- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.061
tugcecan nasılsın?
yakın gelecek için bir kart rica edebilir miyim?
aşk için kart lütfen
Canımmmmm çok ama çok teşekkür ederim o kadar doluyum ki yemin ediyorum ağlayarak okudum yazdıklarını gerçekten çok güzel şeyler çıkmış,demek ki bunca sıkıntının sonu aydınlığa çıkacak.İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir.Tekrar tekrar teşekkürler bana umut verdin canım çok sağol.
tuğcemmm..........1 kart rica etsem evliliğm için...
selam tuğçemmmmmmmmmmm nasılsın canımcım
Canım kartın sana akışta ol diyor.
Bırak seni gideceğin yere akış götürsün.
Direnmek seni zorlar ve geciktirir.
Bunun için yapman gereken tek şey güvenerek bırakmak.
Birşeyleri oldurmayı ve kontrolü bıraktığın zaman, herşey kendiliğinden akıp yoluna girecek.
Olması gereken en doğru zaman ve en doğru şekilde gerçekleşicek.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak canım.
Cnm bugün ormana gittim derin bi nefes aldım ruhumu ve iç sesimi dinledim huzur buldum nihayet.Çok güzel bi duyguydu gözlerimi kapattım ağaçların hışırtısını kuşların cıvıltısını herşeyi dinledim.Çok iyi geldi bana.
Şimdi tekrar kart çekebilir misin cnm benim.
Kıyamam canım inşallah şimdi daha iyisindir.
Hiçbir acı sonsuz değildir. Ben de nişanlımdan ayrılırsam tedavi görürüm falan yataktan çıkamam diyordum.
Hiçbirşey olmadı. ilk hafta daraldı kalbim ama sonra geçti gitti.
çünkü Allah'a ve meleklerine güvendim hep.
Elbet dedim benim için düşündükleri güzel şeyler var.
Ve öyle olucağını düşünüyorum hala.
Tuğçecan ayrıldık
Bnde fal ıstıyorumm :?
doğru... sürekli ilerisini düşünmekten yoruldum, ne olacaksa hayırlısıyla olsun inşallah hepimiz için. çok teşekkürler tuğçecim.
Biraz daha iyiyim çok şükür canım,şu an için hala birlikteyiz ama bütün işaretler biteceği doğrultusunda.Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım çok kötü olurum diyorum ama inşallah senin gibi güçlüyümdür,inşallah dediğin gibi çabuk atlatırım bende.Sahi bişey sorcam sana,bu aralar rüyalarımda değil normal hayatta sürekli karşıma 13 rakamı çıkıyo bu bir işaret olabilir mi sence?Yani mesela 2013 yılı benim için çok güzel geçecek gibi veya başka bişey,bi türlü çözemedim ama bu aralar sürekli karşıma çıkyo ve iyi mi kötü mü anlayamıyorum
Meleğimisss
:) ben geldiiiiim bende istiyimmii kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?