Melek Destesi olan var mı??

canımsın.. çok teşekkür ederim

iyi geceler hanımlar kim kart bakıyorsa bir de benim için bakıversin rica ediyorum bendede var ama anlamıyorum

iyi geceler hanımlar kim kart bakıyorsa bir de benim için bakıversin rica ediyorum bendede var ama anlamıyorum

Canım ilk olarak kartın sana affet diyor.
Senin kızdığın yada kırgın olduğun biri yada birileri olabilir.
Affederek ruhunu özgürleştir. Affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa.
Sen bir ışık işçisisin. Senin amacın insanlara yardım etmek, dokunduğun herkese ışık vermek.
Bu ışık senin dünyanı da aydınlatacak canım.
Diğer kartn ise özgürlük...
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

allah senden razı olsun canım şu saatte moralim yerine geldi sayende sağolasın

sagol canim...ben de senin icin gonul karti seciyorum:canim senin de her sey gonlune gore olacak.aldigin dualar sana ugur getirecek...

sagol canim...ben de senin icin gonul karti seciyorum:canim senin de her sey gonlune gore olacak.aldigin dualar sana ugur getirecek...

Birşey değil canımm...
Aminn canım.
İnşallah uğur getirir ama ben inanıyorum getiriceğine.
Cümlemizin Allah kalbine göre versin inşallah.

İşaret ettiği güzel şeyler gerçekleşir umarım.
Kartlarla iyi iletişim halinde olunduğunu gösteriyor bu.
Bir de sen çok fazla ilgilisin kartlarınla,herkese bıkmadan yardımcı oluyorsun saygı duyuyorum cidden. :)
Ben o günkü durumuma göre 2-3 kişiden sonra baş ağrısı çekiyorum.

Bir de bu aralar enerjim çok düşük konuları takip edenlerden çok fazla özel mesaj alıyorum kırılmayın lütfen,fal isteklerini değerlendirmiyorum.
Bakmaya elverişli olduğum anlarda yazıyorum zaten bakabileceğimi.

teşekkür ederim canım, iç sesimi dışarıya vuracağım az kaldı :)

Tuçecim yine senden kart çekmeni rica ediyorum bakalım bu sefer meleklerim ne işaret veriyo.

tuğcecan rica etsem, ablamın niyetinede kart çektirmek istiyorum adı meltem maddi konumuyla ve çocukla ilgili baktırmak istiyo, iki nedenden bakmak istemiyosan maddiyat öncelik:), teşekkürler şimdiden

Ablacim bana egitimle ilgili cekebilir misin acaba..? İstedigim tek bir bolum var,gonulden istiyorum,surekli onun icin dua ediyorum..Melekler ne diyorlar abla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…