- 15 Ağustos 2008
- 21
- 1
- 613
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.121
İşaret ettiği güzel şeyler gerçekleşir umarım.
Kartlarla iyi iletişim halinde olunduğunu gösteriyor bu.
Bir de sen çok fazla ilgilisin kartlarınla,herkese bıkmadan yardımcı oluyorsun saygı duyuyorum cidden. :)
Ben o günkü durumuma göre 2-3 kişiden sonra baş ağrısı çekiyorum.
Bir de bu aralar enerjim çok düşük konuları takip edenlerden çok fazla özel mesaj alıyorum kırılmayın lütfen,fal isteklerini değerlendirmiyorum.
Bakmaya elverişli olduğum anlarda yazıyorum zaten bakabileceğimi.
tuğçecan nasılsın mesaj yazdım ama gönderilmedi moralin iyi mi
mrb tuğçee bana bi kart çekermisin eski sevgilimle ilgili
İyiyim canım çok şükür. Sağol sorduğun için.
Sen nasılsın?
Merhaba Canım, bana da bakar mısın ilişkimle ilgili?
kızlarrr merhabaa ilk kez görüyorum bu başlığı ne oluyor tam olarak tarot mu bakıyorsunuz? nolur bana da bi baksanızahiç baktırmadım daha önce tarot falı
selam tugcecan..yaptığın şey çok ilgimi çekti.geçmişle ilgili yorumlar mı yapyorsun..yoksa geleceğe dair fısıltılar var mı
Tuçecim yine senden kart çekmeni rica ediyorum bakalım bu sefer meleklerim ne işaret veriyo.
tuğcecan rica etsem, ablamın niyetinede kart çektirmek istiyorum adı meltem maddi konumuyla ve çocukla ilgili baktırmak istiyo, iki nedenden bakmak istemiyosan maddiyat öncelik:), teşekkürler şimdiden
Ablacim bana egitimle ilgili cekebilir misin acaba..? İstedigim tek bir bolum var,gonulden istiyorum,surekli onun icin dua ediyorum..Melekler ne diyorlar abla..
tuğçee banada bakabilir misin rica etsem?
bana da evlilik ve iş ile ilgili kart çeker misiniz? ya da ikisinden biri de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?