- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Heba olmamış kiFarkımız şu ben onlardan tiksinip onlara canım cicim yapmıyorum kaynanamlarsa tam tersi tiksinip iyi görünüyor çünkü neden onun kızı o aileye gelin başka çaresi yok evlenmek için yıllarca beklemiş kızı kaynanası Karadenizli gelin isterken evinden çıkmayıp temizliğini yapıp yalakalık yapmış eee o kadar emek heba mı olsun lütfen.
Benden beklenenden bu yalakalık işte bu sebepten ilgilendiriyor.Nişanlıyken eşimin bize gelmesinden rahatsız olup kolu komşu laf etmez mi diyen kaynanamın aklı kendi kızıyla damadını şehir dışına tatile gönderirken neredeydi?Anneme görümcem için kaynanasından çıkmazdı diyen kadın eşimin bize gelmeyip benim gitmemi mi bekliyordu bu nasıl bir saçmalık?Mesela bu durum.seni ne ilgilendiriyor bak sana diyorum bu kadar nefret ettigin insanlarin cocugundan ya bosan yada herseyi buyutme nasil.bu kadar kinlisin ya sanane kiz onun ister yalaka olur ister olmaz
Evi kayınbabası yapmış (bizim ki dededen) düğünde iki taraftan takılanlada araba aldı.Heba olmamış ki
Araba almışlardı dimi görümcene yoksa ev miydi ??
Bence sen kendini abartiyorsun kaynanan dahil kicanin bile senden beklentisi yok malesef sen onemsenmedigini bildigin icin hirs haline getirdin uzgunum sorunun buBenden beklenenden bu yalakalık işte bu sebepten ilgilendiriyor.Nişanlıyken eşimin bize gelmesinden rahatsız olup kolu komşu laf etmez mi diyen kaynanamın aklı kendi kızıyla damadını şehir dışına tatile gönderirken neredeydi?Anneme görümcem için kaynanasından çıkmazdı diyen kadın eşimin bize gelmeyip benim gitmemi mi bekliyordu bu nasıl bir saçmalık?
Kolu komşunun laf edip etmeyeceğini sordu gerçekten.Onlara sık sık neden gitmiyorum diyede sormuştu anneme nişanlıyken burada yazdığım hiçbirşeyi kafamdan uydurmuyorum olan neyse o kim ne söylediyse o gerisi benim fikir ve düşüncelerim.Bence sen kendini abartiyorsun kaynanan dahil kicanin bile senden beklentisi yok malesef sen onemsenmedigini bildigin icin hirs haline getirdin uzgunum sorunun bu
Sorsa noluyo onu anlamadım. Bazen saçma sapan şeyler yüzünden kavga çıkarmaya meraklı insalar çok oluyo. Sonuçta eşinin annesi. Esinde senin annene böyle davransa hoşuna gidermi.Görümcemin kaynatası bugün vefat etti.Hastalığına kaynanamdan çok üzülüyordum.Cenazesine gittik önce caminin oraya sonra evlerine...Caminin orada arabada beklerken kaynanam üç beş kez gelip kapıyı açtı yanımızda oturdu(hiçbirinde müsade istemeden)sağdan soldan ben dedim bu birşey patlatacak bakalım ne sonunda derdini söyledi...Görümcemin kaynatası malesef iftira sonucu işinden olmuştu onu üzüp hastalığına sebep olan buydu zaten kanser olup vefat etti.Neden olduğunu az çok tahmin edersiniz.Büyük abimde aynı şekilde oldu.Bu durumu eşim hariç onlarla hiç konuşmadım(eşime zaten söyleme dedim tamam dedi o tamam derse bitmiştir sözdür yani)bir senedir onlarla görüşmüyordum bile.Kaynanam büyük bir cesaret göstererek oda işinden oldu değil mi onada iftira atıldı dedi annem cevabını verdi dedim sabır susar şimdi konuşmaya devam etti en sonunda patladım...Siz nerden öğrendiniz dedim...Televizyonda avukatlar söyledi dedi...Hangi videoda söylemişler göster dedim...İnternette karı koca isimleri altalta çıkmış dedi...Ben kimin internete baktığını biliyorum dedim(kastettiğim görümcemdi anladı)eşime iftira atıp onun söylediğini söyledi...İnsanlar iyi şeyleri söylemez kötü şeyleri söyler hep zaten dedim...Ne var herkesin başına gelebilir dedi görümcemin bilmem hangi komşusunada aynısı olmuş...(tabiki her zaman ki gibi bir görümce kıyaslaması duyacaktım)Banane ondan bundan ben abime bakarım üzerinden iki sene geçmiş bunu konuşmak kimin haddine dedim...Annem beni sakinleştirmeye çalıştı...Oda anneme evde görüşürüz deyip çıktı gitti eve gittiğimizde de ne onun ne kızının yüzüne bakmadım zaten
...İşte iyi kalpli melek kaynanam...
