• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Allah sana akıl versin ne diyebilirim ki .
Herkes kalbinin ekmeğini yiyor sen merak etme bana yaptıkları tek tek çıkıyor altı ay gitti torununa baktı kızı bakmaya gelmedi neden küçük çocuğu var çünkü bahaneye bak yaaa hastaneye getirmedi çocuğu evede getirmedi çünkü kücük tabi yersen.

Gerçekten yazık sana çok yazık .
Onlara yazık çünkü kimsenin gözünde kıymetleri yok insanlık nedir bilmezler çünkü o kadar yalnız ve kimsesizler ki gördük düğünde yazık cidden yazık benim sülalem bana yeter tek biriyle sorunum çok şükür

Onun için mi bizi görünce ayağı kalkıyor ha pardon o kendini iyi gösterme çabası değil mi hahahaha sanki onların ne olduğunu kimse bilmiyor :)
Senin ne oldugunuda iyi biliyolar adam hala saygi bekliyo senden yazik ki ne yazik sen onlar icin bisey ifade etmiyorsun zaten sırf çocuklarından vazgeçmemek için muhataplar kendini bulunmadık hint kumaş o sanma bence ayakların yere bassin artık bi zahmet

Senin ne oldugunuda iyi biliyolar adam hala saygi bekliyo senden yazik ki ne yazik sen onlar icin bisey ifade etmiyorsun zaten sırf çocuklarından vazgeçmemek için muhataplar kendini bulunmadık hint kumaş o sanma bence ayakların yere bassin artık bi zahmet
Burnu o kadar hava da ama birde üstüne faturalarını ödemelerini ve pazar alışverişlerini yapmalarını bekliyorlar .
Ben böyle bir çift görmedim .
Vallahi düşman başına .

Herkes kalbinin ekmeğini yiyor sen merak etme bana yaptıkları tek tek çıkıyor altı ay gitti torununa baktı kızı bakmaya gelmedi neden küçük çocuğu var çünkü bahaneye bak yaaa hastaneye getirmedi çocuğu evede getirmedi çünkü kücük tabi yersen.
Sen kalbinin ekmeğini tam olarak nasıl yiyorsun?

Burnu o kadar hava da ama birde üstüne faturalarını ödemelerini ve pazar alışverişlerini yapmalarını bekliyorlar .
Ben böyle bir çift görmedim .
Vallahi düşman başına .
Aynen canim rabbim bu tip insanlardan uzak eylesin daha nasıl cocugumuzu yaktık derdindelerdir uzuluyorum esinin ailesine yazık bizim.de çocuklarımız olacak rabbimuzak eylesin vicdanlı insan nasip etsin kocasında helal olsun evlatlık görevini güzel yapiyo

Ayrıca küçük bebek hasta, tedavi gören birinin yanina getirilmez doğru burda bilgelik yapma istersen yeni dogum yapmis nasıl kasın hastanede sen iyi misin ?
Zaten yalnız kalmadı teyzesinin gelini geldi kaldı yanında herkes sen değil merak etme kimse de sana muhtaç değil sen muhtaçsın hatta .
Arabamıza almadık dediğin kadının evinde yaşıyorsun yuh artık sana ya .
Kocan ıssız kv evinde yaşıyorsun haka car car konuşuyorsun yazık sana

Aynen canim rabbim bu tip insanlardan uzak eylesin daha nasıl cocugumuzu yaktık derdindelerdir uzuluyorum esinin ailesine yazık bizim.de çocuklarımız olacak rabbimuzak eylesin vicdanlı insan nasip etsin kocasında helal olsun evlatlık görevini güzel yapiyo
Amin gerçekten çok çok amin Allah bu tip insanlardan hatta ailelerden uzak tutsun , yanımızdan yöremizden geçirmesin.

Amin gerçekten çok çok amin Allah bu tip insanlardan hatta ailelerden uzak tutsun , yanımızdan yöremizden geçirmesin.
Amin canim bakakim paralari bitince konular nasil olacak bekliyoruz cok biliyo ama eside kendide bi isin ucundan tutmuyo Ben bu şekil konuşsam eşim aşkımdan ölse 10 çocukla ortada kalacağımı bilse boşar beni

Amin canim bakakim paralari bitince konular nasil olacak bekliyoruz cok biliyo ama eside kendide bi isin ucundan tutmuyo Ben bu şekil konuşsam eşim aşkımdan ölse 10 çocukla ortada kalacağımı bilse boşar beni
Utanmadan faturaları ödemeyince yüzleri ortaya çıkacak diyor .
Ee be kardeşim insanların evinde kira vermeden oturuyorsun birde fatura mi ödesinler . Zorunda milar ?
Sen paşa torunu musun derler adama .
Gerçekten hayret ediyorum böyle bir zihniyet olamaz , gerçek olamaz omun adına ben utanıyorum .

