Melek Destesi olan var mı??

Günaydın kızlarr.. bi arkadaşın vasıtasıyla gördüm burayı..
TuğçecanIm benim içinde bir kart açabilirmisin? Bebek için

selam tuğçem ben tedavime başladım bugün 4. günüm tedavimle ilgili bir kart çekmen mümkünmü

canım bana da bi kart çeker misin tekrar ?:26:

tuğçecim ilişkimle ilgili bi kart çeker misin
bi çıkmazın içindeyim, önümde 2 seçenek var, ikisi de beni karanlığa götürüyor gibi.. ne yapacağımı bilmiyorum

Canım kartın zamana bırak diyor. zaMAN en iyi ilaçtır ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman vermelisin.
Diğer kartın ise güvendesin diyor. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman.
Meleklerin tarafıdnan korunuyorsun. Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa canım.

kuzum benim içinde bir kart seçer misin bi sorunum var acaba ne olacak bir arkadaşımla ? esmer+siyah saç+ siyah göz canım öptüm

Canım güvendesin diyor kartın.
Meleklerin tarafından korunuyorsun.
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.
Ve diğer kartın önderlik et diyor. Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun canım.

Günaydın kızlarr.. bi arkadaşın vasıtasıyla gördüm burayı..
TuğçecanIm benim içinde bir kart açabilirmisin? Bebek için

Canım ilk olarak kartın şükret diyor sana. Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akıcak canım.
Diğer kartın ise hafifle diyor.
Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler de girecek canım.
Biraz rahatlamalı ve hafiflemelisin. Olumlu düşünmelisin.

Canım işle ilgili bir değişim gözüküyor sana. Kartın bu değişimi sevgiyle kabul et diyor.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.

inşallah güzel olur :) teşekkür ettimm :)

Son düzenleme:
Tuğçem cnm bi kart daha rica ediyorum durgunum bu aralar nedense.

Canım kartın kabuğunu kır diyor. Belkide bundan durgunsun.
Artık kendin olma vakti geldi.
Kim ne derde desin ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.
Diğer kartın ise güvendesin diyor sana.
Herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz.
Meleklerin tarafından korunuyorsun.
Sen korunduğunu bilerek yaşamalısın canım.

selam tuğçem ben tedavime başladım bugün 4. günüm tedavimle ilgili bir kart çekmen mümkünmü

Canım kartın yolunun açık olduğunu söylüyor bu tedAvi için. Yolunda uçarak gidiceksin. :)
Ve diğer kartın geçmişini şifalandır ve geçmişinle barış diyor canım.
Geçmiş korkularını bu güne taşıma.

Tuğçecim benim için bi kart çekermisin ?

Canım kartın coşkuyla ve cesatle girişmen gereken bir olay olucağını söylüyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Ve sana aşk kartı çıktı. :)
şUan yaşadığın gerçek aşk gibi gözüküyor. Eğer saf sevgi, şevkat, ilgi, tutku varsa gerçek aşktır canım.
Gerçek aşka ve sevgiye güven.

canım bana da bakabilir misin :)

Canım sen bir ışık işçisisin. Amacın dokunduğun herkese ışık vermek ve dünyaya ışığı getirmek için buradasın. Bunu yap. Çevrene yaydığın ışık senin de dünyanı aydınlatacak.
Diğer kartın ise önderlik et diyor. Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun. Işığın yolunda etrafındakilere yol göster canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…