Melek Destesi olan var mı??

çok teşekkur ederım bıtanemmm allah ne muradın varsa versınnn cok dogru ınanıyorumm sanaaa ıyı geceler bıtanem bu arada ben Eda memnun oldum Tugcecım

Insallah bekledigime deger tugcecimm adasim cok tesekkür ederim vaktini ayairip baktigin icin canim

Son düzenleme:
tuğçecim merhaba :)) bugün nedense kendimi çok iyi hissediyorum. bana çektiğin kartlarda nedense hep ışık çıkıyor
bugün de bana aşk ve işle ilgili iki kart çeker misin lütfen?:18: bakalım nediycek kartlarım. çok teşekkürler şimdiden

çok teşekkür ederim eline sağlık canım,bide ayıp olmazsa erkek kardeşim için çekebilir misin canım bir kız arkadaşı varda ciddi düşünüyorlar durumları ne olur acaba?

tuğçecan moralim çok bozuk bi kart çeker misin bana?

Canım sana aşk kartı geldi. Senin ihtiyacın olan gerçek aşk ve o sana geliyor.
Gerçek aşka ve sevgiye güven. Sen aşkın, sevginin ışığını hak ediyorsun.
Diğer kartın ise bir adım at diyor. Ufak bir adım...
Yüreğinin yolunda atıcağın bu ufak adım sana tüm kapıları açıcak canım.

nasıl bi adım atıcam ki:26: yerimi yönümü kendimi kaybetmişkeneski sevgilimi istiyorum beeeeenn!

Canım aşk konusunda kartın önderlik et diyor. Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
Ve sana hem aşk hem iş konusunda yeni bir dünya kartı çıktı.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya.
Ve meleklerin seni o dünyanın kapısında bekliyorlar.
Bunu bil ve meleklerine güven canım.
Hayatında güzel değişiklikler olucak.

tugcecan yıne ben kart ıstıcem basına bela oldum :) banada bugun askla ılgılı bı kart cekermısın

Canım sana hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor kartın. Sen aldıkça evren sana daha çok verecek.
Verdiğin kadar aşta almayı da bilmelisin.
Diğer katın da aşkta kabuğunu kırman gerektiğini söylüyor.
Artık kendin olma vakti geldi.
Kim ne derse desin, ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.
Ve o zaman dünyada gerçek sen olarak ışıyacaksın.

çok teşekkür ederim eline sağlık canım,bide ayıp olmazsa erkek kardeşim için çekebilir misin canım bir kız arkadaşı varda ciddi düşünüyorlar durumları ne olur acaba?

Kabuğunu kırması gerek erkek kardeşinin. Artık birşeylere adım atma vakti geldi.
Kim ne derse desin ayakları yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade ettğinde karşısındaki kişilerde önünde saygıyla eğileceklerdir.
Diğer kartı ise Aşk. O şuanda ilişkisinde gerçek aşkı yaşıyor.
Gerçek aşkın ve sevginin gücüne inansın.

Tugcecan bana da bir kart ceker misin sekerim ? Ask hayatim icin istiyorum :))

Canım kartın sana bir mucize bekle diyor aşk hayatın için.
Bu konuda bir mucize olucak. Bunu bil ve inançla bekle.
Meleklerin senin için bu mucizeyi hazırlıyorlar.
Senin yapman gereken inanmak ve işi meleklerine bırakmak.
Zamanı geldiğinde o mucizeyi avuçlarında tutuyor olucaksın.
Diğer kartın ise halloldu diyor. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyoR.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.

Sekerim, her cektiginde ayni kart geliyor. Mucizem olursa ilk sana soylicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…