• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Siz eşinizin ailesiyle kafayı bozmuşsunuz. Her hafta açacak konu buluyorsunuz. Çoğunda haksızsınız. Bu da sizin boş bir insan olmanızdan kaynaklı. Kendinize meşgale bulun. Başkalarına sarmayı bırakın.

Hayattaki yerinizi eş ailesine karşı olmak üzere kurguluyorsunuz. O yüzden ortada bir şey olmasa da, sorun çıkarıp kendinize iş buluyorsunuz. Uğraşacak sorun olmasa, sizin varlığınız gereksiz olacak.

Çalışmanızı tavsiye ederim.

Şimdi bu yaptığın oldu mu,bu dediklerine"Kel kız,ablasının saçıyla övünüyor" derler.Abinin malıyla mı övünüyorsun,ya sizin gelin de yarın seni arabadan atarsa,bindirmezse artık?
Ben olsam bunu yaparım.
Diyorsun ya,kendi sülalemle bir sorunum yok diye,buna "iyi geçinmekten"mi diyeceğiz,benim insanlarım da beni sever,teyzelerim yengelerim komşularım hangisi olsa hakkımda iyi konuşur,kusurumu görmez,içlerine doğmuşum,kanlarıyım,canlarıyım.
Marifet,böyle "eş"aileleiyle, sevmesen de ilişkileri bir şeklde yürütmek,sen onlara dediklerinle değil,demeyip haklarında düşündüklerinle basitleştiriyorsun kendini asıl,kusura bakma.
"Güneş altında bekledi"diye dört köşe olmak ta nedir,ben,problemler yaşadığım kayınvalidem,bizimle doğum için hastaneye geldiği zaman,o sancılar arasında kıvranırken,eşime"annen aceleyle kahvaltı yapamadan çıktı,onu götür,birşeyler yesin" demiş insanım.
Kadın başının çaresine bakamayacak değildi,fakat eşim telaşından düşünemez,o da boğaz derdine düşmüş gibi gidip yiyemez diye düşündüm.
Madalya mı taktılar,hayır,gerekmiyor da,ama ben buyum,insanlık bunu gerektirir,ve herkes kendi küpünü doldurur,ama iyilikle,ama kötülükle...
:KK9::KK9::KK9:

Ya kesin ban yicem ama söylemeden de gecmicem. Cok varoşsun cok. Seviyen magmaya değmis.
Arabanın klimasıyla övüncek kadar neyin kafası bu ?
O kadar yazik o kadar yazık ki o aileye. Kocan da kesin mıymıntının teki yoksa bu basiretsizlik neden yani ?
Düş artık insanların yakasından.
Hıhı oldu öyle bir niyetteki kendi arabasına bile binemiyor artık abimse bizi paşalar gibi götürüp getiriyor sağolsun o güneşin alnında saatlerce beklerken biz klimalı arabada oturduk çünkü hakettiği bu.

Burnu o kadar hava da ama birde üstüne faturalarını ödemelerini ve pazar alışverişlerini yapmalarını bekliyorlar .
Ben böyle bir çift görmedim .
Vallahi düşman başına .
Bunu ben değil eşim bekleyecek kısa zaman sonra aaah aaah yine anlamak istediğiniz yerden anlamışsınız

Arabanın klimasıyla övünmek? 1) Bu devirde 100 kişiden 85'inin ( uyduruk bile olsa) bir arabası var. 2 ) Neredeyse tüm arabaların kliması var.
Arabanın klimasıyla övünmedim ki cimri eşimin ailesi güneşin alnında beklemeyi seçti klimayı çalıştırmak yerine :)

Senin ne oldugunuda iyi biliyolar adam hala saygi bekliyo senden yazik ki ne yazik sen onlar icin bisey ifade etmiyorsun zaten sırf çocuklarından vazgeçmemek için muhataplar kendini bulunmadık hint kumaş o sanma bence ayakların yere bassin artık bi zahmet
Beni görmezden gelselerde eşimle ne daha yakın olurlar ne daha uzak onlar bunun farkında değil zaten

Ayrıca küçük bebek hasta, tedavi gören birinin yanina getirilmez doğru burda bilgelik yapma istersen yeni dogum yapmis nasıl kasın hastanede sen iyi misin ?
Zaten yalnız kalmadı teyzesinin gelini geldi kaldı yanında herkes sen değil merak etme kimse de sana muhtaç değil sen muhtaçsın hatta .
Arabamıza almadık dediğin kadının evinde yaşıyorsun yuh artık sana ya .
Kocan ıssız kv evinde yaşıyorsun haka car car konuşuyorsun yazık sana
Kaynanam üç gün hastanede kaldı teyzesinin gelini sadece ilkgün yanında kalmış :) kızına sadece çocuğum durmuyor deyip eve gelmemeyi bahane etmiş tek sebep bu.
Bu evde yaşamayı seçen eşim ben değilim o düşünsün

