Bencede öyle diyor, yani oluruna bırak senin için güzel şeyler olucak.Yeni bir kart daha açtım :)
Phaldor
"Bu ara yeni ve güzel fikirlerin doğuşu için çok doğru bir zaman. Ben de bu yolda yanınızdayım. Yeni fikirlere ve olasılıklara çok açsınız. Merak etmeyin, hayatınız çok olumlu gelişmelere gebe. Dönüşü olmayan, çok şanslı bir yoldasınız. Biraz daha cesur olun. Ancak, aceleye de gerek yok. Siz sevilen ve korunansınız. Bunu unutmayın!"
o meleğin bana elini uzatmasına ihtiyacım var ..beni biraz silkelemi
bende lütfeenn
Merhabalar aşk ve eğitim hayatım için çekebilir misiniz :) şimdiden teşekkürler :)
merhaba bende aşk hayatım için bir kart isteyebilir miyim
çok teşekkür ederimmmSana iki tane açtım :)
Anael
"Siz aslında ruhani bir öğretmensiniz. Diğer insanlara huzur veriyor ve ruhani uyanışlarında onlara yol gösteriyorsunuz.
Siz bugüne dek birçok insana mesajlarınızla, öğütlerinizle yol gösterdiniz. Doğru yerde doğru kelimeleri kullanma konusunda çok özel bir yeteneğiniz var. Kalbiniz size yazmanızın mı, konuşmanızın mı ya da danışmanlık vermenizin mi daha doğru olacağını söyleyecek. Ya da sadece siz bir dükkanda, manavda sinema da gördüğünüz kimselere o anda söylediklerinizle yol açacaksınız. Bilin ki biz melekler sizi desteklıyoruz. Bizden yardım istediğiniz sürece hep yanınızda olacağız ve elimizden geleni yapacağız.
Fabriel
"Şu anda isteğinizi hayal edin ve gözünüzün önünde canlandırın. Olumsuzu düşünmeyin.Tanrıya ve meleklere, “Bundan benim için ne var?” diye soruyorsunuz. Karar vermek için bekliyordunuz. Kendinizi bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsunuz. Kendi kendinize yanlış karar vermekten çekiniyorsunuz. İstekleriniz aslında, kendi çizeceğiniz bir tablo gibi sizin tarafınızdan oluşturulmayı bekliyor. Yaratıcı olun ve hep olumlu düşünün."
çok teşekkür ederimmm
bu aralar gerçekten çok fazla düşünüyorum ve tüm olumsuzlukları sıralıyorum zihnimde sonra onlarda dönüp dolaşıp benim başıma geliyo
Nahaliel
"Yeterli bilginiz olmadığından biraz şaşkın hissediyorsunuz. Bu konunun ehlinden yardım istemelisiniz. Şu anda bir ikilem yaşıyorsunuz. Bunun sebebi ise konu hakkında yeterli bilginiz olmaması. Biraz araştırma yapın, ancak yine de tatmin olmazsanız bu konu hakkında ehil birine danışın. Biz, sizi doğru öğretmene yönlendireceğiz"
Aşk için;
Phaldor
"Bu ara yeni ve güzel fikirlerin doğuşu için çok doğru bir zaman. Ben de bu yolda yanınızdayım.
Yeni fikirlere ve olasılıklara çok açsınız. Merak etmeyin, hayatınız çok olumlu gelişmelere gebe. Dönüşü olmayan, çok şanslı bir yoldasınız. Biraz daha cesur olun. Ancak, aceleye de gerek yok. Siz sevilen ve korunansınız. Bunu unutmayın!"
Eğitim için ;
Djibril
"Şu anda olasılıklar tam değil. Bekleyin ve diğer seçenekleri de değerlendirin. Aslında siz de, bu işte bir eksiklik olduğunun farkındasınız. Ben size burada yardımcı olmak için varım. Ben bir melek olduğumdan mutluluğunuz benim için çok önemli. Sizin için birçok seçenek var. Önce bekleyin ve izleyin ki en doğrusunu seçebilesiniz. Acele etmeyin. Emin olun kaçan fırsat yoktur, gelecek olan daha iyi bir fırsattır."
Banada bakabilir misin şimdiden teşekkürler:)
BENİ GÖRMEMİŞSİNİZ SANIRIM İLK SAYFALARDA KALMIŞIM(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?