Melek Destesi olan var mı??

Canım benim tarot fallarımda hep eski sevgilimle evlilik çıkıyor acaba melek kartları bir şey söyleyebilir mi bu konuda? Ben istemiyorum çünkü o kişi beni aldattı ve hala o kızla beraber.
Çok mu şey sordum bilmiyorum yardımcı olur musun?

Bir kart devamlı geliyorsa mesajdır canım.
Hayatının güzel olucağını söylemek istiyorlar.
Rica ederim canım.
Sanada iyi gezmeler. :)
ccokk tesekkur ederım bıletımı aldım bgun bı kac gun sonra baslıcak yolculugum ıns...
ben bu guzellık mesajımı aldım cebıme koydum onunla bır gdıyorum oyleyse ben
cok ıyı gelıyosun sen ban ıyıkı yazmısım buraya
bı seyı merak edıyorum canm ama bu melek kartları genelde hep bole pozıtf anlamlar mı ıcerıyo bı ofke kartı felan var mı mesela yda strese daır fln......

bu gece tek bı kart yollar mısın bana
tek bıtane olsun
hıc bı ozel mesaj beklemıyoru
senın tam konsantrasyon benı dusunup ıcınden gelerek sectıgın bı kart olsun
sadece buna dıkkat et ıstıyorum..

sımdıden tesekkurler melekcanımm

Benim ve hayatım için de bir kart seçebilir misin adaşım.

Canım senin bir dileğin var ve o olucak.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.
Ve diğer kartın yüreğindekini söyle diyor. Kendini sevgiyle ve dürüstçe ifade etmelisin.
O zaman karşındaki de seni anlaması gerektiği gibi anlıyacak.

anaa, çok sakskınım su an tuğcecann nerdesin

kendim için bir kart isteyecektim.. iş ve aşk için...

Neden
İş için;
Canım kartın bilgelik. O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan ne yapman gerektiğini biliyor.
Aşk için;
Kartın önderlik et diyor. Önden git. Ne yapılması gerektiğini biliyorsun.
Ve sana başarı kartı çıktı canım. Hayatında başarı gözüküyor.
Zirvede olucaksın ve herşey geride kalıcak.
Pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar.

Ne güzel işte canım.
Canım kartın ışığı yarat diyor. Düşüncelerinle, duygularınla ışığı yarat yani olumlu düşün. Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.
Diğer kartın önderlik et diyor sana. Önden git. Ne yapılması gerektğini sen biliyorsun diyor kartın. :)

iş hayatımla ilgili bir kart rica edebilir miyim

Canım kartın iş için sabırla bekle diyor. Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.
Sen şuanda sabrı öğreniyorsun. Sabrının karşılığını alıcaksın canım.
Diğer kartın meleklerinin sana yardım ettiğini söylüyor. Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

tuğçecim merhaba, benim için iki kart seçer misin. biri aşkla ilgili, ikincisi genel durumla ilgili..
yine isyanlardayım ( yok mudur çıkışım(

Canım kartın sana ışığa git diyor. Karanlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Kabusunu değil.
Düşüncelerinle hayatını oluşturuyorsun canım. Kalbini ferah tutmalısın.
Bunu başarırsan kara bulutlar geride kalıcak.
Diğer kartın geçmişini şifalandır diyor sana.
Geçmişinle barışmalı, onu şifalandırmalısın.
Çünkü şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.

Ricam kart çekermisin aşk için:)

Canım kartşına bir fırsat çıkıcak aşk hayatında. Kartın coşkuyla ve cesaretle atla diyor sana.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Diğer kartın bazı şeyleri zamana bırak diyor. Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
Zaman meleklerinin mucizelerini gerçek kılar canım.

Bana da bi kart çekermisin yakın zamanda bana iş ve evlilik (aşk) varmıı acaba :26:

Canım kartın sana doğaya dön diyor. Doğaka kendi özünü kendi doğanı bulucaksın.
Sınırsız gücünü ve aradığın tüm cevapları da...
Geçmişinle barışıp onu şifalandırmalısın.
Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor. O zaman güzel gelişmelerde yaşıyacaksın.
Ve sana iş için başarı kartı gözüküyor. Herşey geride kalıcak zirvede olucaksın canım.

ben geldimmmm kart istiyom yine ben...bakabilir misin canım?

Canım kartın güç sende diyor. Gücünü eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
İçinde Yaradan'ın verdiği herşeye kadir olan bir güç var.
Olumlu düşün ve bunu kullan canım.
Geçmişindeki bir takım korkularını bırak. Geçmişinle barış onu şifalandır canım.

slm tatlim.nasilsin?bana da bi kart secer misin?

İyiyim canım sağol sende iyisindir inşallah.
Canım kartın sana hafifle diyor. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda hayatına da yenilikler ve güzellikler girecek.
Diğer kartın ise yolunun açık olduğunu söylüyor. Yolunda uçarak gidiyorsun canım.

Canım sana kartın kabuğunu kır diyor. Artık kendin olma vakti geldi.
Ve geleceğin için bir mucize bekle diyor. Bir mucize olucak bunu bil ve inançla bekle.
Benim hissim eski sevgilin yönünde değil canım.

Sıkıntıda çıkan kartlar var canım. Dünyana ışık ver, sabırla bekle, sessiz ol v.s :)
Canım sana tek bir kart çektim ve gülümsedim :)
Kartın sana yolun açık diyor. Yolunda uçarak gidiyorsun.

bende bir genel hayatım için birde dileğim için kart rica edebilirmiyim? :)

Canım kartın sana sabırla bekle diyor. Sen şuanda sabrı öğreniyorsun. Ve sabrının karşılığını alıcaksın canım.
Diğer kartın hayatında bir değişim yaşıyacağını söylüyor. Bu değişimi kucakla canım. Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.

tuğçeciğim bakabilirsen bi kartına çok ihtiyacım var ilişkimle ilgili

Canım kartın ışığa git diyor. Karanlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat yani olumlu düşün. Kabusunu değil.
O zaman herşey ilişkinde daha güzel olucak.
Diğer kartın ise güzellik... İlişkine, çevrene, ortamına güzellik kat canım. Bu güzellik senin de hayatına yansıyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…