- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.141
saol canım hemde ne yoğun:1hug:canım her zaman bekleriz,dün yoğun bir gün geçirmişsin benim gibi.bugün dinlen canım.
bende senin anneler gününü kutluyorum.iyi günleeerrra.s.
selam sen yenisin galiba hosgeldin aramiza seninde simdiden anneler günün kutlu olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
iyi dinlenmeler canım,yorulmuş oldukca:1hug:saol canım hemde ne yoğunbi taraftan çocuklar bir taraftan ev topla temizle bir tarafta yemekleri hazırla gelen kişilerle ilk defa göreceğim eve ilk defa gelen kişiler onun heyacanı:1shok:..gerçekten yoğundu ...dinlenme ye çalıcağaım canım...
hoşbulduk canım teşekkür ederim...mesajına çok güldüm sen yenisin galiba demişsin yaakaydirigubbakcemile3bisküvi reklamı vardı onu hatırladım...
aslında yeni sayılmam nunukcum çok uzun zamandır girmiyordum topiğe....sayfaların yerleri falan değişti yaa bulamıyordumkaydirigubbakcemile3..muhabbetlerden de kopunca girmemiştim..sizin güzel sohbetlerinizde kabulünüzle bende varım artık inşallah....
günaydın canımŞenizgeç de olsa hepinize günaydınlaaar....
musrancım dün gözden kaçırmışım sanırım hoşgeldin aramıza canım....a.s.a.s.
seninde kutlu olsun canımmmŞenizhaaaaaaaaaaa tabi yarin anneler günü yarin giremezsem herkesin anneler günü kutlu olsun byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın canımmŞenizbizde yeni kahvaltı yaptıkk ortalığı toplayacağız sonrası allah kerim bakalımmgünaydın mı desem tünaydın mı?
neyse hepinizin günü güzel geçsin inşalllllaaaaahhhhhh
kahvaltı yaptık şimdi,birazdan da komşuya yardıma gitcem.oğlu nişanlanıyo geline verilecek çeyizleri toparlıcaz.sonra da pazara gidicem.
sizler neler yapıyosunuz?
hayırla gitgel şekercimmmŞenizbekiyoruzzkızzzlaaaaaaaaaar ben gidiyorum
gidem gene bi mr çektirip gelem
bende mr bağımlısımı oldum ne??
görüşürüzzzzz
günaydın canımmmŞenizherkese günaydınnnn
artık giremiyorum fazla...
hepinizi çoookkkk özledimmmm...
nasılsınız görüşmeyeli....
kızlar heinize günaydın
güzel bir hafta sonu diliyorum .
bugün bir daha giremem onun için
hepinizin anneler gününüzü teker teker kutlarım
kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
hepinize bende birer ça.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın Şenizhaklısın canımmm amin arkadaşım inş:Saruboceq: sende allaha emanet ol şekercimmm anneler günün kutlu olsun canımmma.s.:1hug:a.s.a.s.a.s.teşekkürler canımm seninde anneler günün kuylu olsunnna.s.a.s.GÜNAYDIN DÜNYALAR GÜZELİ
MELEK ANNELEİNE SİZLERİ VE MELEKLERİNİİZ ÖPYORUM
KIZLAR YARIN GİREMEYE BİLİRİM
ŞİMDİDEN TÜM FEDAKAR VE CEFAKAR ANNELEİN
ANNELER GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLAR
HEPİNİZİ TEK TEK ÖPYORUM ALLAH SİZLERİ
EVLATLARINIZA BAĞİŞLASİN CANLARIM
ALLAH EMANET OLUN.
SİZİ SEVEN ARKADAŞİNİZ.....
