• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Ben hepinizi gayet iyi anlıyorum ama yaşadığım şeyi yaşıyorum her zaman ki gibi dün mesela görümcemin kaynanasının gözünde kaynanamın bir melek olduğunu öğrendim dedim tabiki sana iyi olacak herşeyi kendilerine göre anlatmışlar öğrenince şok oldum dedim valla ne diyeyim onlar iyi olsun biz kötü oturup onları kötülemek için siz böyle yapmışsınız ama görümceme değer vermemişsiniz böyle böyle demişlerdi demedim kadının zaten eşi ölmüş dedim ne güzel ne mutlu ki size iyiler biz o kadar şanslı değildik onlara başka bize başkaydılar demek ki yapacak birşey yok.
Bunları söylediniz mi yoksa hiç birşey söylemediniz mi ?

Tabiki onları kötü anlattıklarını söylemedim ne mutlu ki sizinle iyiler dedim onlar iyi biz kötüyüz tamam dedim.
Gorumcenizde kayınvalidesiyle kötü olmasını mi istiyorsunuz.
Me münasebet gidip kocası ölmüş kadınla çekiştirmeniz .
Yahu siz niye gittiniz o cenazeye ?
Ben olsam sizi oraya sokmazdım .

Gorumcenizde kayınvalidesiyle kötü olmasını mi istiyorsunuz.
Me münasebet gidip kocası ölmüş kadınla çekiştirmeniz .
Yahu siz niye gittiniz o cenazeye ?
Ben olsam sizi oraya sokmazdım .
Tabiki istemiyorum olsa onlar gibi olup olmayanı üstüne iftira ekleyerek anlatırdım ikide gözyaşı döker haklı çıkardım.
Zaten çekiştirmedim kadın gidip gelmediğimi görüyor iyi olun falan dedi iyiliklerini söyledi bende ne mutlu ki sizinle iyiler onlar iyi biz kötü dedim konu kapandı.

Ben hepinizi gayet iyi anlıyorum ama yaşadığım şeyi yaşıyorum her zaman ki gibi dün mesela görümcemin kaynanasının gözünde kaynanamın bir melek olduğunu öğrendim dedim tabiki sana iyi olacak herşeyi kendilerine göre anlatmışlar öğrenince şok oldum dedim valla ne diyeyim onlar iyi olsun biz kötü oturup onları kötülemek için siz böyle yapmışsınız ama görümceme değer vermemişsiniz böyle böyle demişlerdi demedim kadının zaten eşi ölmüş dedim ne güzel ne mutlu ki size iyiler biz o kadar şanslı değildik onlara başka bize başkaydılar demek ki yapacak birşey yok.
Bana hala kaynananın maceralarını anlatıyorsun
Hayatın kaynanan etrafında dönüyor, kendini yiyip bitiriyorsun
Bazen vicdanıma geliyorsun da üzülüyorum laf anlatıyorum
Burada senin kaynanandan çooook daha beter kaynanalar okudum
Ama o kadınlar boşvermiş, o yokmuş gibi davranıyorlar mesela.
Ne güzel ilgilerini başka yönlere veriyorlar
Sen ve eşin bir kuyuya düşmüşsünüz çıkmak istemiyorsunuz

Morsever , en kısa sürede kitap yazmalısın :) içini bir yerlere dökmen lazım . Kadınlar kulübünü azat et artık :) ne derdin bitiyo ne tribin
İstemeyen konumu es geçer birileri rahatsız oluyor diye konu açmayacak değilim lütfen bu güzel fikirlerinizi kendinize saklayın iyi günler.

Bana hala kaynananın maceralarını anlatıyorsun
Hayatın kaynanan etrafında dönüyor, kendini yiyip bitiriyorsun
Bazen vicdanıma geliyorsun da üzülüyorum laf anlatıyorum
Burada senin kaynanandan çooook daha beter kaynanalar okudum
Ama o kadınlar boşvermiş, o yokmuş gibi davranıyorlar mesela.
Ne güzel ilgilerini başka yönlere veriyorlar
Sen ve eşin bir kuyuya düşmüşsünüz çıkmak istemiyorsunuz
Umarım birgün bende boşvermeyi öğrenirim ben öğrensem bile eşim öğrenir mi bilinmez hayırlısı.

Hahahaha benim ha menfaatli:)Bakın bir örnek vereyim bilezik almaya gitmiştik nişandan önce kaynanam çıkarıp iki tane adana burması verdi kolundan ve kolunda hiçbirşey kalmadı birde kaynatamdan hatıra dedi günlerce üzüldüm ya dedim hatıraları benim için verdi düğün olsun hemen aynısını yapıp sürpriz yapayım nişandan sonra baktım yine iki tane var kolunda:)düğün oldu ve eşimin tarafından gelen takıları kaynanam gizlice alıp çantasına atmış yani resmen çalmışlar...Gerçekten çok iyidirler düğünden bir ay önce eşime getiren kardeşine getirdi deyip bizide kandırdı hiç sorgulamadık olur mu öyle şey demedik düğün bitti hiç aklımıza gelmedi aylar sonra bir akraba söyledi geleni çantasına koyduğunu bu bana yapılır mı ya benim niyetim neydi onun hesabı ne ayıp değil mi?
SenDe kendi tarafından takılan takıları abine vermişsin ha kaynanan ha sen ayrıca bizimkilere dokunulmasın erkek tarafınınki damada kalsın yok öyle şey

SenDe kendi tarafından takılan takıları abine vermişsin ha kaynanan ha sen ayrıca bizimkilere dokunulmasın erkek tarafınınki damada kalsın yok öyle şey
Duruyor hala vermedim eşimin ailesi böyle yaptığı için vereceğim zaten madem onlar taktı ona buna bu sebepten onlar aldı bana gelen takımlarıda abim aldı aynı mantık.

