- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Çok şükür ki yok.Çocuğun var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür ki yok.Çocuğun var mı ?
Konuşma tut kendini boşver. İki gün sonra çocuğun olunca yumuşatırsınız arayı çocuk olunca böyle soğukluklar hiç iyi olmuyor çocuğunun babaannesi halası olacak onlar çocuk böyle arada kalmak istemez emin olZaten ailesine kötü davrandığım yok muhabbetim hal hatırın önüne hiç geçmez zaten düne kadar hiç böyle konuşmamıştım evet ailesi başlatan ben konuşan olunca suçlu ben çıkıyorum
Çocuğun olunca arayı düzeltmek istersin buna eminim onlar çocuğunun babaannesi olacak ayrıca insan çocuğu olunca bambaşka açıdan bakıyor olaylara hem uğraşın oluyor kafanı takmıyorsun insanlra hem de çok mutlu bir insan oluyorsun bebeğin seni gülüp eğlendiriyor düşün diyeceğim ama bu evliliğe bebek nasıl olur bilemedimÇok şükür ki yok.
İlerisi için çocuk diye bir düşüncem yok eşim tek oğlan bu soyadına birtane daha fazla gereksiz olur.Konuşma tut kendini boşver. İki gün sonra çocuğun olunca yumuşatırsınız arayı çocuk olunca böyle soğukluklar hiç iyi olmuyor çocuğunun babaannesi halası olacak onlar çocuk böyle arada kalmak istemez emin ol
Yok haklisin zaten guvenmissin sende sözlerine sonucta ben olsam bende konuşmazdım aslinda.Herşeyin en güzeli olacak diyen insanlarla birşey konuşmaya gerek duyar mısınız?Herşeyin en güzelini geçtim insan gibi bile davranamadılar davranamıyorlar hala...
sen gelinlere el kızı diyorsun. el kızını gelip neden aile yapsınlarEvet gelinim çünkü onlardan bana aile olmaz.
Aynen ben el kızı oda elin ailesisen gelinlere el kızı diyorsun. el kızını gelip neden aile yapsınlar
tamam işte gelinleri olarak görmelerini beklemeAynen ben el kızı oda elin ailesi
Anlamadım?[/QUOTEdiyorumki kadinin arabaya otururken musade istemesine gerek yok sen davet etmeliydin
O da ağır söz sayılmaz,o kadar da kasma kendini,bazen gerekir öyle.Senin ne yapabileceğini kestiremiyorlar,tanısınlar böyle böyle,şu anda onlar için sırlarla dolusun:)Sana da onlara da iyi gelecek bu:)Zaten ailesine kötü davrandığım yok muhabbetim hal hatırın önüne hiç geçmez zaten düne kadar hiç böyle konuşmamıştım evet ailesi başlatan ben konuşan olunca suçlu ben çıkıyorum
Ben ilk kapalı görüşe gittiğimde günlerce kendime gelemedim hapishaneyi hep televizyonda filmlerde gördüm hiç öyle olacağını hayal etmezdim o durumu yaşamakla anlamak arasında çok fark var ki biz hiçbirşeyi araştırıp sorgulamayan insanlarız aramızda çok büyük mesafe var soramaz buna hakkı yok.Şimdi hassas konu belki empati de yapamam ama ne oldu da böyle tepkiler verdiniz?
Açığa alınma da var, ihraç da, ne yazık ki içeri alınma da, ama hiçbirinde böyle tepki verenle karşılaşmadım.
Yakın tanıdıklara geçmiş olsun dedik, gerisini biz de internetten takip ettik/öğrendik.
Listelere baktık her khk'da.
Yani durum hassas ama çoğu kişinin bir tanıdığının, olmadı tanıdığının tanıdığının canı yandı, o kadar gizlenecek saklanacak bir şey var mı?
Konuyu doğru anladıysam tabii.
Çok çok ama çok yanlış yetistirilmissin .Evet müsade istemesine gerek var çünkü bizim öyle bir yakınlığımız yok aynı daveti biz görmüyoruz kendimi geçtim eşimi götürmüyorlar böyle durumlarda tabiki davet etmem kocasının arabası var bir zahmet onunla gezsin ha doğru ya kocası tek gelmiş belediye otobüsünde sürünmüş kadın oh olsun.
Ya zaten beklemiyorum keşke beni görmeseler görünmez saysalar o kadar mutlu olurum ki...tamam işte gelinleri olarak görmelerini bekleme
Hıhı oldu öyle bir niyetteki kendi arabasına bile binemiyor artık abimse bizi paşalar gibi götürüp getiriyor sağolsun o güneşin alnında saatlerce beklerken biz klimalı arabada oturduk çünkü hakettiği bu.Çok çok ama çok yanlış yetistirilmissin .
Ailemde asla huzuru ve mutluluğu bulamayacaksın.
Sayıyorlar zaten , kp ne evine geldi nede sen evine gittiğinde evinde durdu adam .Ya zaten beklemiyorum keşke beni görmeseler görünmez saysalar o kadar mutlu olurum ki...
Allah sana akıl versin ne diyebilirim ki .Hıhı oldu öyle bir niyetteki kendi arabasına bile binemiyor artık abimse bizi paşalar gibi götürüp getiriyor sağolsun o güneşin alnında saatlerce beklerken biz klimalı arabada oturduk çünkü hakettiği bu.
Onun için mi bizi görünce ayağı kalkıyor ha pardon o kendini iyi gösterme çabası değil mi hahahaha sanki onların ne olduğunu kimse bilmiyor :)Sayıyorlar zaten , kp ne evine geldi nede sen evine gittiğinde evinde durdu adam .
Seni istemediler ve hala istemiyorlar ok bunu anla.