Melek Destesi olan var mı??

canim meraba.Rabbim huzur versin insallah...yakin gelecek icin kart secebilir misin?

Merhaba canım.
Canım kartın inan diyor. İstediğin şeye karşı inancını kaybetme.
Senin içindeki inanç yolunu açıcak.
Ve de istediğin şeyde başarılı olucaksın. Zirvede gözüküyorsun ve herşey geride kalıcak.
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkarıcaksın canım.

cok sagol tatlim.hayirli geceler...

Bende isteyebilir miyim acaba

Canım sana bilgelik kartı geldi. İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Ve sabırla beklemelisin. Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.
Sen şuanda sabrı öğreniyorsun.
Sabrının karşılığını alıcaksın.
Ve SON OLRAk meleklerin sana yardım ediyorlar. Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

Ah ah dinlemez miyim canım,ısrarla ve sabırla dinliyorum hemde..bakalım inşallah dediğin gibi olacak buna da inanıyorum..Çok teşekkür ederim canımmm..:116:

çok teşekkür ederim tuğçem her zamanki gibi çok pozitifsin teşekkür ederim seni bıktırmıyorumdur inşallah

canım yine bennn beren değişik güzel rüyalar görüyorum bugünlerde şuan düşündüğüm kişi için bi kart çekebilirmisin canım hayırlı cumalar hayırlı haberler olsun öpüyorumm:))

saolasın canım. günün güzel geçsin inşallah. öpüyorum çok. ama eşim değil ESKi eşim

çok teşekkür ederim canım

Cnm benim seni bana melekler yolladı iyiki seni buldum burda.Kaç zamandır bendeki araştırma öğrenme ve okuma isteği sayesinde nerden nerelere geldim.Biçok şeyin farkında değildim.Merak ettim bu meleklerle yaşamak adlı kitabı bikaç yazısını okumuştum Beki İkala'nın bi kaç defada meleklerden yardım istemeyi denedim ve gerçekleşti gerçektende.Kitabını almayı kafama koymuştum okumalıydım ve biçok şeyin farkına varmalıydım ama bana kitap satış yerleri uzaktaydı.Arada nedense ayaklarımın beni sürekli oraya çektiği reklam ajansına dün akşam tekrar gittim orada bi arkadaşta Meleklerle Yaşamak kitabını okuyordu ona sordum ne anlatıyo nasıl diye hatta rica edecektim bikaç günlüğüne verebilirmi diye daha ben konuyu yeni açtımki bana fazladan elindeki kitabı verdi.Çok mutlu oldum ve seninde kartta çektiğin gibi sevgiyle kabul ettim.Kitabı dünden beri okuyorum meğer içimde ne çok şey varmış sürekli meleklerle iletişim halindeymişim meğer ben kendi kendime çok konuşurum yani iç sesimle sürekli düşünüyorum ve o anda bi soru aklıma takılmışsa cevabını merak ediyosam muhakkak arkasından o kunuyla ilgili ya telefon geliyo ya televizyonda bi filmin içinde bi mesajla yada başka yollarla.Bi çok şeyi hissederim yada malum olur bunuda öğrendim ne olduğunu.

Bunuda seninle paylaşmak istedim cnm.Tekrar tekrar teşekkür ederim.Sendende öğreneceğim çok şey var biliyorum bu arada Reiki çalışmalarına meditasyonlara merak duymaya başladım hatta bi dönem bi sitede enerjist arkadaşlarla çakra çalışmalarınada katılmıştım çok iyi geldi.Sende reiki çalışmalarına gidiyorsun buradan takip ettiğim kadarıyla nasıl hissediyorsun ve sana nasıl bi katkısı oluyo.

tuğçeciğim aşk hayatım için bi kartın var mı canım
melekler bnm moralimi çok düzeltiyor da

teşekkür ederim canım..

bende iki gun once bir kart istemistim gormediniz sanirim :26:rica etsem bir kartta bana cekebilirmisiniz

tuğçecimm bugün moralim çok bozuk iş hayatımda çok btan bi gün geçirdim.bana işimle ilgili bi de bebek sahibi olmamla ilgili kart çeker misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…