Eşi davranamaz canım cünkü tereliyenin ailesi eşini cok seviyo ama kaynanasıngil öcü canavarSorsa noluyo onu anlamadım. Bazen saçma sapan şeyler yüzünden kavga çıkarmaya meraklı insalar çok oluyo. Sonuçta eşinin annesi. Esinde senin annene böyle davransa hoşuna gidermi.
Benim annem eşime bunu sorabilecek kadar yakınlıkta kendi evladı gibi görüyor eşimi benden üstte tutuyor ki annem böyle lüzumsuz konuşan biri değildir geçmiş bitmiş insanları üzen şeyleri konuşmazSorsa noluyo onu anlamadım. Bazen saçma sapan şeyler yüzünden kavga çıkarmaya meraklı insalar çok oluyo. Sonuçta eşinin annesi. Esinde senin annene böyle davransa hoşuna gidermi.
öyle ama bence insanları son raddeye gelmedifimiz sürece kirmamaliyiz. Kayinvalidem banada neler dedi ama eşimin hatrina susuyorumBenim annem eşime bunu sorabilecek kadar yakınlıkta kendi evladı gibi görüyor eşimi benden üstte tutuyor ki annem böyle lüzumsuz konuşan biri değildir geçmiş bitmiş insanları üzen şeyleri konuşmaz
Keşke annenize çekseymişsiniz ... geçmiş , bitmiş , insanları üzen şeyleri sizde konuşmazdınızBenim annem eşime bunu sorabilecek kadar yakınlıkta kendi evladı gibi görüyor eşimi benden üstte tutuyor ki annem böyle lüzumsuz konuşan biri değildir geçmiş bitmiş insanları üzen şeyleri konuşmaz
Sorun sende değil onlarda olsaydı burda bu kadar kadın seni yanlış anlayıp seni syclamazdi demekki var yanlışların.Hep kötülük yok görümcem kaynanam ve kaynatamda kötülük var sorun bende değil onlarda.
Son radde benim dışımda birine laf söylenmesiydi bana söylenenlere sustum.Ama anneme babam gibi bildiğim abime veya bu konuda söz konusu geçen abime (diğer abimle arasında dağlar olsada) herhangi en ufak değer verdiğim birine bir laf gelirse son radde o olur.öyle ama bence insanları son raddeye gelmedifimiz sürece kirmamaliyiz. Kayinvalidem banada neler dedi ama eşimin hatrina susuyorum
Beni burada suçlayan kadınların çoğu "eşinin ailesi sana ev vermiş çeneni kapa ve ne yaparlarsa yapsınlar onlara köle ol çünkü olmak zorundasın kes sesini otur" kafasında o sebepten onları önemsemiyorum.Sorun sende değil onlarda olsaydı burda bu kadar kadın seni yanlış anlayıp seni syclamazdi demekki var yanlışların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?