- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.101
ben geldiiiimmm ama kimseler yok galiba.
doktora gittim doktorcum bu hap sana az geliyo dedi ve bi doz fazlasını verdi.yani düşünün haplar bile kar etmiyo benim psikolojime:roflol::roflol:
işin şakası işlerimi hallettim hemde hiç sıra beklemedim gelmeyenler varmış,saatimden önce muayene oldum.sonrada anneme uğradım biraz daha duracaktım ama kübra hanım durmadı eve gelcekmiş ne varsa evde.tam eve yeni girmiştim misafirim geldi.bu arada da karnım nasıl aç.neyse arkadaşı uğurladım,tam bi şeyler hazılıyayım diye mutfağa girdim eltim geldivelhasıl yemek yiyemedim.şimdi de iştahım kaçtı.:1no2:
ben geldiiiimmm ama kimseler yok galiba.
doktora gittim doktorcum bu hap sana az geliyo dedi ve bi doz fazlasını verdi.yani düşünün haplar bile kar etmiyo benim psikolojime:roflol::roflol:
işin şakası işlerimi hallettim hemde hiç sıra beklemedim gelmeyenler varmış,saatimden önce muayene oldum.sonrada anneme uğradım biraz daha duracaktım ama kübra hanım durmadı eve gelcekmiş ne varsa evde.tam eve yeni girmiştim misafirim geldi.bu arada da karnım nasıl aç.neyse arkadaşı uğurladım,tam bi şeyler hazılıyayım diye mutfağa girdim eltim geldivelhasıl yemek yiyemedim.şimdi de iştahım kaçtı.:1no2:
ben de yemek yepmadım bugun kocişim yarın gidiyo ya yaptırmadı bişey şimdi bana mangal yapıo apartmanın yan tarafında...sonrada arkadaşı gelcek kafaları çekçekler ...yarın sabahtan babaişkom gelcek eşim yarın gidiyo ya onu görcek ...........
herkeze iyi geceler kızlar a.s. a.s.
meleklerinizi ve sizi öpüyorum kocaman tabi kızımlaaaa
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
canım ilk bebeğin heyecanı bir başka oluyo seni çok iyi anlıyoruma.s
eşimle bende ilk kızımızda senin gibiydik.bir an önce doğsun istiyoduk.sanki zaman geçmiyodu bizim için:1hug:
halbuki o kadarda hızlı geçiyoki günler aylar yıllar şimdi meleğim 6 yaşını bitirdi.ben bebekliğini bile unuttum sanki:1rolleyes:
bence bugünlerin tadını çıkar canımkaydirigubbakcemile5
saol minigim akşam bütün komşular bizdeydi herkes kafaları çekti 4 duble rakı içtim sonra leyla olmuşum hiç bişey hatırlamıyorum canım çok sarhoş oldum beni yatırdıklarını hatırlıyorum sadece şimdi uyandım kafam kazan gibi derler ya aynen öle babaişkom gelcek kahvaltıya onun için kalktım.........canım benım allah kavustursun bebegım sımdıden
afıyet bal seker olsun canım yaa benım ıcınde ye bol bol mangaldan sekercıgım
bayılırım mangalacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bende ıkı duble alırdım ama sımdı kocıs kızıyokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kendısı ıckı sıgara kullanmadıgı ıcın kullananada karısıyosenağlamasenağlamasenağlama
iyi gecelerr şekerlerrr
asiyi izliyordum eşim tv ye elkoydu bende sizlere bakmaya geldim kimse yok ama((
rüyacım güle güle kavuş canım
minikcim iyi geceler canım
sewalcim dr dan sonra gelmedi ne yaptı acaba
GÜNAYDIN DÜNYALAR GÜZELİ
MELEK ANNELEİNE SİZLERİ VE MELEKLERİNİİZ ÖPYORUM
KIZLAR YARIN GİREMEYE BİLİRİM
ŞİMDİDEN TÜM FEDAKAR VE CEFAKAR ANNELEİN
ANNELER GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLAR
HEPİNİZİ TEK TEK ÖPYORUM ALLAH SİZLERİ
EVLATLARINIZA BAĞİŞLASİN CANLARIM
ALLAH EMANET OLUN.
SİZİ SEVEN ARKADAŞİNİZ.....
SiZi KiM DOGURUR? ANNE.. SiZE KiM CAN VERiR? ALLAH..ALLAHIN BiZDEN TEK iSTEDiGi VAR ODA iYi BiRi OLMAMIZ..iYi BiRi OLMAMIZ iÇiN ANNELERiMiZi SEVMELiYiZ SEVĞİLERİMLE DOSTLARIMa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:teselli::teselli:
GÜNAYDIN DÜNYALAR GÜZELİ
MELEK ANNELEİNE SİZLERİ VE MELEKLERİNİİZ ÖPYORUM
KIZLAR YARIN GİREMEYE BİLİRİM
ŞİMDİDEN TÜM FEDAKAR VE CEFAKAR ANNELEİN
ANNELER GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLAR
HEPİNİZİ TEK TEK ÖPYORUM ALLAH SİZLERİ
EVLATLARINIZA BAĞİŞLASİN CANLARIM
ALLAH EMANET OLUN.
SİZİ SEVEN ARKADAŞİNİZ.....
SiZi KiM DOGURUR? ANNE.. SiZE KiM CAN VERiR? ALLAH..ALLAHIN BiZDEN TEK iSTEDiGi VAR ODA iYi BiRi OLMAMIZ..iYi BiRi OLMAMIZ iÇiN ANNELERiMiZi SEVMELiYiZ SEVĞİLERİMLE DOSTLARIMa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:teselli::teselli:
saol minigim akşam bütün komşular bizdeydi herkes kafaları çekti 4 duble rakı içtim sonra leyla olmuşum hiç bişey hatırlamıyorum canım çok sarhoş oldum beni yatırdıklarını hatırlıyorum sadece şimdi uyandım kafam kazan gibi derler ya aynen öle babaişkom gelcek kahvaltıya onun için kalktım.........
saol canım tşkler...
günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum sevdiklerinizle........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?