Melek Destesi olan var mı??

Canım nasıl bir iş bu?
İnsanlara yardım edebileceğin birşey mi?
Kartın bir mucize bekle diyor. Bu konuda bir mucize olucak.
Bunu bil ve inançla bekle diyor meleklerin canım.

insan kaynakları asistanı olarak işe başlayacağım canım bir nevi yardım edebileceğim iş diyebiliriz.hatta yarın iş yerini mi arasam diyorum yoksa beklesemmi diyorum

kesinlikle saplantı bende takıntıydı ama nasıl bir takıntıki vazgeçemedim bir türlü

Yanlışları gördün ve vazgeçemedin.
Aklına söz geçiremedin.
Kimi zaman böyle ilişkiler yaşarız ama tabi bu tarz ilişkiler acı vermekten ve bizi mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.
O yüzden böylesi senin için daha hayırlı gözüküyor canım.

insan kaynakları asistanı olarak işe başlayacağım canım bir nevi yardım edebileceğim iş diyebiliriz.hatta yarın iş yerini mi arasam diyorum yoksa beklesemmi diyorum

Canım 3 gün daha erken bence haber almak için. Birkaç gün daha bekle derim ben ama sen bilirsin tabi en iyisini.

evet canım öyle daha hayırlı böylesi benim için

canımm çok sağol da konu zaten değişimle ilgili yani değişim ihtimaliyle ilgiliydi.. acaba ihtimal mi değişecek yoksa değişimin kendisi mi gerçekleşecek benim kafam daha da karıştıııı

canımm çok sağol da konu zaten değişimle ilgili yani değişim ihtimaliyle ilgiliydi.. acaba ihtimal mi değişecek yoksa değişimin kendisi mi gerçekleşecek benim kafam daha da karıştıııı

Canım içinden ne geçiyorsa o odur.
Sonuçta bir değişim var hayatında bu doğru.
Ve bu değişimle gelen yenilikler herkesin hayrına.
Ve değişen herşeyin hayırlı olduğunu, yeniliklerin ışık getireceğini bil.
Buna güven ve yeniliklere kucak aç diyor meleklerin.

yani kafamdaki 2 yolun hangisi gerçekleşirse o hayırlı olacak... teşekkür ederim tuğçecan melekli günler :))

slm kizlar gecmisi cok okumayamadim nasil bakiliyor biriniz banada bakabilirmi rica etsem ..tskler

Ben bakıyorum canım.
Kartın kendine nefes alıcak fırsatlar yaratmanı söylüyor.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Diğer kartın ise araştır diyor.
Farklı seçenekleri, yeniyolları denemelisin canım.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akacak canım.

tugcecan merhabalar gerçekleşmesini istediğim iki şey var biri maddi biri geleceğimle ilgili. kart açabilir misin?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…