Melek Destesi olan var mı??

azına saglık canım çok tesekkur ederımm

Rica ederim bende bir ışık işçisi olarak çıkıyorum kartlarda. Ve insanlara umut olmak benim de dünyamı aydınlatıyor gerçekten. Bende mutlu oluyorum herkes mutlu olduğunda. Çünkü biz biriz aslında. Hepimiz Allah tarafından yaratıldık ve Allah yaratırken hepimize kendi ruhundan üfledi.
Rica ederim ablacım...

rica etsem banada kart çekebilir misin :)

Canım kartın coşkuyla atla diyor sana.
Yüreğinin gösterdiği o adımı coşkuyla at ve mucizeleri izle.
O coşku, cesaret seni varmak istediğin yöne kendiliğinden götürecek.
Yüreğini izlediğin yolda seni destekleyen bir güç var.
Yüreğindeki sevinçle atıcağın o adım önündeki pırıl pırıl yolun ve harika fırsatların tetikleyicisi olucak.
Diğer kartında hayatında bir değişim sürecinde olduğunu söylüyor.
Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.

çoook tesekkür ederim canım benim :)

Canım rica etsem banada bir kart çekebilir misin?

cANIM sana özgürlük kartı geldi. Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Bir kuş kadar özgürsün aslında. Nereye uçmak istiyorsan oraya uç.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.
Diğer kartın ise nefes al diyor.
Derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak. Işı!

Çoook teşekkür ederim canım benim

teşekkürler canım....

Selam tuğçemmmmmmmmmmmmmmmm ben cumartesi günü kısmetse tüpbebek tedavisine başlıyorum nihayet.
Korkularımla yüzleşiyorum buna seninde desteğin çok oldu inşallah sonucu hayırlı olur iyiki varsın meleğim

Çok sevindim canım. Ben meleklerinin mesajlarını ilettim sana.
Hayırlı olucağına inanıyorum canım.
Bak kart çektim. Kartın diyorki sen bir ışık işçisisisin. Dokunduğu herkese ışık vermek ve dünyaya ışığı getirmek için buradasın. Bunu yap. Bu vericeğin ışık senin de dünyanı aydınlatacak canım.
Bak diğer kartın da araştır diyor herzaman ki gibi. Farklı yollar denemelisin diyor ki sen denedin ve başlıyorsun.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akıcakmış canım.

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENİN İNANCIN VE GÜZEL OLUMLAMALARIN BANA DESTEK OLDU
AY CANIM BANA KARTTA ÇEKMİŞ NE GÜZEL BİR KART ÇIKMIŞ TEŞEKKÜR EDERİM MELEĞİM İNŞALLAH SENDE EN YAKIN ZAMANDA ARZULARINA NAİL OLURSUN AMİN:123:

Canım rica etsem iş hayatımla ilgili meleklerimiz ne diyor bir kart çakebilir misin? işle ilgili haber bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…