Melek Destesi olan var mı??

Tugcecan. TariElensar aşk hayatı için bi kart istiyor kendisi şuan banlı yazamıyor
Şimdiden teşekkürlerr..

Tugcecan. TariElensar aşk hayatı için bi kart istiyor kendisi şuan banlı yazamıyor
Şimdiden teşekkürlerr..

TariElensar Canım aşk hayatı için;
Kartın içindeki çocuğa sarıl diyor. Onun şefkate, ilgiye ve güzelliklere ihtiyacı var.
Ona sevgini akıt canım.
Diğer kartın sessiz ol diyor. Bazen susmak en iyi cevaptır.
Şuan harekete geçme, plan yapma zamanı değil.
Bir parçada olsa kendi kendine sessiz olmanın zamanı şimdi.
Bunu yaptığında her konuda daha net olduğunu görüceksin.
Bir süre susup bekleyerek, meleklerine sana yardım etmeleri için zaman ve fırsat vermelisin.

Tuğçecannn aşk hayatım için kart açabilirmisin.. teşekkür ederiim şimdiden :))

Canım kartın yüreğindeki işi yap diyor. Bereketi gelicek.
Diğer kartın diyorki sen ışık işçisisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın. Bunu yap canım.
Bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak.
Ve akışta ol. Akışına bırak herşeyi.
Hayatın akışı seni gitmek istediğin en doğru noktaya götürücek canım.

teşekkür ederim tatlım :))

yazmıştım kaçırmışsınız sanırım :))

Evet canım kaçırmışım :)
Kartın rüyalarına bak diyor.
Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Senin kalbinde bir soru var cevabı evet canım...
Geleceğin ışık dolu ve güzel...

içim şuan çok sıkkın umarım geçer ve güzel günler gelir :) teşekkür ederim :)

Öncelikle çok teşekkür ederim canım.Ben bazen rüyalarımda olacak olan şeyleri ya olduğu gibi yada dolaylı yoldan önceden görüyorum ama yorumlayabilmek önemli,yani gördüğüm rüyanın tersi mi çıkacak yada gördüğüm ne anlama geliyo çözebilmek çok önemli ama uzun zamandır pek rüya görmüyorum,görüyosam da hatırlayamıyorum yada bazen anlamsız rüyalar görüyorum nedendir bilmem.Evlilik için çektiğin karta göre sanırım sevgilimle yollarımız ayrılıyo buna gerçekten çok ama çok üzüldüm,yarın ayın 26sında tam 7 senemiz doluyo onu nasıl unuturum,hayata onsuz nasıl tutunurum hiç bilmiyorum inan

Cnm banada bir kart çekermisin :)

Canım kartın rüyalarına bak diyor. Gördüğün rüyaların farkına var. Meleklerin rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Ayrıca senin kalbindeki sorunun cevabı; EVET...
Senin için en hayırlısı olucak ve geleceğin ışık dolu.
Meleklerin tarafından sonsuz destekleniyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…