Melek Destesi olan var mı??

Ah ah dinlemez miyim canım,ısrarla ve sabırla dinliyorum hemde..bakalım inşallah dediğin gibi olacak buna da inanıyorum..Çok teşekkür ederim canımmm..:116:

Rica ederim canımm...
çok teşekkür ederim tuğçem her zamanki gibi çok pozitifsin teşekkür ederim seni bıktırmıyorumdur inşallah

Birşey değil canım. Estağfurullah.

canım yine bennn beren değişik güzel rüyalar görüyorum bugünlerde şuan düşündüğüm kişi için bi kart çekebilirmisin canım hayırlı cumalar hayırlı haberler olsun öpüyorumm:))

Hayrolsun rüyaların canım.
Sanada hayırlı cumalar...
Canım kartın sana dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.
Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
Duaların en doğru ve hayırlı zamanda cevaplanıcaktır.
vE diğer kartın bu konunun hallolucağını söylüyor. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin. Çünkü senin en yüksek hayrına oolucak şekilde belirlenecek.

merhaba canım geçen ki yorumların beni kararım üzerinde bir daha düşündürdü lütfen ilişkim için bir kart çeker misin

selam tuğçem ben dün doktora gittim tedavim güzel ilerliyormuş yarın yine randevum var inşallah sorunsuz birşekilde tedavim devam eder .eşimin ameliyatınada az zaman kaldı hakkımzda hayırlısı olsun.benden haberler böyle.sen nasılsın canım

Sekerim bana da ask icin bir kart ceker misin?

Canım kartın sana ışığa git diyor. Karanlığı bırak. Düşüncelerinle,, konuşmalarınla ışığı yarat. Kabusunu değil.
Olumlu düşün canım.
Ve hallolucak bazı şeyler. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.

Karşımıza insanların çıkmasının hep bir nedeni var canım. Hiçbirşey tesadüf değil.
Senin de farkındalığın yüksek demekki.
Yeterki kalbini temiz tut, her istediğimiz bir şekilde önümüze egeliyor.
Evrende çok güzel bir işleyiş var.
Kitabı okuman da iyi olmuş. Demekki kitabı okuma vaktin gelmiş.
Reiki 1 deyim ben canım. Sertifikamı aldım. Ruhumu rahatlatıyor çok.
Olumlamalar da yapıyorum kendime reiki verirken.
Ellerimde sıcaklık hissediyorum. Bazen ateş basıyor.
Reiki 2 yide alıcam inşallah arınma sürecim bitince.
Vücudundaki negatif enerjiyi alıyor. Ağrılarına sızılarına iyi geliyor. Hem fiziken hem de ruhen çok faydası var.
Hatta Amerikada hastanelerin yüzde 20 sinde uygulanıyor.

tuğçeciğim aşk hayatım için bi kartın var mı canım
melekler bnm moralimi çok düzeltiyor da

Canım kartın sana hafifle diyor. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler yaşamına girecek.
Ve kabuğunu kırmalısın. Olduğun kişi ol hem kendine hem dünyaya karşı...
Kim ne derse desin, ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.

tuğçeecann :) benimde aşk hayatımla ilgili kartın var mı?

Canım düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Sonra o aşkı yaşaman an meselesi.
Ve yeni bir ilişki var gibi gözüküyor senin için. Meleklerin yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya. Bunu hak ettin.

bende iki gun once bir kart istemistim gormediniz sanirim :26:rica etsem bir kartta bana cekebilirmisiniz

Canım kartın sana bir adım at diyor. Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
Diğer kartın ise artık kabuğunu kır diyor. Kendin olma vakti.
Kabuğundan çık canım.
Ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.

Cook tesekkur ederim sevgili tugcecan

tuğçecimm bugün moralim çok bozuk iş hayatımda çok btan bi gün geçirdim.bana işimle ilgili bi de bebek sahibi olmamla ilgili kart çeker misin?

cANIM SANA aşk kartı çıktı işin için. EŞİN destek vericek herhalde sana bu konuda. O yüzden çıkmış olabilir. Gerçek aşkıya ve sevgiye güven.
bEBEKLE ilgili ise özgürlük kartı çıktı sana. Bir kuş kadar özgürsün aslında. Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

Tuğcem bende kart istiyorum Cnm

Canım kartın sevgi yolla diyor. Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekecek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.
Diğer kartın ise bir değişim yaşıyacağını söylüyor. Yada bir değişim içindesin. Bu değişimi sevgiyle kabul et. Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak.

merhaba canım geçen ki yorumların beni kararım üzerinde bir daha düşündürdü lütfen ilişkim için bir kart çeker misin

Kartın hafifle diyor canım. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan tüm olumsuz şeylerden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler yaşamına girecek.
Ve güç sende diyor kartın. Gücünü eline al. Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Bu güç herşeyi dönüştürebilir ve dilediğini gerçekleştirebilirsin.

Canım bana da bakar mısın? Hem ilişkimle hem de derslerimle ilgili. Birine tek bakıyorum diyosan ilişkime bak Canım, şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…