Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Görümcemin kaynatası bugün vefat etti.Hastalığına kaynanamdan çok üzülüyordum.Cenazesine gittik önce caminin oraya sonra evlerine...Caminin orada arabada beklerken kaynanam üç beş kez gelip kapıyı açtı yanımızda oturdu(hiçbirinde müsade istemeden)sağdan soldan ben dedim bu birşey patlatacak bakalım ne sonunda derdini söyledi...Görümcemin kaynatası malesef iftira sonucu işinden olmuştu onu üzüp hastalığına sebep olan buydu zaten kanser olup vefat etti.Neden olduğunu az çok tahmin edersiniz.Büyük abimde aynı şekilde oldu.Bu durumu eşim hariç onlarla hiç konuşmadım(eşime zaten söyleme dedim tamam dedi o tamam derse bitmiştir sözdür yani)bir senedir onlarla görüşmüyordum bile.Kaynanam büyük bir cesaret göstererek oda işinden oldu değil mi onada iftira atıldı dedi annem cevabını verdi dedim sabır susar şimdi konuşmaya devam etti en sonunda patladım...Siz nerden öğrendiniz dedim...Televizyonda avukatlar söyledi dedi...Hangi videoda söylemişler göster dedim...İnternette karı koca isimleri altalta çıkmış dedi...Ben kimin internete baktığını biliyorum dedim(kastettiğim görümcemdi anladı)eşime iftira atıp onun söylediğini söyledi...İnsanlar iyi şeyleri söylemez kötü şeyleri söyler hep zaten dedim...Ne var herkesin başına gelebilir dedi görümcemin bilmem hangi komşusunada aynısı olmuş...(tabiki her zaman ki gibi bir görümce kıyaslaması duyacaktım)Banane ondan bundan ben abime bakarım üzerinden iki sene geçmiş bunu konuşmak kimin haddine dedim...Annem beni sakinleştirmeye çalıştı...Oda anneme evde görüşürüz deyip çıktı gitti eve gittiğimizde de ne onun ne kızının yüzüne bakmadım zaten
...İşte iyi kalpli melek kaynanam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…