- 14 Ağustos 2011
- 28.832
- 4.558
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.541
Tuğçe birtanem saol canım beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam ..Teşekkürler beni kırmadığın için canım .
İçimden soru geçirmiştim ve gelecekel ilgiliydi :) Şuanki duygularımı anlatamam ..Gerçekten şaştım şuanda yani nasıl sölim rüyalarımda görüyorum bu sıra bazı şeyleri bana yapmam gerekenler rüyalarımda doğuyormuş şaşırdım ya harikasın çok teşekkürler
Bu rüyayı ben değil de babam görmüş.
Rüyasında ben oldukça küçükmüşüm.Birlikte dışarı çıkmışız ve ben bir anda kaybolmuşum.Her yerde beni aramış.En sonunda bir parkta bulmuş.Ben bir kediye sarılmışım.Arkamda da bir köpek varmış bize saldıracak gibi duran..Ben bir nevi kediyi korumak istiyor gibiymişim.Babam kedi ile beni alıp oradan uzaklaşmış.
Daha önce de babam beni mutfakta görmüş çıplak bir şekilde.Ancak herhangi bir yerim gözükmüyormuş, sadece çıplak olduğumu biliyormuş.Etrafım çamur kaplıymış ve içinde yılanlar varmış.Ben yılanların arasına yatmışım.Babam beni öyle görünce çok korkmuş ve hemen yılanların arasına dalıp beni bir süre boğuştuktan sonra kurtarmış..
Bir dedim iki rüya anlattım ama umarım beni kırmazsınız.Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim iki insan arasında kaldım çok kötü bişy allh kimseye boyle bi karar vermek zorunda bırakmasın kimi seçmem gerektiğini bilemiyorum
merhaba. tuğçecim benim içimde bi kart seçer misin? Aslında kafamda bişey var ama ne çıkıcak merak ediyorum?
tucecım kart istesem
mesaj kutun dolu boşaltabilir misinRica etsem benim için de kart çekebilir misin?
Rica etsem benim için de kart çekebilir misin?
merhaba , iyi akşamlar
banada kart çekebilir misiniz ?
Canım karşına bir fırsat çıkıcak. Kartın buna coşkuyla atla diyor.
Bu konuda destekleniyorsun. Ve gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Diğer kartın bir sorun varsa hallolucak diyor.
Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor senin için.
Artık kabuğunu kırma vaktin geldi canım.
Canım kartın sana araştır diyor. Farklı seçenekleri dene, yeni yolları araştır.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu ve senin keşfetmen gerekiyor.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akacak.
Diğer kartın ise geçmişini şifalandırman gerektiğini söylüyor.
Geçmişinle barış, onu şifalandır.
Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor canım.
tuğçecim 1 kart rica edebilir miyim?
hangi adımı atacağımı bilemiyorum demiştim ya onunla ilgili
İyi akşamlar canım...
Canım kartın güç sende diyor.
Gücünü eline almalısın. Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Senin içindeki güç herşeyi halleder. Sen olumlu düşün ve bu gücün farkına var canım.
Diğer kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor.
Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.
cANIM BU KADAR olur kartın sana gene adım at diyor. :)
Ufak bir adım. Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
Yüreğinden ne geçiyorr?
Yüreğine odaklanmalısın canım.
Nasıl olucak dedim bu adım?
Rüyalarına baksın diyorlar. Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip yol gösteriyorlar.
Sen de bu gece buna niyet edip yat canım.
tugcecim nasılsın ?
bgn bnm keyfim pek bi iyi olumluyum bnada söle bi kart ceksen bebişle ilgilide güzel haberler olsa içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?