Utanmadan faturaları ödemeyince yüzleri ortaya çıkacak diyor .
Ee be kardeşim insanların evinde kira vermeden oturuyorsun birde fatura mi ödesinler . Zorunda milar ?
Sen paşa torunu musun derler adama .
Gerçekten hayret ediyorum böyle bir zihniyet olamaz , gerçek olamaz omun adına ben utanıyorum .
Eşim bunu bekleyecek ben değil sonuçta eşimi biliyorlardı yalandan bir paranız yoksa verelim demekle olmuyor oğullarını beklentiye sokuyorlar ben anlıyorum yalan olduğunu ama eşim anlamıyor yada anlamak istemiyor :)

Şimdi bu yaptığın oldu mu,bu dediklerine"Kel kız,ablasının saçıyla övünüyor" derler.Abinin malıyla mı övünüyorsun,ya sizin gelin de yarın seni arabadan atarsa,bindirmezse artık?
Ben olsam bunu yaparım.
Diyorsun ya,kendi sülalemle bir sorunum yok diye,buna "iyi geçinmekten"mi diyeceğiz,benim insanlarım da beni sever,teyzelerim yengelerim komşularım hangisi olsa hakkımda iyi konuşur,kusurumu görmez,içlerine doğmuşum,kanlarıyım,canlarıyım.
Marifet,böyle "eş"aileleiyle, sevmesen de ilişkileri bir şeklde yürütmek,sen onlara dediklerinle değil,demeyip haklarında düşündüklerinle basitleştiriyorsun kendini asıl,kusura bakma.
"Güneş altında bekledi"diye dört köşe olmak ta nedir,ben,problemler yaşadığım kayınvalidem,bizimle doğum için hastaneye geldiği zaman,o sancılar arasında kıvranırken,eşime"annen aceleyle kahvaltı yapamadan çıktı,onu götür,birşeyler yesin" demiş insanım.
Kadın başının çaresine bakamayacak değildi,fakat eşim telaşından düşünemez,o da boğaz derdine düşmüş gibi gidip yiyemez diye düşündüm.
Madalya mı taktılar,hayır,gerekmiyor da,ama ben buyum,insanlık bunu gerektirir,ve herkes kendi küpünü doldurur,ama iyilikle,ama kötülükle...
Bizi oraya gönül rızasıyla götüren abim biz bizi götür demedik ki kendi oğullarını götürmekten aciz onlar ben ölseler binmem o arabaya.
Eşimin ailesinin bir çevresi yok akrabalarıyla görüşmüyorlar zaten annesinin teyzeleri hariç buna bakarak ilişkileri yorumluyorum ben sadece akraba değil tanıdık kolu komşuylada sorunum yok şükür :)
Cimrilik yapmayıp arabalarında otursunlar güneşin altında cimrilikten beklerler tabiki dört köşe olurum.
Hepiniz meleksiniz ben şeytan zaten iyiki düşünmüştüm kahvaltıyı ona bakarsan bende kaynanam ameliyat yaptığında yemek yapıp götürmeyi düşündüm ama değmezdi gördüm bir çorbaydı hakettiği onu götürdüm.

Senin kocan var abin seni götürmek zorunda değil.
Görümcemin kocası gezdirsin diyorsun ya seni de kocan gezdirsin bir zahmet!
Abim bizi gönül rızasıyla götürüyor biz götür demiyoruz ki babasıyla eşime bile gel gidelim demiyor insanlık farkı işte

Bizi oraya gönül rızasıyla götüren abim biz bizi götür demedik ki kendi oğullarını götürmekten aciz onlar ben ölseler binmem o arabaya.
Eşimin ailesinin bir çevresi yok akrabalarıyla görüşmüyorlar zaten annesinin teyzeleri hariç buna bakarak ilişkileri yorumluyorum ben sadece akraba değil tanıdık kolu komşuylada sorunum yok şükür :)
Cimrilik yapmayıp arabalarında otursunlar güneşin altında cimrilikten beklerler tabiki dört köşe olurum.
Hepiniz meleksiniz ben şeytan zaten iyiki düşünmüştüm kahvaltıyı ona bakarsan bende kaynanam ameliyat yaptığında yemek yapıp götürmeyi düşündüm ama değmezdi gördüm bir çorbaydı hakettiği onu götürdüm.
Ben asla şeytan diye bir kelime kullanmam,kullanmadım da senin için.Bazen seni anladığımı düşünüyorum,fakat her hücrenden ayrı nefret taşıyor,bunu gördüğüm zaman da şaşırıp kalıyorum.Eh madem herkes hakettiğiyle karşılaşıyor,sen de yaşadıklarını hakediyorsun mu demeliyiz şimdi:KK51:
Ama sizin gelinin de patlaması yakındır,diyeyim sana:KK66:

Back
X