Melek Destesi olan var mı??

teşekkür ederimmmm çokk

Bnm içinde bır kart cekebilirmisiniz acabaa ask için

teşekkürler tekrardan tatlım :) seni çok seviyorum hiç bekletmeden bakıyosun tuğcecan bitanesin

Çook sağol Canımm

teşekkür ederim ....

çok teşekkürler canımm :)

Allah'ın izniyle meleklerden yardım istiyor ve kart çekiyorum canım. Hayatımıza yön vermek için.

desene kesın benım melekler benım ıcın ne halı varsa gorsun derler nedense hayatım berbat gıdıo ama hala guluyorum sanırım gercekden sorun bende benım ıcınde bakarmısın dıcem ama sanırım suana kadar cekdıgın en karamsar karta sahıp olmakdan tırsıorum acıkcası umutsuz vakasın olayı

Evet canım o konularada niyet edip o şekildede kart seçebiliriz. :)

Aminn canım...
Evet gerçekten de yardım ediyorlar bence.

Bnm içinde bır kart cekebilirmisiniz acabaa ask için

Canım ilk olarak kartın sana yüreğindeki işi yap diyor. Bu sana mutluluk ve bereket getirecek. Belkide aşkın yoksa bu işte bulucaksın. :)
Atrıca hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.
Son olarak kartın sana araştır diyor. Farklı yolları ve farklı seçenekleri denemelisin.
Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akıcak canım.

canım ablam için çekermisin . evliliği için ..

Canım ablaa kartı hafifle diyor.
Yaşamındaki yüklerden, ihtiyacı olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler de yaşamına girecek.
Diğer kartı sabırla bekle diyor ablan için. Güzelliğin gülleri, sabrın bahçesinde yetişir.
Şuanda sabrı öğreniyor. Sabrının karşılığını alıcak.

Kart çekebilir misin benim için canım, kolay gelsin.. :)

Canım kartın sana dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.
Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
Duaların hepsi duyuluyor. Duan en hayrlı şekilde cevaplanıcaktır.
Diğer kartın halloldu diyor. Hayatında birtakım sorunların hallolucak. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…