• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Ben asla şeytan diye bir kelime kullanmam,kullanmadım da senin için.Bazen seni anladığımı düşünüyorum,fakat her hücrenden ayrı nefret taşıyor,bunu gördüğüm zaman da şaşırıp kalıyorum.Eh madem herkes hakettiğiyle karşılaşıyor,sen de yaşadıklarını hakediyorsun mu demeliyiz şimdi:KK51:
Ama sizin gelinin de patlaması yakındır,diyeyim sana:KK66:
Bizim gelin niye patlayacakmış hayırdır ?

Sizde abinin arabasını kullaniyosunuz el2isin senin kocan seni götürsün annengilde cimrilik yapmasında kendilerine araba alsınlar abinde karısıyla kendi arabasına binsin
senin gibi düşündüm canım kusura bakma
Bizim gelin niye patlayacakmış hayırdır ?

Sizde abinin arabasını kullaniyosunuz el2isin senin kocan seni götürsün annengilde cimrilik yapmasında kendilerine araba alsınlar abinde karısıyla kendi arabasına binsin
senin gibi düşündüm canım kusura bakma
Bu abim bekar canım benim iki abim var evli olsa zaten ben buna müsade vermem herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz ya buna şaşıyorum.

Bu abim bekar canım benim iki abim var evli olsa zaten ben buna müsade vermem herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz ya buna şaşıyorum.
Yok canım allah inandirsin 1 tane arabamız var kaynimda kayın babamda bizimkini kullanıyo sen herkesi kendin gibi sanma.

Yok canım allah inandirsin 1 tane arabamız var kaynimda kayın babamda bizimkini kullanıyo sen herkesi kendin gibi sanma.
Biz evli insanların huzuru kaçmasın diye uğraşmayın beklentimiz olmaz karışmayız yorum yapmayız biliyorum herkes bizim gibi olmaz zaten:)

Sizin tüm dügün masraflarinizi karsilayan,

Erkek tarafinin söz verip yapmadigi seyleri bile siz uzulmeyin diye yapan,

Evlenirse annenizle birlikte yasamak zorunda olan abi mi bu abi?

Peki abiniz evlendiginde gelin hanima borcunuzu nasil ödemeyi dusunuyorsunuz merak ettim. Hani surekli benim esim calismis ailesine vermis falan yaziyorsunuz ya,abiniz de yillardir sizin icin harciyor parasini, ee ne olacak simdi?

Peki abiniz evlendiginde gelin hanima borcunuzu nasil ödemeyi dusunuyorsunuz merak ettim. Hani surekli benim esim calismis ailesine vermis falan yaziyorsunuz ya,abiniz de yillardir sizin icin harciyor parasini, ee ne olacak simdi?
Bana akrabalarım tarafımdan takılan tüm altını abime ayırdım.Onun eşinin nişan bohçası ve düğünde takılacak bileziği için abim bir gram karşılık beklemesede o takıyı o taktı eşimin ailesi takıyı aldığı için bende abime verip harcamayı uygun buluyorum.

Biz evli insanların huzuru kaçmasın diye uğraşmayın beklentimiz olmaz karışmayız yorum yapmayız biliyorum herkes bizim gibi olmaz zaten:)
Siz baskasiniz nerde büyüdün hangi kraliyet ailesinde hangi balo salonlarında bilemiyorumki canım
Biz cok severiz ayrıca birilerinin huzuru bozulsun kavga etsinler evli insanlar boşansın bana bunları kimseye saygısı olmayan insan soyluyo bi aynaya bak istersen

Allah animede senin gibi birini versinki anlaşman rahat olsun ailenden uzaklastirmasin gelin hanım abini sonucda damarınız aynı olsun yoksa işi kül

Allah animede senin gibi birini versinki anlaşman rahat olsun ailenden uzaklastirmasin gelin hanım abini sonucda damarınız aynı olsun yoksa işi kül
Bizim gibi olmasına gerek yok diğer abimin eşinin bizimle alakası yok yani eşimin bir hareketi sorun oldu diye bu sefer ki gelişlerinde hiç eşim gelmedi bile aileme ne ben konuyu açtım ne onlar olması gerekende buydu ben sorun çıkaran biri olsaydım yine eşimi çağırırdım belki bu sefer onlarla tartışırdım ama biz böyle insanlar değiliz

