Melek kartları açıyorum :)

İnşallah, teşekkür ederim : ))

Erelim

"Zamanlamanız çok doğru. Olumlu ve güzel beklentileriniz yakında olacak. Sizin sorunuzun cevabı evet. İsteklerinize ulaşmak için çok doğru bir zaman. Hala gözünüzü açık tutmanızda da fayda var. Henüz bulmacanın tüm parçaları birleşmese de büyük bir bölümü yerine oturmuş. Ben de bu yolda sizinleyim ve biraz sabırla her şey çok güzel olacak."

Merhabalar aşk ve eğitim hayatım için çekebilir misiniz :) şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar aşk ve eğitim hayatım için çekebilir misiniz :) şimdiden teşekkürler :)

Aşk için;

Phaldor

"Bu ara yeni ve güzel fikirlerin doğuşu için çok doğru bir zaman. Ben de bu yolda yanınızdayım.
Yeni fikirlere ve olasılıklara çok açsınız. Merak etmeyin, hayatınız çok olumlu gelişmelere gebe. Dönüşü olmayan, çok şanslı bir yoldasınız. Biraz daha cesur olun. Ancak, aceleye de gerek yok. Siz sevilen ve korunansınız. Bunu unutmayın!"

Eğitim için ;

Djibril

"Şu anda olasılıklar tam değil. Bekleyin ve diğer seçenekleri de değerlendirin. Aslında siz de, bu işte bir eksiklik olduğunun farkındasınız. Ben size burada yardımcı olmak için varım. Ben bir melek olduğumdan mutluluğunuz benim için çok önemli. Sizin için birçok seçenek var. Önce bekleyin ve izleyin ki en doğrusunu seçebilesiniz. Acele etmeyin. Emin olun kaçan fırsat yoktur, gelecek olan daha iyi bir fırsattır."

merhaba bende aşk hayatım için bir kart isteyebilir miyim

Sana iki tane açtım :)

Anael

"Siz aslında ruhani bir öğretmensiniz. Diğer insanlara huzur veriyor ve ruhani uyanışlarında onlara yol gösteriyorsunuz.
Siz bugüne dek birçok insana mesajlarınızla, öğütlerinizle yol gösterdiniz. Doğru yerde doğru kelimeleri kullanma konusunda çok özel bir yeteneğiniz var. Kalbiniz size yazmanızın mı, konuşmanızın mı ya da danışmanlık vermenizin mi daha doğru olacağını söyleyecek. Ya da sadece siz bir dükkanda, manavda sinema da gördüğünüz kimselere o anda söylediklerinizle yol açacaksınız. Bilin ki biz melekler sizi desteklıyoruz. Bizden yardım istediğiniz sürece hep yanınızda olacağız ve elimizden geleni yapacağız.

Fabriel

"Şu anda isteğinizi hayal edin ve gözünüzün önünde canlandırın. Olumsuzu düşünmeyin.Tanrıya ve meleklere, “Bundan benim için ne var?” diye soruyorsunuz. Karar vermek için bekliyordunuz. Kendinizi bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsunuz. Kendi kendinize yanlış karar vermekten çekiniyorsunuz. İstekleriniz aslında, kendi çizeceğiniz bir tablo gibi sizin tarafınızdan oluşturulmayı bekliyor. Yaratıcı olun ve hep olumlu düşünün."

çok teşekkür ederimmm
bu aralar gerçekten çok fazla düşünüyorum ve tüm olumsuzlukları sıralıyorum zihnimde sonra onlarda dönüp dolaşıp benim başıma geliyo

Çok tesekkürleeer :)

teşekkür ederim canımm :)

Banada bakabilir misin şimdiden teşekkürler:)

Antoinette

"Bu sorunu çözebilmek için diğer insanlara daha merhametli yaklaşmalısınız. Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargılarınız yüzünden bu yanlış anlaşılma meydana geldi. Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmeniz gerekiyor. Birini sadece “iyi” veya “kötü” olarak görmek yerine biraz merhamet gösterin, çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor."

teşekkür ederim sayfalara baktım gözümden kaçmış:) çok beğendim sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…