Melek Destesi Aldım

Belgisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.235
36
158
İstanbul
Kendime bir melek destesi aldım, kartlarıma alışmak için buradan bana sorusunu yazan bir kaç kişiye kart çekmek istiyorum. Ama zamanım çok olmadığı için fazla bakamam 5-10 kişi kabul edeceğim. Bakalım neler çıkacak :)

Merhabalar, kpss sınavında atanabilecek miyim, bunun için çekebilir misiniz?

Atanacaksın çıktı ancak baştan çok istediğin bir yer olmayabilir atamanın yapılacağı yer. Yine de senin için hayırlı bir iş geliyor kartlara göre.

inşallah.. olsun hayırlısı olsun da :) çok teşekkür ederim...

5-10 kişinin içinde oldugumu görüyorum ve kendimi şanslı hissedip mutlu oldum şuan :) banada bir kart acarmısın canım sevgilimle ayrıldık tekrar barısma gibi olumlu bişey olucakmı aramızda yoksa bu iş bittimi ne diyor kartlar.

5-10 kişinin içinde oldugumu görüyorum ve kendimi şanslı hissedip mutlu oldum şuan :) banada bir kart acarmısın canım sevgilimle ayrıldık tekrar barısma gibi olumlu bişey olucakmı aramızda yoksa bu iş bittimi ne diyor kartlar.

Senin için " Affet" kartı çıktı. Ben bunu barışacaksınız olarak yorumluyorum : )

Kendime bir melek destesi aldım, kartlarıma alışmak için buradan bana sorusunu yazan bir kaç kişiye kart çekmek istiyorum. Ama zamanım çok olmadığı için fazla bakamam 5-10 kişi kabul edeceğim. Bakalım neler çıkacak :)

Cnm banada bakarmısın merak ettim :) Bebeğim için:5:

evet cnm bbek istiyor...

Çıkan karta yorumun bebeğinin olacağı ama bunun için tıbbi bir tedavi gerekebileceği. Tabi bu kartlar tarot olmadığı için direk yorum yapmak kolay değil ama bence tedavi veya tüp bebek gibi bir seçenekle bebeğinin olacağını gösteriyor çıkan kart. Allah sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip eder inşAllah.

İstiyorum cnm 8 ay önce bebeğimi kaybetmiştim şimdi olmuyo nedense onu sordum cnm :43:

Biraz sabretmen gerektiğini gösteren bir kart çıktı sana, ben bunu olacak şeklinde yorumluyorum. Bir de sigara içiyorsan mutlaka bırak, beslenme alışkanlıklarını gözden geçir ve sağlıklı beslenmeye, eksersiz yapmaya önem ver. Bana sağlıklı bir hamilelik için hayatında bazı değişimler yapmak gerekli gibi geldi. Allah kucağını sağlıklı ve hayırlı bir bebekle doldursun tez zamanda.

Biraz sabretmen gerektiğini gösteren bir kart çıktı sana, ben bunu olacak şeklinde yorumluyorum. Bir de sigara içiyorsan mutlaka bırak, beslenme alışkanlıklarını gözden geçir ve sağlıklı beslenmeye, eksersiz yapmaya önem ver. Bana sağlıklı bir hamilelik için hayatında bazı değişimler yapmak gerekli gibi geldi. Allah kucağını sağlıklı ve hayırlı bir bebekle doldursun tez zamanda.

Haklısınn cnm cok saol.Allah razı olsun :)

Sevdiğim biri var .daha doğru düzgün görüşme şansımız olmadı ama.ondan karşılık görücek miyim.mutlu olabilecek miyiz?bir geleceğimiz var mı bakabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhabalar eski sevgilimle barışacak mıyım :61
şimdiden teşekkürler canım :61:

Sevdiğim biri var .daha doğru düzgün görüşme şansımız olmadı ama.ondan karşılık görücek miyim.mutlu olabilecek miyiz?bir geleceğimiz var mı bakabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :)

Senin için çektiğim kart önünde daha iyi bir kısmetin olduğunu gösteriyor. Bu kişiye takılıp kalman esas kısmetini engelleyebilir bu nedenle kendini özgür bırak diyor kartın. En hayırlısı olsun diyorum bende.

Back
X