Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Heba olmamış ki
Araba almışlardı dimi görümcene yoksa ev miydi ??

Mesela bu durum.seni ne ilgilendiriyor bak sana diyorum bu kadar nefret ettigin insanlarin cocugundan ya bosan yada herseyi buyutme nasil.bu kadar kinlisin ya sanane kiz onun ister yalaka olur ister olmaz
Benden beklenenden bu yalakalık işte bu sebepten ilgilendiriyor.Nişanlıyken eşimin bize gelmesinden rahatsız olup kolu komşu laf etmez mi diyen kaynanamın aklı kendi kızıyla damadını şehir dışına tatile gönderirken neredeydi?Anneme görümcem için kaynanasından çıkmazdı diyen kadın eşimin bize gelmeyip benim gitmemi mi bekliyordu bu nasıl bir saçmalık?

Bence sen kendini abartiyorsun kaynanan dahil kicanin bile senden beklentisi yok malesef sen onemsenmedigini bildigin icin hirs haline getirdin uzgunum sorunun bu

Bence sen kendini abartiyorsun kaynanan dahil kicanin bile senden beklentisi yok malesef sen onemsenmedigini bildigin icin hirs haline getirdin uzgunum sorunun bu
Kolu komşunun laf edip etmeyeceğini sordu gerçekten.Onlara sık sık neden gitmiyorum diyede sormuştu anneme nişanlıyken burada yazdığım hiçbirşeyi kafamdan uydurmuyorum olan neyse o kim ne söylediyse o gerisi benim fikir ve düşüncelerim.

Sorsa noluyo onu anlamadım. Bazen saçma sapan şeyler yüzünden kavga çıkarmaya meraklı insalar çok oluyo. Sonuçta eşinin annesi. Esinde senin annene böyle davransa hoşuna gidermi.

Sorsa noluyo onu anlamadım. Bazen saçma sapan şeyler yüzünden kavga çıkarmaya meraklı insalar çok oluyo. Sonuçta eşinin annesi. Esinde senin annene böyle davransa hoşuna gidermi.
Eşi davranamaz canım cünkü tereliyenin ailesi eşini cok seviyo ama kaynanasıngil öcü canavar

Benim annem eşime bunu sorabilecek kadar yakınlıkta kendi evladı gibi görüyor eşimi benden üstte tutuyor ki annem böyle lüzumsuz konuşan biri değildir geçmiş bitmiş insanları üzen şeyleri konuşmaz

öyle ama bence insanları son raddeye gelmedifimiz sürece kirmamaliyiz. Kayinvalidem banada neler dedi ama eşimin hatrina susuyorum

Keşke annenize çekseymişsiniz ... geçmiş , bitmiş , insanları üzen şeyleri sizde konuşmazdınız

öyle ama bence insanları son raddeye gelmedifimiz sürece kirmamaliyiz. Kayinvalidem banada neler dedi ama eşimin hatrina susuyorum
Son radde benim dışımda birine laf söylenmesiydi bana söylenenlere sustum.Ama anneme babam gibi bildiğim abime veya bu konuda söz konusu geçen abime (diğer abimle arasında dağlar olsada) herhangi en ufak değer verdiğim birine bir laf gelirse son radde o olur.

Sorun sende değil onlarda olsaydı burda bu kadar kadın seni yanlış anlayıp seni syclamazdi demekki var yanlışların.
Beni burada suçlayan kadınların çoğu "eşinin ailesi sana ev vermiş çeneni kapa ve ne yaparlarsa yapsınlar onlara köle ol çünkü olmak zorundasın kes sesini otur" kafasında o sebepten onları önemsemiyorum.

Kız tereliye hayatın olmuş işler güçler. O onu dedi, bu bunu dediden başka bi hayatın yokmu senin? Yahu biraz aç kitap oku en basitinden, yemek kitabı bile olur. Bu ne kin, bu ne nefret!.. Sende çocuk yetiştireceksin o da topluma fayda sağlayacak diye bekliycez
Yahu nie evlendinki sen? Ne bekliyordun? Nesli tükenmekte olan bi insan mısın sümme haşa herkes sana el pençe olacak. Kendin için bşey yap ve boşan. Sende kurtul bu ailede kurtulsun biz tereliye severlere kurtulalım. Yılan hikayesi, kısır döngü. Kafam allak bullak. Yeter sen düşündükçe zaman geri akmıyor, hep ilerliyor. Bi sünger çekip hiç bişey olmamış gibi davranamaz ısın sen yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…