- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.181
Canım kartın sana dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.
Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
Duaların hepsi duyuluyor. Duan en hayrlı şekilde cevaplanıcaktır.
Diğer kartın halloldu diyor. Hayatında birtakım sorunların hallolucak. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.
tuğçecim bi tane kart istesem:)dileğim malum :)
Canım kartın yüreğindeki işi yapmanı söylüyor. Yapmak istediğin, arzu ettiğin birşey var. Bu sana mutluluğu ve bereketi getirecek.
Diğer kartın anne-çocuk kartı. Bebeğinin olucağını söylüyor hayırlısıyla.
Ona sevgini aktıcaksın.
desene kesın benım melekler benım ıcın ne halı varsa gorsun derlernedense hayatım berbat gıdıo ama hala guluyorum sanırım gercekden sorun bende benım ıcınde bakarmısın dıcem ama sanırım suana kadar cekdıgın en karamsar karta sahıp olmakdan tırsıorum acıkcası umutsuz vakasın olayı
desene kesın benım melekler benım ıcın ne halı varsa gorsun derlernedense hayatım berbat gıdıo ama hala guluyorum sanırım gercekden sorun bende benım ıcınde bakarmısın dıcem ama sanırım suana kadar cekdıgın en karamsar karta sahıp olmakdan tırsıorum acıkcası umutsuz vakasın olayı
Bu arada şunu söyliyim eğer bebek düşünüyorsan o içindeki çocuk kartı. bEBEğinin geliceğini de gösteriyor. Onu da belirtiyim.
Merhaba tugcecan:)
Rica etsem kart çekermisin aşk için:)
evet ıstıorum bebek bakalım ınsallah tez vakıtte gelır bebem :)) tesekkurler,,,
Rica ederim canım. Fakat dediğim gibi düşünce yapını olumluya çevirmelisin ki herşey yolunda gitsin.
merhaba bana da kart çekermısınız lütfen ??:26:
ahh onu bı edebılsem :)) esım bıle sıkayet edıo herseye negatıf bakıosun dıe:))buyucem bıgun ınsallah:)))
Canım kartın sana yüreğindekini söyle diyor. Şimdi kendini sevgiyle ifade etmen gerek.
İnan sen bunu yaptığında herşey çözümlenecek.
Yüreğindeki sevgi ortamı aydınlatacak.
Ve karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açıcak.
Diğer kartın yolunun açık olduğunu söylüyor. Yolunda uçarak gidiyorsun.
Yolunda bazı tümsekler çıkıyorsa da bunları dert etme bu yolun bir parçası ve öğrenmen için gerekli.
O nedenle sen yoluna gülümseyerek devam et çünkü yolunun sonu aydınlık canım.
bu kartların bana yap dediklerini bi yapabilsem, ne güzel olacak herşey...
şu an hayatımda yolunda giden hibişi yok, sabahtan beri ağla ağla içim sisti..
Kartlar sunu sunu yap derken keşke nasıl basarabileceğimi de söyleselerherşeyi de devletten beklememek lazım tabii ama, aması var işte
sevgimi her zmn sölüyorum ama neden böyle cıktıysabu tümseklerden cok sıkıldım ama bı geçse gitse çok ii olacakk
Canım öncelikle içindeki gücünü keşfetmen gerek.
Allah bizi yaratırken kendi ruhundan da üfledi ve doğal olarak içimizde büyük bir güç var fakat biz bunu kullanmayı başaramıyoruz.
Bu durumlarda Allahtan ve meleklerinden yardım istiyebilirsin.
Kendimi gerçekleştirebilmem ve içimdeki gücü elime alabilmem için yardım istiyorum diyebilirsin.
Emin ol ki sana yardım edilicektir.
Demekki sorunları sevgiyle çözmelisin ve sevgini sürekli söylüyorsan böyle devam etmelisin canım.
Senin sevgin karanlığı aydınlatacak çünkü.
Tümsekler herkesin hayatında var onlar olmassa öğrenmemiz gereken şeyleri öğrenemez ve olgunlaşamayız.
kİŞisel gelişimimiz için bunlar olmak zorunda.
Sen yeterki umutsuzluğa kapılma ve yolunun sonunun aydınlık olduğunu bil ve bunun rahatlığı içinde ol.
Merak etme ilahi planda herşey olması gerektiği gibi ilerliyor. Herşeyde bir hayır vardır lafını da unutma canım.
hmm, ne güzel demişsin... evet dua etmem gerek bol bol içimdeki gücü ortaya çıkarmak için..
valla utanıyorum artık ama benim için ve erkek arkadaşım için kart çekebilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?