmayalım
insallah

canım inan gözlerim doldu sağol duaların için..allah razı olsn..bizi bizden başkası anlayamaz zaten..bundan sonra benm de sloganım budur o zaman : ben sıramı savdım..allahım evlatla ilgili son sınavıdır inşallah bu..ne diyelim..inşallah ben de dua ediyorum canım sizlere..rabbim tombik mi tombik bi bebiş nasip etsin size..sonra da banaa :)

yorgunbulutlar, canım senin acın daha yeni galiba degıl mi* ne kadarlıktı,sebep bısey soledımı doktorlar... gerci hepsi zahiri sebepler ama.somut bir nedene baglanması iyi mi kotu mu bilmem...
acılarımız aynıı ama ıns bızden oncekı melek annelerimiz gibi ,yeniden saglıklı evlatlarını kucaklamıs annelerimiz gibi bizlerde ins evlatlarımızla dindircez acımızı... surec zor hepımız icin ayrı zor ama cok sukur birbirimizin dilinden anlayan bizler varız
sen suan korunma donemındemısın?

zelal Allahım şükürler olsun dün sana bugün de kendime sevindim
duyduk kalp atıslarını Rabbime sonsuz şükürler olsun

anladım canım
benim 37de oldu doğum su gelmesiyle

ıns saglıkla o haftalara ulasırız yıne ama bu sefer mecbur sezaryen olacagı ıcın. daha erken alırlar hehalde. 38 de falan...o zamanda kuvez muvez gırer belkı devreye ama ıns gırmez. zaten onlem amaclı kuvezler bıze neylesın ama yınede olmasın ıns. rabbım zaten hepsını dusunur bızım ıcın ıns gonlumuzden gecen gıbı olurr

aynen canım insallah o günlere gelelim de
zaten benim bekletmeyecekler o haftalara kadar
doktor öyle demişti
hayırlısı insallah

kiscem cok sevindimmm

hayirli ugurlu olsun

rabbim tamamina erdirsin insaALLAH

ALLAHIM insaallah bu sefer yawrunu kucagina alip koklamani nasip edecekkk

dualarim senle canim benimm...

bu topikten takip ederim seni ARTIK

evet canım yeni daha..ikinci adetimi görüyorum şu an işte o kadar oldu.ilk bebeğimde kromozom anomalisi vardı zaten..karnımda öldü o yüzden..ikincide hiç bi sıkıntımız yoktu..suyu geldi 16. haftada..enfeksiyon olabilir dendi ama sadce olabilir..kesin bişe yok..ben de bu yüzden tedirginim zaten.. bi de yüzümü gören " e sen tedavi olmadan mı hamile kaldın" diyo.. ya tedavi olcaksın dediler de ben mi olmadım..yine anı konuşmalar..tedavini ol sonra hamile kal diyolar..kafayı yicem bu yüzden zaten az kaldı..evet çok şükür ki beni anlayan sizler varsınız..bi de hemen çocuk düşünme 1 yıla kadr bekle diyenler var..ölür müsün öldürür müsün? tabi onlar bilmiyor evlat kokusu hasreti ne demek..kucağında bebeği bana bekle biraz sabırlı ol diyor..ben de yavrumu koklamak istiyorum..ben de yavrumu emzirmek istiyorum..kadın olmanın en güzel anını, en büyük lütfunu ben de yaşamak istiyorum..gel de anlat..korunma sürem 1 kez daha adet görünce biticek aslnda ama canım bikaç ay daha beklerim sanırım bilemiyorum hiç kafam çok karışık...siz ne zaman hamile kaldınız?

canım çok sevindim inan ki..allahım hep güldürsn yüzünü inşallah sağ salim böyle devam eder..kurban olurum onların kalp atışlarına ya...:)

cok sağolun kızlar cok agladık insallah artık güleriz
size de cok dua ediyorum bizzim diger topiktekilere de Allahım yardımcımız olsun

yorgun canım bizim ikimizde sezeryan olduk benim 10 ay oldu zelalinde 7ay oldu
sana neden o kadar uzun bekleme süresi verdiler
6 ay dedi baa her doktor en fazla

yorgun canım bizim ikimizde sezeryan olduk benim 10 ay oldu zelalinde 7ay oldu
sana neden o kadar uzun bekleme süresi verdiler
6 ay dedi baa her doktor en fazla

yok canım bana doktorlar 3 ay dedi..ben de zaten 5. ayımda hamile kalmıştım ikinciye..ama insanlar dedi neden hemen hamile kaldın bak yine tutmadı diye..doktorlar değil yani..ben de anlamadım doktordan daha iyi biliyo herkes herşeyi..bu yüzden kafayı yediriyolar işte bana..sanki doktoru dinlemeden hamile kalmışım gbi davranıyolar..şimdi de 3 ay benm korunma sürem ama yine insanların ağzı durmuyo..kimi 1 yıl bekle diyo kimi 2 yılda hormonlar düzene giriyomuş diyo..ben de diyorum size göre konuşmak kolay..bana böyle cümleler kuranlar belki benm iyiliğim için söylüyo ama doktordan da mı iyi biliyosunuz diyesim geliyo ya..kimseye tahammülüm kalmadı sanırım artık benm bilemiyorum..kaldıramıyorum insanların düşüncesizce yorumlarını...benm içim yanıyo evlat evlat diye..sen bana acele ettin o yüzden kaybettin ikinciyi de diyosun..ben nasıl kaldırayım bunu?

canım onları soylesyenler kımse hıc bırını dıkkate alma...onlar neredn bılsın senın acını. ki zaten ne doktorların ne bızım elımızde. bence doktorun tedbır olarak verdıgı sure bıttıgınde eger pskolojık olarak iyisen hıc bekleme derım ben. onemlı olan senın ne hıssettıgın...eger hazırsan gerısı teferruat salla...

mehtapcım ve greathopes bıraz daha sık ziyaret etssler. biraz daha buyukler ya soracam ama...
nasıl acaba, hayal kurabılıyolar mı? ne hıssedıolar...
ben bır yandan cok korkuyorum bır yandan ınsanız, annelıge yenıden yakınız hayal etmekten, bir bebekle kendımı dusunmekten kendımı alamıorum galiba.
esım kasma sal kendını gıtsın, senın yapabılecegın hıc bısey yok. hayal etsen de etmesende degısecek bisey yok. bırak mutlu yasa dıo. kendısı pek sasıyo sımdı bebege ama...isim taktı yine,cogul hıtaplar edıo bize. bende sureklı susturuyorum onu ama...:18: bilemedim ki nerede dursak?
aslında ugurbocegıme de sorabılırızz?

Herkes cok bilir
herkesin evinde ultrason cihazı
herkesin evinde doktor diploması asılı
mesela kaayınvaldem
kalp atısını duyduk diyorum
daha 1 aylık bebegin kalp atısımı olur dio bana dün
sanki yalan sölicem
sakın bu bebege birsey olmasın olursa biz biteriz dio
en büyük acıyı o yasamıs
tabi 2 defa bebegi öldü diye küretaj olan o
sezeryan olan o
rahim ameliyatı olan o
bende dedimki oldu tamam birsey yoksa ben kapatıyorum dedim
eşime de söyledim annen olabildiğine az gelsin bize
ben geçmişe sünger cekmeye calısıyorum
tüm moralimi toplayıp gülmeye calısıyorum
baskalarının beni cökertmesine izin vermicem
sen de verme
biz cekeceğimiizi cekmişiz
birde milletin cenesini cekmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…