- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.461
canım bana da bi kart çeker misin tekrar ?:26:
canım bebiş için bi kart çeker misin?
bende bir kart rica edebilirmiyimmmm tugcemm
ilişkim için bir kart istesem?
Rica etsem benim için de kart çeker misin :)
bende yeni gördüm burayı. rica etsem bende bir kart alabilir miyim??
Canım cesaretle ve coşkuyla girişmen gereken bir şeyler olucak. Gerisi de güzel bir şekilde gelicek.
Diğer kartın yüreğindeki işi yap diyor. Senin yapmak istediğin bir şey var. Bunu yap canım. Bu iş sana mutluluğu ve bereketi getirecek.
canımmm iş için istemiştim gerçekten de kartı çok çok çok teşekkür ederimİnşallah yüreğimdeki işin ne olduğunu çözebilirim
Canım iş için bir kart isteyebilir miyim?
Canım senin affetmen gereken kırgın olduğun kişi yada kişiler var kartın onları affet diyor. Yüreğindeki ağırlığı bırak, affetmenin hafifliğini huzuru yaşa. O zaman karşınada güzel insanlar ve iyi fırsatlar çıkıcak.
Tekrar geçmiş şifası çıktı sana. Geçmişinle barış ve onu şifalandır diyor kartın. Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyormuş.
Bunları yaparsan sana yeni bir dünya gözüküyor.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya.
Bunu hak ettin canım.
Teşekkür ederim canım gerçekten de affedemediğim insanlar ve geçmişle ilgili takıldığım çok şey var. İnşallah başarabilirim dediklerini.
Canım kartın zamana bırak diyor. zaMAN en iyi ilaçtır ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman vermelisin.
Diğer kartın ise güvendesin diyor. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman.
Meleklerin tarafıdnan korunuyorsun. Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa canım.
Canım kartın sana şükret diyor. Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akacak.
Evlenicekmiyim diye soruyorsan kalbindeki sorunun cevabı EVET canım...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Ve evrenin sonsuz enerjisi arkadan.
Bunu bil ve içini rahat tut.
Cnm teşekkür ederim bu aralar zaten sürekli arayış içerisindeyim ne bileyim motivasyonum düştü canım hiçbişey yapmak istemiyo.Meleklerimi çağırıyorum yardım istiyorum.Yorgunluktan sanırım ruhen ve beyin olarak yoruldum gerçekten.İç sesimi dinliyorum kitap okumak araştırmak istiyorum bugün yeni kişisel bi kitap aldım o kadar çok kitap varki ilgimi çeken hepsini okumak istiyorum beni kendime getirecek bişeyler okumam lazım.Canım kartın kabuğunu kır diyor. Belkide bundan durgunsun.
Artık kendin olma vakti geldi.
Kim ne derde desin ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.
Diğer kartın ise güvendesin diyor sana.
Herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz.
Meleklerin tarafından korunuyorsun.
Sen korunduğunu bilerek yaşamalısın canım.
teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok endişeliyim senin bu sözlerin beni motive ediyorCanım kartın yolunun açık olduğunu söylüyor bu tedAvi için. Yolunda uçarak gidiceksin. :)
Ve diğer kartın geçmişini şifalandır ve geçmişinle barış diyor canım.
Geçmiş korkularını bu güne taşıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?