Melek Destesi olan var mı??

Can can Tuğçem selam.Nasılsın.

Reikin hayırlı olsun.Okumuştum.Aksın tüm enerjın her yana:)

Aşk için kart istiyorum:)Lütfen:)

Can can Tuğçem selam.Nasılsın.

Reikin hayırlı olsun.Okumuştum.Aksın tüm enerjın her yana:)

Aşk için kart istiyorum:)Lütfen:)

İyiyim canım sen nasılsın? :)
Aşk için sana güzellik kartı çıktı canım.
Güzel bir aşk bekliyor seni. :) Etrafını güzelleştir, evini, çevreni, işini v.s
Ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.
Karşına bir fırsat çıkıcak. Kartın buna cesaret ve coşkuyla atla diyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek canım.

Yorumlarım canım.

şimdiiiii bana görücü gelio eveee rüyamdaaa çocukk mühendis yakışıklııııı uzun boylu esmerrr

bi yandaaaa aklımda antonyoooo

anasını babasınıııı almıs gelmişşş baya baya beni istemeyeee güyaaa aileler daha önceden tanışıolarmışşş

sorasındaaa bana sordularrr ben ne olmaz dedim ne olur dedimmm oval bir fanus buldummmm evde onu aldım gitttim çocuğaaa verdimmm içi boş bir şekilde odaaa içi boş oldugunaa göre bende gönlün yok dediiii üzüldüüü kalktı gittiiiii bizim eveeee benden peşinden ben öle bişi demedim diye bağırdımmm

ama aklımın bir ucu antonyodaaa onu çok seviorum cunlküüüü

kaynanaaaaa olcakkk kadın bilezik getirmiş ama çocuk içinnnn culiye daha sora getircez falan filan dedi işteee ay saçma sapalak bişi gördüm işteeee

Bilinçaltı rüyası canım. Antonyoyu seviyor olabilirsin ama bazı şeyler eksik kalıyor. İlgi açısından ...
Çocuğun sana olan ilgisi ve isteği hoşuna gitmiş çünkü.
Altın bilezik takmaları da sana değer verdiklerini gösteriyor. Antonyoyla ilgili ilişkinde bazı srunların var.

sence cözülebilecek sorunlar mı bunlar yada melekleime göree

sence cözülebilecek sorunlar mı bunlar yada melekleime göree

Ben de görürdüm öyle şeyler rüyalarımda. Beni seven oluyordu bilmemne. Nişanlıyken çok görürdüm demekki nişanlımın ilgisi sevgisi yetmiyormuş.
Şuan hayatımda başkası var zaten. Ayrıldım 2 ay önce belki biliyorsundur.
Ama çözülebilir de çözülmiyebilir de.
Konuşmanıza bağlı ve onun seni anlamasına.

sağol cnmmm teşekkür ederimm

Kuzum valla birsürü dileğim var,artık hangisiyle bilemiycem
Çok teşekkür ederm canım,yüreğine sağlık

anaa, çok sakskınım su an tuğcecann nerdesin

kendim için bir kart isteyecektim.. iş ve aşk için...

tuğcecim sabah sabah kafayı mı yedin diyebilirsin :) yemedim daha ama hiç rahat uyutmayan bi durum oldu dün.doktorumuz hiç düşünmediğimiz bi şeyi uygulamamızı istedi tabi biz şok olduk.hep tüp derken aşılama olur hatta doğal bile olur dedi.sevindik ama ne bilim hiç bilmediğim bi konu.sabah baş ağrısıyla uyandım.bu öneri için kart istiyorum canım.

tuğçecim merhaba, benim için iki kart seçer misin. biri aşkla ilgili, ikincisi genel durumla ilgili..
yine isyanlardayım ( yok mudur çıkışım(

Çok teşekkürleerr=))

Bana da bi kart çekermisin yakın zamanda bana iş ve evlilik (aşk) varmıı acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…