- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.361
Canım kartın hafifle diyor sana. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda yenilikler ve güzellikler yaşamına giricek. Taşıyacağından fazla yük yüklenme canım. Ve herşeyi kendine dert edinme.
Diğer kartn bir değişim yaşıycağını söylüyor. Bu değişimi kucakla canım. Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.
teşekkür ederim tuğçem çok enteresan 3,4 gündür eşimle denize gitmek için plan yapıyoruzCanım meleklerin sana yardım ediyoruz diyorlar. Kendini sakın yalnız hissetme. Meleklerin yanındalar her daim. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Kartın doğaya dön diyor canım sana. Eşinle biraz temiz hava alın deniz kenarı orman yada v.s
Bu sana iyi gelicek.
Doğada kendi özünü bulucaksın ve sınırsız gücünü...
Ayy canım yazmamışım valla hemen bakıyım. :)
İş için sana güzellik kartı çıktı. Güzel şeyler olucak demekki canım iş hayatın için.
Sen ortamını güzelleştir ve çevrene güzellik kat.
Diğer kartın kabuğunu kır diyor sana.
Olduğun kişi ol hem kendine hem dünyaya karşı. Artık kendin olma vakti geldi.
Kim ne derse desin, ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.
Canım kartın sana gördüğün rüyaların farkına var diyor. Çünkü meleklerin sana rüyalarında yol gösteriyorlar.
Diğer kartın aşk konusunda yolunun açık olduğunu söylüyor. Yolunda uçarak gidiceksin canım. :)
Oy sağol canım benim çok teşekkürler.
Emin ol çok dua elıyorsun. Herkese yardımcı oluyorsun.
Yeni konu açmayı düşündün mü :)
teşekkür ederim tuğçem çok enteresan 3,4 gündür eşimle denize gitmek için plan yapıyoruz
doğa gerçekten ruhumuzu dinlendiriyor sözünü dinliycem çok ama çok teşekkür ederim
canım eşim ve benim için bir kart rica etsem???
Canım benim için de melek kartları çekermisin,bir de zahmet olmazsa eşim için çekersen sevinirim.Sevgiyle kal...
Merhabalar,
Rice etsem benim içinde bir kart çekermisiniz?Bir ilişkiye başlamak üzereyim sanırım yada kendimi kandırıyorum aklım karışık karşımdaki kişinin hareketlerini çözemiyorum.bana ilgisi var mı beni mi oyalıyor ne yapmam gerek bilmiyorum yine bir hayalkırıklığıyla karşılaşmak istemiyorum.birşeye ihtiyacım var bakarsanız çook sevinirim teşekkürler :)
tuğçem tatlım bazı gelişmeler oldu ben bu melek destesine sardım
rica etsem aşk için bir tane daha çekebilirmisin
birde bir şey soracağım pek bir bilgim yok saçmalayabilirimde kusurma bakma :) bu melek kartlarından hiç bir şey bilmeyen acaba öğrenebilir mi netten falan anlatımı varsa ben çok merak saldım hiç aklımdan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?