allah yüzünü her daim güldürsün de 9 ayı sağlıkla gör inşallah..çok sevindim bebişinin kalp sesi ne de güzeldir şimdi..yeniden o pıt pıtları hayrla duymayı nasip etsin allahım bana da..
sağol melekyavrum..toparlanıcam elbet ama zaman gerek sanırım..inşallah sizlerin güzel haberleryle umutlarım daha da artar..hayrlı haberlerle döneeğine inanıyorum yarın mutlaka haberdar et..
seninle cok konusmasakta
sürekli dilimde dua etttiklerimden birisin
aynı yollardan bende defalarca geçtim
seni anlamamam mümkün değil
önce moral önce moral
bak bizim diğer topikte bir lafımız var
biz sıramızı savdık
biz sıramızı savdık
Rabbim tüm melek annelerinin yardımcıısı olsun bir daha evlat acısı ile sınanmayalım
insallah
randevu öğlen 12 gibi canım
insallah insallah yarın iyi haberlerle gelirim
cok umutsuz gidicem doktora
insallah umutla cıkarım
zelal Allahım şükürler olsun dün sana bugün de kendime sevindim
duyduk kalp atıslarını Rabbime sonsuz şükürler olsun
ohh hadi masalahh. sukurler olsun. ıns dogumdan gelıp evlatlarımız yanımızdaykende bole sewınıp yazısmak nasıp olsun canımmm
amin cnm amin
darısı kızların basına insallah
senin doğum kacıncı hafta olmustu zelal
amın amın.. bız 41. haftadaydıkk ya. ıste bıraz fazla kaldı ...normal olunca hersey mudahaleye gerek duymamıstı doktorda.olacagı varmıs oldu ıste
anladım canım
benim 37de oldu doğum su gelmesiyle
ıns saglıkla o haftalara ulasırız yıne ama bu sefer mecbur sezaryen olacagı ıcın. daha erken alırlar hehalde. 38 de falan...o zamanda kuvez muvez gırer belkı devreye ama ıns gırmez. zaten onlem amaclı kuvezler bıze neylesın ama yınede olmasın ıns. rabbım zaten hepsını dusunur bızım ıcın ıns gonlumuzden gecen gıbı olurr
yorgunbulutlar, canım senin acın daha yeni galiba degıl mi* ne kadarlıktı,sebep bısey soledımı doktorlar... gerci hepsi zahiri sebepler ama.somut bir nedene baglanması iyi mi kotu mu bilmem...
acılarımız aynıı ama ıns bızden oncekı melek annelerimiz gibi ,yeniden saglıklı evlatlarını kucaklamıs annelerimiz gibi bizlerde ins evlatlarımızla dindircez acımızı... surec zor hepımız icin ayrı zor ama cok sukur birbirimizin dilinden anlayan bizler varız
sen suan korunma donemındemısın?
yorgun canım bizim ikimizde sezeryan olduk benim 10 ay oldu zelalinde 7ay oldu
sana neden o kadar uzun bekleme süresi verdiler
6 ay dedi baa her doktor en fazla
yok canım bana doktorlar 3 ay dedi..ben de zaten 5. ayımda hamile kalmıştım ikinciye..ama insanlar dedi neden hemen hamile kaldın bak yine tutmadı diye..doktorlar değil yani..ben de anlamadım doktordan daha iyi biliyo herkes herşeyi..bu yüzden kafayı yediriyolar işte bana..sanki doktoru dinlemeden hamile kalmışım gbi davranıyolar..şimdi de 3 ay benm korunma sürem ama yine insanların ağzı durmuyo..kimi 1 yıl bekle diyo kimi 2 yılda hormonlar düzene giriyomuş diyo..ben de diyorum size göre konuşmak kolay..bana böyle cümleler kuranlar belki benm iyiliğim için söylüyo ama doktordan da mı iyi biliyosunuz diyesim geliyo ya..kimseye tahammülüm kalmadı sanırım artık benm bilemiyorum..kaldıramıyorum insanların düşüncesizce yorumlarını...benm içim yanıyo evlat evlat diye..sen bana acele ettin o yüzden kaybettin ikinciyi de diyosun..ben nasıl kaldırayım bunu?
yok canım bana doktorlar 3 ay dedi..ben de zaten 5. ayımda hamile kalmıştım ikinciye..ama insanlar dedi neden hemen hamile kaldın bak yine tutmadı diye..doktorlar değil yani..ben de anlamadım doktordan daha iyi biliyo herkes herşeyi..bu yüzden kafayı yediriyolar işte bana..sanki doktoru dinlemeden hamile kalmışım gbi davranıyolar..şimdi de 3 ay benm korunma sürem ama yine insanların ağzı durmuyo..kimi 1 yıl bekle diyo kimi 2 yılda hormonlar düzene giriyomuş diyo..ben de diyorum size göre konuşmak kolay..bana böyle cümleler kuranlar belki benm iyiliğim için söylüyo ama doktordan da mı iyi biliyosunuz diyesim geliyo ya..kimseye tahammülüm kalmadı sanırım artık benm bilemiyorum..kaldıramıyorum insanların düşüncesizce yorumlarını...benm içim yanıyo evlat evlat diye..sen bana acele ettin o yüzden kaybettin ikinciyi de diyosun..ben nasıl kaldırayım bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?