- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Onun haddine mi bunu konuşmak üstünden zaman geçmiş öyle bir yakınlığımız yok ki konuştu ve aldı cevabını.Artik kaynananin da cileden cikma zamani gelsin
Neyi anlamadın ?anlamadim
Neyi anlamadın ?
Öyle canım işe geri dönüşü oldu Allah kimsenin başına vermesin.Böyle büyük konuşuncada Allah başa veriyor yapma bunu.Bir de kesin ifiradir demek istiyorum
Malesef çok üzüldü iki sene sonunda adam öldü kanserdenkonuyu ölen iftiradan mi öldü hö?
Ha donusu olduysa aklanmistir.Öyle canım işe geri dönüşü oldu Allah kimsenin başına vermesin.Böyle büyük konuşuncada Allah başa veriyor yapma bunu.
Onunla bir yakınlığımız yok ki soruyor.Bende görümcemin kaynatasının durumunu biliyordum hiçbir zaman eşine geçmiş olsun derken ah vah etmedim konuyu açmadım bile.Anlamadım? İyi de ne var ki bunda? Sormuş.
Siz benim kim olduğumu bilmiyorsunuz ama kaynanam biliyor haddi değil.Ne var kadın sormuş
Sanki devlet sırrı
Bak burada biz bile öğrendik.
Sorun değilHa donusu olduysa aklanmistir.
Özür dilerim.
İyi de zaten abin işe geri dönmüşSiz benim kim olduğumu bilmiyorsunuz ama kaynanam biliyor haddi değil.
Yok o bundan anlıyor.Dünyanın sonu geldi galiba ilk kez tereliye ye hak verdim ben.... Ama yinede tepkileriniz abartı... Bu kadar öfke bünyeye zarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?