Dilerim ki herkes sizin gibi olmasın. Dünya menfaatsiz ve kinsiz bir yer olsun
Hahahaha benim ha menfaatli:)Bakın bir örnek vereyim bilezik almaya gitmiştik nişandan önce kaynanam çıkarıp iki tane adana burması verdi kolundan ve kolunda hiçbirşey kalmadı birde kaynatamdan hatıra dedi günlerce üzüldüm ya dedim hatıraları benim için verdi düğün olsun hemen aynısını yapıp sürpriz yapayım nişandan sonra baktım yine iki tane var kolunda:)düğün oldu ve eşimin tarafından gelen takıları kaynanam gizlice alıp çantasına atmış yani resmen çalmışlar...Gerçekten çok iyidirler düğünden bir ay önce eşime getiren kardeşine getirdi deyip bizide kandırdı hiç sorgulamadık olur mu öyle şey demedik düğün bitti hiç aklımıza gelmedi aylar sonra bir akraba söyledi geleni çantasına koyduğunu bu bana yapılır mı ya benim niyetim neydi onun hesabı ne ayıp değil mi?

Hahahaha benim ha menfaatli:)Bakın bir örnek vereyim bilezik almaya gitmiştik nişandan önce kaynanam çıkarıp iki tane adana burması verdi kolundan ve kolunda hiçbirşey kalmadı birde kaynatamdan hatıra dedi günlerce üzüldüm ya dedim hatıraları benim için verdi düğün olsun hemen aynısını yapıp sürpriz yapayım nişandan sonra baktım yine iki tane var kolunda:)düğün oldu ve eşimin tarafından gelen takıları kaynanam gizlice alıp çantasına atmış yani resmen çalmışlar...Gerçekten çok iyidirler düğünden bir ay önce eşime getiren kardeşine getirdi deyip bizide kandırdı hiç sorgulamadık olur mu öyle şey demedik düğün bitti hiç aklımıza gelmedi aylar sonra bir akraba söyledi geleni çantasına koyduğunu bu bana yapılır mı ya benim niyetim neydi onun hesabı ne ayıp değil mi?
873529582309582563. kez yazışım bu sana aynı şeyi
Anlamayacağını veya anlamak istemediğini çooooook iyi bilsem de
Hayat bu değil. Bu yaşadıkların dışında bir hayat bilmiyorsun ve bu gerçekten ama gerçekten çok üzücü.
Hala aynı şeylerin derdindesin, yaşanmış bitmiş bırak artık sal evrene sal doğaya özgür bırak
Bu dediklerini ne sen düzeltebilirsin ne biz
Kabullen ve geçmişte bırak artık

873529582309582563. kez yazışım bu sana aynı şeyi
Anlamayacağını veya anlamak istemediğini çooooook iyi bilsem de
Hayat bu değil. Bu yaşadıkların dışında bir hayat bilmiyorsun ve bu gerçekten ama gerçekten çok üzücü.
Hala aynı şeylerin derdindesin, yaşanmış bitmiş bırak artık sal evrene sal doğaya özgür bırak
Bu dediklerini ne sen düzeltebilirsin ne biz
Kabullen ve geçmişte bırak artık
Yaşadıklarım yazdıklarımdan ibaret değil sadece işte üstüne yenilerini ekleniyor eklenmesi boşvermeyi bende seçerim heralde ama onlar masum biz suçlu diye birşey yok defalarca saf dalak yerine koyduk konmaya devam ediyoruz bilmiyorum verdiğim bu ilk tepki onların durması için bir son olur mu göreceğiz ama bu anlattığım durumu birgün eşimin annesine diyeceğim

Yaşadıklarım yazdıklarımdan ibaret değil sadece işte üstüne yenilerini ekleniyor eklenmesi boşvermeyi bende seçerim heralde ama onlar masum biz suçlu diye birşey yok defalarca saf dalak yerine koyduk konmaya devam ediyoruz bilmiyorum verdiğim bu ilk tepki onların durması için bir son olur mu göreceğiz ama bu anlattığım durumu birgün eşimin annesine diyeceğim
Bilmiyorum bir gün burada söylenenleri ne zaman anlayacaksın

Bilmiyorum bir gün burada söylenenleri ne zaman anlayacaksın
Ben hepinizi gayet iyi anlıyorum ama yaşadığım şeyi yaşıyorum her zaman ki gibi dün mesela görümcemin kaynanasının gözünde kaynanamın bir melek olduğunu öğrendim dedim tabiki sana iyi olacak herşeyi kendilerine göre anlatmışlar öğrenince şok oldum dedim valla ne diyeyim onlar iyi olsun biz kötü oturup onları kötülemek için siz böyle yapmışsınız ama görümceme değer vermemişsiniz böyle böyle demişlerdi demedim kadının zaten eşi ölmüş dedim ne güzel ne mutlu ki size iyiler biz o kadar şanslı değildik onlara başka bize başkaydılar demek ki yapacak birşey yok.

Back
X