- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi banabenigeriver
Gerçekten yazık sana çok yazık .Onun için mi bizi görünce ayağı kalkıyor ha pardon o kendini iyi gösterme çabası değil mi hahahaha sanki onların ne olduğunu kimse bilmiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten yazık sana çok yazık .Onun için mi bizi görünce ayağı kalkıyor ha pardon o kendini iyi gösterme çabası değil mi hahahaha sanki onların ne olduğunu kimse bilmiyor :)
Herkes kalbinin ekmeğini yiyor sen merak etme bana yaptıkları tek tek çıkıyor altı ay gitti torununa baktı kızı bakmaya gelmedi neden küçük çocuğu var çünkü bahaneye bak yaaa hastaneye getirmedi çocuğu evede getirmedi çünkü kücük tabi yersen.Allah sana akıl versin ne diyebilirim ki .
Onlara yazık çünkü kimsenin gözünde kıymetleri yok insanlık nedir bilmezler çünkü o kadar yalnız ve kimsesizler ki gördük düğünde yazık cidden yazık benim sülalem bana yeter tek biriyle sorunum çok şükürGerçekten yazık sana çok yazık .
Senin ne oldugunuda iyi biliyolar adam hala saygi bekliyo senden yazik ki ne yazik sen onlar icin bisey ifade etmiyorsun zaten sırf çocuklarından vazgeçmemek için muhataplar kendini bulunmadık hint kumaş o sanma bence ayakların yere bassin artık bi zahmetOnun için mi bizi görünce ayağı kalkıyor ha pardon o kendini iyi gösterme çabası değil mi hahahaha sanki onların ne olduğunu kimse bilmiyor :)
Burnu o kadar hava da ama birde üstüne faturalarını ödemelerini ve pazar alışverişlerini yapmalarını bekliyorlar .Senin ne oldugunuda iyi biliyolar adam hala saygi bekliyo senden yazik ki ne yazik sen onlar icin bisey ifade etmiyorsun zaten sırf çocuklarından vazgeçmemek için muhataplar kendini bulunmadık hint kumaş o sanma bence ayakların yere bassin artık bi zahmet
Sen kalbinin ekmeğini tam olarak nasıl yiyorsun?Herkes kalbinin ekmeğini yiyor sen merak etme bana yaptıkları tek tek çıkıyor altı ay gitti torununa baktı kızı bakmaya gelmedi neden küçük çocuğu var çünkü bahaneye bak yaaa hastaneye getirmedi çocuğu evede getirmedi çünkü kücük tabi yersen.
Aynen canim rabbim bu tip insanlardan uzak eylesin daha nasıl cocugumuzu yaktık derdindelerdir uzuluyorum esinin ailesine yazık bizim.de çocuklarımız olacak rabbimuzak eylesin vicdanlı insan nasip etsin kocasında helal olsun evlatlık görevini güzel yapiyoBurnu o kadar hava da ama birde üstüne faturalarını ödemelerini ve pazar alışverişlerini yapmalarını bekliyorlar .
Ben böyle bir çift görmedim .
Vallahi düşman başına .
Ayrıca küçük bebek hasta, tedavi gören birinin yanina getirilmez doğru burda bilgelik yapma istersen yeni dogum yapmis nasıl kasın hastanede sen iyi misin ?Herkes kalbinin ekmeğini yiyor sen merak etme bana yaptıkları tek tek çıkıyor altı ay gitti torununa baktı kızı bakmaya gelmedi neden küçük çocuğu var çünkü bahaneye bak yaaa hastaneye getirmedi çocuğu evede getirmedi çünkü kücük tabi yersen.
Amin gerçekten çok çok amin Allah bu tip insanlardan hatta ailelerden uzak tutsun , yanımızdan yöremizden geçirmesin.Aynen canim rabbim bu tip insanlardan uzak eylesin daha nasıl cocugumuzu yaktık derdindelerdir uzuluyorum esinin ailesine yazık bizim.de çocuklarımız olacak rabbimuzak eylesin vicdanlı insan nasip etsin kocasında helal olsun evlatlık görevini güzel yapiyo
Amin canim bakakim paralari bitince konular nasil olacak bekliyoruz cok biliyo ama eside kendide bi isin ucundan tutmuyo Ben bu şekil konuşsam eşim aşkımdan ölse 10 çocukla ortada kalacağımı bilse boşar beniAmin gerçekten çok çok amin Allah bu tip insanlardan hatta ailelerden uzak tutsun , yanımızdan yöremizden geçirmesin.
Utanmadan faturaları ödemeyince yüzleri ortaya çıkacak diyor .Amin canim bakakim paralari bitince konular nasil olacak bekliyoruz cok biliyo ama eside kendide bi isin ucundan tutmuyo Ben bu şekil konuşsam eşim aşkımdan ölse 10 çocukla ortada kalacağımı bilse boşar beni
Istiyoki ellerindeki avuclarindakini ben yiyim iciyim geziyim onlarda naparsa yapsinlar çocuk mevzusundada böyle düşünen bi bayan görmedim ben bu aileye fazla sen kimsin ki allahın vereceğini biliyomusunda konuşuyorum rabbim ıslah etsinUtanmadan faturaları ödemeyince yüzleri ortaya çıkacak diyor .
Ee be kardeşim insanların evinde kira vermeden oturuyorsun birde fatura mi ödesinler . Zorunda milar ?
Sen paşa torunu musun derler adama .
Gerçekten hayret ediyorum böyle bir zihniyet olamaz , gerçek olamaz omun adına ben utanıyorum .
Allah denk getirmesin böylesiyle ne diyim çok enteresan.Istiyoki ellerindeki avuclarindakini ben yiyim iciyim geziyim onlarda naparsa yapsinlar çocuk mevzusundada böyle düşünen bi bayan görmedim ben bu aileye fazla sen kimsin ki allahın vereceğini biliyomusunda konuşuyorum rabbim ıslah etsin
Allah ıslah etsin diyelim canım bu zehir kafayla neler olur dahaAllah denk getirmesin böylesiyle ne diyim çok enteresan.
Hıhı oldu öyle bir niyetteki kendi arabasına bile binemiyor artık abimse bizi paşalar gibi götürüp getiriyor sağolsun o güneşin alnında saatlerce beklerken biz klimalı arabada oturduk çünkü hakettiği bu.
Şimdi bu yaptığın oldu mu,bu dediklerine"Kel kız,ablasının saçıyla övünüyor" derler.Abinin malıyla mı övünüyorsun,ya sizin gelin de yarın seni arabadan atarsa,bindirmezse artık?Hıhı oldu öyle bir niyetteki kendi arabasına bile binemiyor artık abimse bizi paşalar gibi götürüp getiriyor sağolsun o güneşin alnında saatlerce beklerken biz klimalı arabada oturduk çünkü hakettiği bu.
görmüyorum diyorsun üstte gelinleri olarak görmediklerinden yakınıyorsun.Ya zaten beklemiyorum keşke beni görmeseler görünmez saysalar o kadar mutlu olurum ki...
Senin kocan var abin seni götürmek zorunda değil.Hıhı oldu öyle bir niyetteki kendi arabasına bile binemiyor artık abimse bizi paşalar gibi götürüp getiriyor sağolsun o güneşin alnında saatlerce beklerken biz klimalı arabada oturduk çünkü hakettiği bu.