Melek Destesi olan var mı??

bana bakarmısın şuan canım. sevgilim için

Canım senin kalbinde bir soru var cevabı evet...
Geleceğin ışık dolu ve bu iş senin içi hayırlı gözüküyor.
Diğer kartın ise bereket...
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor.
Kollarını aç ve al canım.

teşekkür ederim güzelim.
içimi ferahlattın şu sıkıntılı anımda.

gene ben geldim tuğçe :) bakar mısın bir kez daha

Canım senin içnide küçük bir kız çocuğu var. Ve onun güzelliklere, sevgiye, ilgiye, şevkate ihtiyacı var.
Kendine sevgini akıt ve sana bunları verebilen biriyle beraber ol.
Diğer kartın ise sevgi yolla diyor.
Senin sevgin karanlığı aydınlatıcak. Kalplere sevgi tohumları ekicek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açıcak.

şimdiye kadar hiç geri çevirmedin çook teşekkürler

bi tane de arkadaşım istiyor ona da çeker misin sorun olmazsa :26:

Canım arkadaşın rüyalarına dikkat etsin. Melekleri ona rüyalarında rehberlik edip yol gösteriyorlar.
Diğer kartı ise sabırla beklemesini söylüyor. Güzelliğin gülleri sabrın bahçesined yetişir unutmasın.
O şuanda sabrı öğreniyor.
Ve sabrının karşılığını alıcak.
Ayrca etrafını güzelleştirsin ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izlesin.

Canım bende rica ediyorum müsait olduğunda.. Eski sevgilimle ilgili napıyor merak ettim
Şaka bir yana hangi kart gelecek merak ettim..

Canım bende rica ediyorum müsait olduğunda.. Eski sevgilimle ilgili napıyor merak ettim
Şaka bir yana hangi kart gelecek merak ettim..

Canım senin hayatın için bakıyorum;
Kartın güvendesin diyor. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman...
Herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.
Diğer kartın hayatında bir değişim yaşadığını ve bu değişimi sevgiyle kabul etmen gerektiğini söylüyor.
Çünkü bu değişim senin için hayırlı. Ve bil ki gelecek olan yenilikler de herkesin hayrına olucak canım.

Vayy bayıldım sağol canım

merhaba tugce..
melekler bana hangı kartı yollıcaklar bu gece
secer mısın bıtanee..

Canım sana bereket kartı geldi.
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor ve sunucak.
Kollarını aç ve al.
Diğer kartın ise sabırla bekle diyor. Sen şuanda sabrı öğreniyorsun ve bu erdem sende var.
Sabrının mükafatını alıcaksın canım.

Tuğçeee, bende kart istiyorum... Zayıflamak için cabalıyorum, çok istiyorum ve neler olacak merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…