SiZi KiM DOGURUR? ANNE.. SiZE KiM CAN VERiR? ALLAH..ALLAHIN BiZDEN TEK iSTEDiGi VAR ODA iYi BiRi OLMAMIZ..iYi BiRi OLMAMIZ iÇiN ANNELERiMiZi SEVMELiYiZ SEVĞİLERİMLE DOSTLARIMa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:teselli::teselli:
inşallah önemli birşeyin yoktur canımgünaydın kızlarrr
yavvv ben kadar arızalı bi karıyım
bir safra kesesiiçin gittim
şimdide
kalbimde sorun çıktı
bugün gidip kalbim için mr çektircem
salıda eko çekilcek
iki kolum arasında tansiyon farkı olması
anormal bir durummuş
kalp dammarlarım incelmiş yada kalınlaşmış
olabilirmişşşşş
sinirden deliriyorum artık
eşim dalga geçiyo
hatun senin kaporta sağlamda motorun iflas etmiş diyo yaaa
beni arabasıyla karıştırıyosenağlamasenağlama
dünden beri ağlamaktan başım acayip ağrıdı
bende pc yi açmadımmm
nedir bu çektiğim benim
vazgeçicem yakında ameliyatta olmuycam
ben taşlarımla mutlu mesut yaşarım
bende seni öpüyorum seninde anneler günün kutlu olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizkızlar heinize günaydın
güzel bir hafta sonu diliyorum .
bugün bir daha giremem onun için
hepinizin anneler gününüzü teker teker kutlarım
kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
hepinize bende birer çiçek a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
neyse kizlar bende cikayim esim gelir birazdan bende kahvaltiyi hazirlayim görüsmek üzere kendinize iyi bakin byeeeeeeeeeeeee
bende seni ve kuzularını öptüm canım hayırlısı inşallah bize çıkar bakalım...............rÜyacĞİm cnm allah kvuŞtursun
arkadaŞİm eŞİnİ
kusura bakma cnm pek zamanım olmadĞı İÇn burda kalamıyorum mesajında gÖrmedİm cnm lojman İÇnde İnŞallah kurda sİz Çİkarsİnİz am en Önemlsİ cnm hayrlısı nayse o olsun bİtanem.
Senİ ve rÜyacĞİm Çok Öpyorum
sao9l şekerim evet güsel bir keyif yaptık............sagolasın canım senınde anneler gunun sımdıden kutlu olsun nıce senelere ınsaallah evlatların ve torunlarınla bırlıkte
ohhhhhhhhhhh ohhhhhhh guzel bır keyıf yaptık desene
ne guzel canım hadı kolay gelsın seker ayıl artıkında babıskona kahvaltısını hazırla canım
gorusmek uzere kıb
günaydın kızlarrr
yavvv ben kadar arızalı bi karıyım
bir safra kesesiiçin gittim
şimdide
kalbimde sorun çıktı
bugün gidip kalbim için mr çektircem
salıda eko çekilcek
iki kolum arasında tansiyon farkı olması
anormal bir durummuş
kalp dammarlarım incelmiş yada kalınlaşmış
olabilirmişşşşş
sinirden deliriyorum artık
eşim dalga geçiyo
hatun senin kaporta sağlamda motorun iflas etmiş diyo yaaa
beni arabasıyla karıştırıyosenağlamasenağlama
dünden beri ağlamaktan başım acayip ağrıdı
bende pc yi açmadımmm
nedir bu çektiğim benim
vazgeçicem yakında ameliyatta olmuycam
ben taşlarımla mutlu mesut yaşarım
hanımlar herkes gezmedemi ya:çok üzgünüm:
galiba birtek ben evdeyimklava: klava: klava: klava:
haaaaaaaaaaa tabi yarin anneler günü yarin giremezsem herkesin anneler günü kutlu olsun byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne güzel canım ya değil mi halimemde sabah hediyesini almış gelmiş yarını bekleyemeyeceğim annecim diye bugünden verdi birde yanında kendi yaptığı kart vardı çokkk mutlu oldumm:asigim::asigim::asigim:ay sekercıklerım benım kocıs ve elıfım geldı elınde bır hedıye paketıylee yol boyu tasımıs kucagında hedıyesınıde bugunden verdı.
naz ve kendısı adına almıs oyle soyledı.
nasıl mutlu oldum anlatamam kapıdan annecıgımmm anneler gunun kutlu olsun dıyerek gırdı.acıkmıslar yemeklerı ısıtayımda yıyelım hemen gorusmek uzere sımdılık hoscakalın sekerler
optum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?