Melek Destesi olan var mı??

Tuğçeee, bende kart istiyorum... Zayıflamak için cabalıyorum, çok istiyorum ve neler olacak merak ediyorum..

Canım sana bu konuda bereket kartı geldi.
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor.
Kollarını aç ve al.
Diğer kartın ise yeni bir dünyA.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
bUNU HAK ETTİn canım.

ablacım bana da bi kart çeker misin ?

Canım nasılsın? Nasıl gidiyor?
Canım karşına bir fırsat çıkıcak. Buna cesaret ve coşkuyla atla. Gerisi güzel bie şekilde gelicek.
Diğer kartın ise şükret diyor.
Elindeki güzelliklerin farkına varıp şükret canım. Olmayanlara değil, olanlara odaklan.
Sen şükrettikçe, daha büyük güzellikler yaşamına akacak.

çok teşekkür ederim tuğçem Allah razı olsun birtanesin sen

Tuğçee ilişkim için bakarmısın bi çok moralim bozuk ne olucaz biz

Canım ilk olarak kartın yüreğindeki işi yap diyor. Senin yapmayı arzu ettiğin birşey var. Bunu yap. Bu sana mutluluğu ve bereketi getirecek.
Diğer kartın ise güzellik... Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle diyor kartın. Çevrene, ilişkine güzellikler kat canım.
Ve sana başarı kartı gözüküyor. Herşey geride kalıcak ve zirvede olucaksın canım.

tuğçecan bugunde çekermisin bı tane daha :)

Canım kartında meleklerin sana yardım ettiği gözüküyor. Meleklerin sana yardım ediyorlar. Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Senin kalbinde bir soru var cevabı evet canım. Bu iş senin için hayırlı. Ve geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Evrenin sonsuz enerjisi arkanda.

muhtesemsınn resmen aklımı okuyup cevap verdın tabı olay benım dusundugum sekıle gelırse daha

Son düzenleme:
tuğçem bana ve eşime kart çekebilirmisin?

Canım sana kartın rüyalarına bak diyor. Çünkü meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Ve meleklerin sana yardım ediyorlar canım. Yalnız değilsin. bunun farkına var ve meleklerine güven.
Eşin için;
Hafifle kartı çıktı. Yaşamında çok yük yüklenmiş. Bu yüklerden ve ihtiyacı olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler de yaşamına girecek.
Ve de şükretsin. Çünkü o şükrettikçe daha büyük güzellikler yaşamına akıcak.

Bende bır kart istesem

Canım kartın sana sabırla bekle diyor. Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.
Sen şuanda sabrı öğreniyorsun.
Sabrının mükafatını alıcaksın canım.
Diğer kartın dileğinin olucağını söylüyor.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en doğru şekilde geliyor canım.

bende isteyebilirmiyim :)

Canım kartın sana sevgi yolla diyor.
Senin sevgin karanlığı aydınlatıcak. Kalplere sevgi tohumları ekicek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.
Diğer kartın ise içindeki çocuğa sarıl diyor.
İçindeki minik kızın şefkate, ilgiye ve güzelliklere ihtiyacı var.
Kendine sevgini akıt canım.

tugcecan ne haber meleğim bi kart isteyebilirmiyim

iyidir canım senden naber?
Canım kartın güvendesin diyor. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman...
Meleklerin tarafından korunuyorsun. Bunu bilerek nefes al ve adım at canım.
Diğer kartın senin ışık işçisi olduğunu söylüyor.
Dokunduğun herkese ışık vermek ve dünyaya ışığı getirmek için buradasın. Bunu yap canım.
Çevrene verdiğin o ışık senin de dünyanı aydınlatıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…