Melek Destesi olan var mı??

sukurler olsun canım bugünlere.özel atabilirmiyim rüyamı mesaj kutun dolu oluyor genelde

benim için de bir kart çeker misin?aşkta mutlu olucakmıyım

Canım önderlik etdiyor kartın aşk hayatın için. Önden git.
Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
Ve diğer kartın farklı seçenekler ve farklı yollar dene diyor.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu ve senin keşfetmen gerek.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, hayatına daha büyük güzellikler girecek.

Benim içinde bi kart seçermisin hayırlısı neymiş aşkta mutlu olabilecek miyim emiğine sağlık..

Canım senin içinde affetmen gereken birisi var. Kızgın ve kırgınsın.
Yüreğindeki hafifliği bırak ve affetmenin hafifliğini ve hzuurunu yaşa.
Affetmek senin içindeki zehri atmanı sağlar.
Affet ve önüne bak.
O zaman karşına güzel fırsatlar ve güzel insanalar çıkacak.
Diğer kartın bir adım atman gerektiğini söylüyor.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
vE Mutlu olucaksın canım.

teşekkürlerr

Tuğce banada bakarmısın canım. Banada kart açarmısın

Canım senin kalbinde bir soru var. Cevabı evet...
gELECEĞİN IŞIK dOLU gözüküyor. ve evrenin sonsuz enerjisi arkanda.
Diğer kartın rüyalarına bak diyor sana. Rüyalarında meleklerin sana rehberlik edip yol gösteriyorlar.
Rüyalarının farkına var canım.

çok şaşırdım gerçekten sanki içimden geçeni dile getirdi çektiğin kart.
rica etsem bir kart daha çeker misin yeni seçenekler keşfederken yada yeni bir yol çizerken eskisi engel olacak mı?sorum çok saçma oldu farkındayım özelden direk sormak isterdim ama mesaj hakkım yok.çok teşekkür ederim.

İçimden soru geçirmiştim ve gelecekel ilgiliydi :) Şuanki duygularımı anlatamam ..Gerçekten şaştım şuanda yani nasıl sölim rüyalarımda görüyorum bu sıra bazı şeyleri bana yapmam gerekenler rüyalarımda doğuyormuş şaşırdım ya harikasın çok teşekkürler

Bu rüyayı ben değil de babam görmüş.
Rüyasında ben oldukça küçükmüşüm.Birlikte dışarı çıkmışız ve ben bir anda kaybolmuşum.Her yerde beni aramış.En sonunda bir parkta bulmuş.Ben bir kediye sarılmışım.Arkamda da bir köpek varmış bize saldıracak gibi duran..Ben bir nevi kediyi korumak istiyor gibiymişim.Babam kedi ile beni alıp oradan uzaklaşmış.
Daha önce de babam beni mutfakta görmüş çıplak bir şekilde.Ancak herhangi bir yerim gözükmüyormuş, sadece çıplak olduğumu biliyormuş.Etrafım çamur kaplıymış ve içinde yılanlar varmış.Ben yılanların arasına yatmışım.Babam beni öyle görünce çok korkmuş ve hemen yılanların arasına dalıp beni bir süre boğuştuktan sonra kurtarmış..
Bir dedim iki rüya anlattım ama umarım beni kırmazsınız.Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim iki insan arasında kaldım çok kötü bişy allh kimseye boyle bi karar vermek zorunda bırakmasın kimi seçmem gerektiğini bilemiyorum

merhaba. tuğçecim benim içimde bi kart seçer misin? Aslında kafamda bişey var ama ne çıkıcak merak ediyorum?

sağol cnmm daha barışmadık birgun barışırsak sölerimmmm

Canım kartın bir adım at diyor sana. Ufak bir adım. Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Meleklerin seni koruyorlar ve sana adım adım yol gösteriyorlar. Bu adımı cesaretle at diyorlar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…