Utanmadan faturaları ödemeyince yüzleri ortaya çıkacak diyor .
Ee be kardeşim insanların evinde kira vermeden oturuyorsun birde fatura mi ödesinler . Zorunda milar ?
Sen paşa torunu musun derler adama .
Gerçekten hayret ediyorum böyle bir zihniyet olamaz , gerçek olamaz omun adına ben utanıyorum .
Istiyoki ellerindeki avuclarindakini ben yiyim iciyim geziyim onlarda naparsa yapsinlar çocuk mevzusundada böyle düşünen bi bayan görmedim ben bu aileye fazla sen kimsin ki allahın vereceğini biliyomusunda konuşuyorum rabbim ıslah etsin

Istiyoki ellerindeki avuclarindakini ben yiyim iciyim geziyim onlarda naparsa yapsinlar çocuk mevzusundada böyle düşünen bi bayan görmedim ben bu aileye fazla sen kimsin ki allahın vereceğini biliyomusunda konuşuyorum rabbim ıslah etsin
Allah denk getirmesin böylesiyle ne diyim çok enteresan.

Bence siz bosanin. Ailenizin yanina donun ve bir daha da evlenmeye de kalkmayin. Yazik cidden boyle gelinleri olan ailelere.

Bu arada dalga gecmiyorum. Cidden bosanin bitsin bu cile. Size de yazik cunku. Biz haksiz da bulsak sonucta siz surekli dert cekiyorsunuz kendi kendinize.

Hıhı oldu öyle bir niyetteki kendi arabasına bile binemiyor artık abimse bizi paşalar gibi götürüp getiriyor sağolsun o güneşin alnında saatlerce beklerken biz klimalı arabada oturduk çünkü hakettiği bu.

Bir insan güneşin altında bekledi diye bundan mı zevk alıyorsun? Bu kadar mı yosun tuttu kalbiniz ? Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz ya olgunluk yok ya da içinizde geçmek bilmeyen bir kıskançlık var. Bence onlar ne hakediyor diye değil de ben ne hakediyorum diye düşünün.

Abinin konusuna gelince kadın iftira atmamış sadece olan bir şeyi sormuş eleştiri yapmamış. Hadlik bir mesele yok.

Çevrenizdekilerin sağlığı için uzak durun derim.

Hıhı oldu öyle bir niyetteki kendi arabasına bile binemiyor artık abimse bizi paşalar gibi götürüp getiriyor sağolsun o güneşin alnında saatlerce beklerken biz klimalı arabada oturduk çünkü hakettiği bu.
Şimdi bu yaptığın oldu mu,bu dediklerine"Kel kız,ablasının saçıyla övünüyor" derler.Abinin malıyla mı övünüyorsun,ya sizin gelin de yarın seni arabadan atarsa,bindirmezse artık?
Ben olsam bunu yaparım.
Diyorsun ya,kendi sülalemle bir sorunum yok diye,buna "iyi geçinmekten"mi diyeceğiz,benim insanlarım da beni sever,teyzelerim yengelerim komşularım hangisi olsa hakkımda iyi konuşur,kusurumu görmez,içlerine doğmuşum,kanlarıyım,canlarıyım.
Marifet,böyle "eş"aileleiyle, sevmesen de ilişkileri bir şeklde yürütmek,sen onlara dediklerinle değil,demeyip haklarında düşündüklerinle basitleştiriyorsun kendini asıl,kusura bakma.
"Güneş altında bekledi"diye dört köşe olmak ta nedir,ben,problemler yaşadığım kayınvalidem,bizimle doğum için hastaneye geldiği zaman,o sancılar arasında kıvranırken,eşime"annen aceleyle kahvaltı yapamadan çıktı,onu götür,birşeyler yesin" demiş insanım.
Kadın başının çaresine bakamayacak değildi,fakat eşim telaşından düşünemez,o da boğaz derdine düşmüş gibi gidip yiyemez diye düşündüm.
Madalya mı taktılar,hayır,gerekmiyor da,ama ben buyum,insanlık bunu gerektirir,ve herkes kendi küpünü doldurur,ama iyilikle,ama kötülükle...

Ya zaten beklemiyorum keşke beni görmeseler görünmez saysalar o kadar mutlu olurum ki...
görmüyorum diyorsun üstte gelinleri olarak görmediklerinden yakınıyorsun.
Sen , yaşadıkların , söylediklerin o kadar tutarsız ki bana kalırsa sen bu yaşadıklarının hepsini hakediyorsun artık...

Senin kocan var abin seni götürmek zorunda değil.
Görümcemin kocası gezdirsin diyorsun ya seni de kocan gezdirsin bir zahmet!

Back
X