Melek Destesi olan var mı??

tşk ederim, bende iyiyim...

valla bu kadar mı denk gelir, bende bu kararı almıştım.. eylemde sessiz olma kararını yanii zihnimde de olayım elimden geldiğince, düşünmemeye, kurmamaya çalışayım...

tşk ederim, bende iyiyim...

valla bu kadar mı denk gelir, bende bu kararı almıştım.. eylemde sessiz olma kararını yanii zihnimde de olayım elimden geldiğince, düşünmemeye, kurmamaya çalışayım...

Evet canım meleklerin seni iyi bildikleri için bu kartı senin için çektirdiler.
Evet zihnindeki kargaşayı biraz durdur canım. :)

canımm yarın benim için de büyük gün geçen sefer kart bana güzel şeyler söyledi ve oldu da bi kadr daha rica edebilirmiyim acaba :)

ya ne kadar doğru aslında sürekli kafamda bişeler yaratıyorum bugün çevremdeki herkese çatasım vardı yeni bir dünyamda inşl bebek olur hafta sonu tedaviye başlıyorum olumlu sonuçlanırsa burda ilk sana söylicem teyze yapcam seni inşl:))) kocaman öptümmm

bebek istiyom bebek
teşekkür ettim canım benim...

tuğçeciiim 1 kart çeker misin bana da?

Canım kartın sana bir adım at diyor.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Meleklerin sana adım adım yol gösteriyor.
Diğer kartın senin amacının dokunduğun herkese ışık vermek ve ışığı dünyaya getirmek olduğunu söylüyor.
Bunu yap canım. Çevrene verdiğin ışık, senin de dünyanı aydınlatacak.

kafam çok karışık canım.
alacağım herhangi bir karar bir adım olacak zaten ama ben hangi kararı alacağımı şaşırmış durumdayım.

canımm yarın benim için de büyük gün geçen sefer kart bana güzel şeyler söyledi ve oldu da bi kadr daha rica edebilirmiyim acaba :)

Canım kartın sana sevgi yolla diyor. Senin içinde güçlü bir sevgi var.
Senin sevgin karanlığı aydınlataca, tüm sorunları çözücek.
Senin sevgin kalplere sevgi tohumları ekicek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.

İnşallah canım ben iyi olucağına inanıyorum. :)
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

kafam çok karışık canım.
alacağım herhangi bir karar bir adım olacak zaten ama ben hangi kararı alacağımı şaşırmış durumdayım.

O adımı bilmiyorsan da bunun için meleklerinden yardım iste.
yÜREĞİNE ODAKLAN, asıl isteğin nedir onu düşün.
Hayal et. Meleklerin sana nu fısıldayacaklar duymaya niyet et.
Bu sana iç ses olarak gelicektir.
Aklına gelen bir düşünce, birinin söylediği birşey, içine doğan bir his, görüntü, meleklerin mesajıdır canım.
O mesajlara dikkat et.

tuğçecan müsaitsen bana da bakablir misin enerjim çok negatif

Canım kartın güvendesin diyor sana. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman...
Yaradan'ın gücü seninle ve o sınırsız güç seni koruyor.
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.
Yüreğindekileri teker telker gerçekleştir.
Bil ki yüreğinin ışığında ilerlemen son derece güvenli.
Şüphenin, korkunun bir sabun köpüğünden ibaret olduğunu bil.
Hiçbiri gerçek değil.
Sen tamamen korunuyorsun.
Ayrıca senin içinde güçlü bir sevgi var. Bu sevgi karanlığı aydınlatıcak. Kalplere sevgi tohumları ekicek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açıcak canım.

Tuğçem canım ne olur güzel bir şey söyle bana.Ben dün bir halt ettim.Eşim işsiz ve güzel bir haber beklerken benim yediğim halttanmıdır nedir beklediği iş teklifinden ses çıkmadı.Ne olur benim içinde bakarmısın.Daha doğrusu eşim için.Ne olacak bu işinin durumu.
Birde şaka gibi ama şans oyunlarına pek itimadım olmasada bir oynamak istiyorum sence ne zaman oynamalıyım veya şansım varmıdır böyle durumlarda acep.:26:
Çok öptüm canım sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…