Kayinvaliden gorumcenin kaynatasina uzulmek zorundami yada senin uzuntunle yarismak zorundami ? Abiniz isten ciktiysa iftira yuzundense neden sakliyorsunuzki evet der gecersiniz

Duruyor hala vermedim eşimin ailesi böyle yaptığı için vereceğim zaten madem onlar taktı ona buna bu sebepten onlar aldı bana gelen takımlarıda abim aldı aynı mantık.
Tereliye yazik sana bu kadar befretle hasta olacaksin birde gorucu usulu olmus hicmi aileler birbirinizi arastirmadiniz Allah senide gelin etmesin onlarida kv hepiniz birbirinizden betersiniz

Kayinvaliden gorumcenin kaynatasina uzulmek zorundami yada senin uzuntunle yarismak zorundami ? Abiniz isten ciktiysa iftira yuzundense neden sakliyorsunuzki evet der gecersiniz
Niye derdini paylaşacak kadar yakın buluyor kızının kaynanasını ama kaynanası yakın kayınbabası el mi oluyor bu durumda.Cenazede pide yeme derdine düşmüş insandan çok şey bekliyorum haklısınız o tamda böyle biri.Abimin durumunu paylaşacak kadar yakın bulmuyorum bulamayacağım onları.Onların ailevi ilişkilerinden haberdarım ama tek birgün yüzüne vurmadım.Ben tepki gösterdiğimde ne var benim abimde bunu yaşayabilir diyen insan yıllardır abisiyle görüşmüyor gören der canıciğeri öyle konuşuyor abisi ölmüş kalmış başına ne gelmiş sanki çok umrunda hasta yatağında ziyarete gitmeyen insan benim birşey bilmediğimi sanıp boş boş konuşur.

Tereliye yazik sana bu kadar befretle hasta olacaksin birde gorucu usulu olmus hicmi aileler birbirinizi arastirmadiniz Allah senide gelin etmesin onlarida kv hepiniz birbirinizden betersiniz
Biz sadece eşimi sorduk o kadar iyi göründüler ki hiç aklımıza gelmedi nişandan sonra farkettik ki 30 seneye yakındır aynı mahallede yaşayan insanların 3-5 komşudan başka çevresi yok.Evlendikten sonra anladım ki bir aile en iyi ya akrabasına sorulur yada beraber iş yaptıkları insanlara veya kiracısına falan.Akrabaları zaten ne olduklarını anlattı kiracısına bir yerde denk geldik oda anlattı nasipte varmış işte başka adı yok.

Niye derdini paylaşacak kadar yakın buluyor kızının kaynanasını ama kaynanası yakın kayınbabası el mi oluyor bu durumda.Cenazede pide yeme derdine düşmüş insandan çok şey bekliyorum haklısınız o tamda böyle biri.Abimin durumunu paylaşacak kadar yakın bulmuyorum bulamayacağım onları.Onların ailevi ilişkilerinden haberdarım ama tek birgün yüzüne vurmadım.Ben tepki gösterdiğimde ne var benim abimde bunu yaşayabilir diyen insan yıllardır abisiyle görüşmüyor gören der canıciğeri öyle konuşuyor abisi ölmüş kalmış başına ne gelmiş sanki çok umrunda hasta yatağında ziyarete gitmeyen insan benim birşey bilmediğimi sanıp boş boş konuşur.
Sen ayni duygulari kocanin anasina babasina duyuyorsun o daha damadinin anasina babasina duyuyor senin yaptigin seyi baskasinin yapmasi niye yanlis onu anlamiyorum bana sorarsaniz hepiniz yanlissiniz

Sen ayni duygulari kocanin anasina babasina duyuyorsun o daha damadinin anasina babasina duyuyor senin yaptigin seyi baskasinin yapmasi niye yanlis onu anlamiyorum bana sorarsaniz hepiniz yanlissiniz
Farkımız şu ben onlardan tiksinip onlara canım cicim yapmıyorum kaynanamlarsa tam tersi tiksinip iyi görünüyor çünkü neden onun kızı o aileye gelin başka çaresi yok evlenmek için yıllarca beklemiş kızı kaynanası Karadenizli gelin isterken evinden çıkmayıp temizliğini yapıp yalakalık yapmış eee o kadar emek heba mı olsun lütfen.

Farkımız şu ben onlardan tiksinip onlara canım cicim yapmıyorum kaynanamlarsa tam tersi tiksinip iyi görünüyor çünkü neden onun kızı o aileye gelin başka çaresi yok evlenmek için yıllarca beklemiş kızı kaynanası Karadenizli gelin isterken evinden çıkmayıp temizliğini yapıp yalakalık yapmış eee o kadar emek heba mı olsun lütfen.
Mesela bu durum.seni ne ilgilendiriyor bak sana diyorum bu kadar nefret ettigin insanlarin cocugundan ya bosan yada herseyi buyutme nasil.bu kadar kinlisin ya sanane kiz onun ister yalaka olur ister olmaz

Back
X