- 14 Ağustos 2011
- 28.830
- 4.556
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.341
Bu mucize geçende çıkmıştı bekleyişi içerisindeyim.
Ay bu ara hiç iyi rüyalar görmedim korktum da bak şimdi :26:
Çok sağol birde nişanlım için çekebilir misin bu ara biraz sıkıntıları var
Güzel rüyalara niyet et canım yatarken ve yatmadan önce sıkıntılı şeyler düşünme. Seni gülümseticek şeyler düşün.
Canım nişanlın bunalmış bulunduğu ortamdan. Biraz doğada vakit geçirsin. Deniz kenarı, göl kenarı, orman v.s
Doğada kendi özünü kendi doğasını bulucak.
Sınırsız gücünü ve aradığı tüm cevapları da... Beraber gidin isterseniz.
Nişanlın iyi bir insan. Dokunduğu herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için burada. Hayat amacını gerçekleştirsin. Bu onu mutlu edicek ve onun da dünyası aydınlanacak.
İyi geceler tuğçecan,
Oncellikle cok zor birsey yapiyorsunuz, tebrik ederim.
Mumkunse ( icinizden gelirse)
Sevgilimin isleri problemli( nisan ertelemek zorunda kaldik)
Bende is yerimden bir konuda hbr bekliyorum
Cekme sansimiz var mi? :)
Canım benim sen harikasın ya inanamıyorum evet dediğin gibi çok bunaldı ve doğada vakit geçireceğiz gittiğimde.
Göl kenarına gideceğiz ...
Bu inşallah onada banada iyi gelecek.Düğünümüz yakın ama bazı kişilerden beklediğimiz desteği malsef göremiyruz.
Manevi olarak diyorum .. Bu onuda benide üzüyor bakalım neler olacak.
Hayattak amacım sensin der hep evlenelim dünyamız güzelleşsin der.
Bende sıkıntıdan çok tuhaf görüyorum.
En son gördüğüm rüya canım korkunç, paylaşayım : Koca bi okyanusun içinde büyük büyük kayalıklar var ben ordayım kayadan kayaya geçiyorum ama Tuğçe anlatamam deniz simsiyah böyle of tüylerim diken diken oldu korkunç ben aşkım aşkım diye bagırıyorum aglıyorum.hava karanlık deniz kapkara.sonra nasıl oluyorsa bir sürü ölü insan görüyorum kuranlar okunuyor bazı insanları zincirlere baglamıslarölüler üstü acık mosmos ay çok fena aglıcam şimdi. çok korktum tugce çok ..
Ve genelde rüyalarımda nişanlımı bulamam neden acaba ya hep ona seslenirim
Ama dünya iyisi bi insandır neden rüyalarımda böyle ki
İyi sabahlar tesadüfen şimdi gördüm topiği.. Nedir nasıl anlamıyorum tarot gibi birşey sanırım. Bakan arkadaş benim içinde bakabilirse sevinirim.. bebegım için istiyorum teşekkürler..
Canım kaybetme korkun varsa bilinçaltında rüyalarına yansıyor ve rüyanda onu kaybedip arıyor olabilirsin. Bu bastırdığın korkularının su yüzüne çıktığını gösteriyor. Sen şimdi dedin ya hani sorunlar çıktı v.s v.s bu sende sıkıntı yaratmış olabilir ve tabiki de beraberinde korkular ve sen bunu bilinçaltına attıysan bu da sende böyle kötü rüyalara sebep olmuş canım. O yüzden kafana takma bu rüyayı. Herşey iyi olucak diye düşün. Düşüncelerimizle hayatımızı oluşturuyoruz biliyorsun.
Tezimi bitiremedim ben zaman cizelgesinin gerisinde kaldim:/
Dolayisiyla terfim de tezimle doğru orantili dekan kadronu doldurmayacağım dedi ama, bazen amalar cok geciyor icimizden:)
Ağzına sağlık cnm tskler.
Var canım çok korkarım ona bişi olcak diye ne bileyim basına birşey gelirse gibisinden.
Aklım hep onda.
Ona anlattıgımda rüyamı oda öyle söyledi sıkma canını sıkıntılar yüüznden oluyo hersey güzel olacak diyip moral verdi sağolsun.
Eminim bilinçaltımın oyunudur canım ya. Ben çok değişik rüyalar göüyorum bir keresinde nişanlımı bi yere kapatmışlar kurtaramıyorum baglamıslr falan ay ne bileyim ürkütücü
Birde uzaktan uzaga oldugumuz için biz aklım hep onda.
Oda genelde ne görür biliyor musun beni arar telefonlarına cıkmam eve gelir evde bulamaz..
Ne değişik bi çiftiz ya
Canım tarot gibi değil. Hani şu kadare çocuğun olcak şu olcak bu olcak demez çünkü Allah bilir herşeyi. Yada işte 7 ay sonra bu olcak bilmemne gibi şeyler olmaz. Onu ancak Allah bilir. Melek destesinde Allah'ın izniyle yardım istiyoruz ve yön vermesi için bir kart çekiyoruz.
Bebeğin için endişeleniyormusun canım? Bu konuda biriyle bir konuşma yapman gerekebilir. Kartın yüreğindekini söyle diyor sana.
Kendini sevgiyle ve dürüstçe ifade etmelisin.
Senin kalbinde bir soru bir istek var cevabı evet canım...
Bu senin için hayırlı. Ve bebeğinin geleceği ışık dolu gözüküyor.
Melekleriniz tarafından korunuyor ve destekleniyorsunuz.
Teşekkür ederim Evet hemen her hamile gibi her kötü sonla biten hikaye okudukca hem tabi onlar adına üzülüyorum hemde benım bebegımede olabilir korkusu sarıyor biraz evhamlı bir durum. saglıkla hayırlısıyla dogsunda..
O da bence gelip seni yerinde bulamamaktan korkuyor. :)
Bence güzel bir çiftsiniz. Maşallah canım.
Allah tamamına erdirsin.
Birşey değil canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım kartın bilgelik... O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor. İç sesini dinle canım.
Diğer kartında meleklerin sana yardım ettiklerini söylüyorlar.
Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Canım ilk kartın rüyalarına bakmanı söylüyor. Rüyalarının farkına var çünkü meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Diğer kartın ise aşk... Eğer sorun yaşıyorsanız ve aranızda gerçek aşk varsa o zaman sorunlarınızı bu aşk çözücektir canım. Gerçek aşka ve sevgiye güven. Gerçek aşkta saf sevgi, şevkat ve tutku vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?