Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

herkese günaydınnnn
artık giremiyorum fazla...
hepinizi çoookkkk özledimmmm...
nasılsınız görüşmeyeli....

hoşgeldin tatlım
ne kadar kaldı doğuma
diğer ufaklık nasıl

hoşbulduk canım...
doğum 10 ağurtosta normalde ama sancılarım git gide çoğalıyo... erken doğum riski var...
sanırım ağurtosu beklemeyecek... Ayyy inşallah öyle bişey olmaz da günün de gelir yavrum...

diğeri de iyi teyzesi.. mamasını yedi biberonuna sarıldı yattı...:roflol:

sen nasılsın...

geçmiş olsun canım... hayırdır yaa... Allah korusun öznemli bişey yoktur inşallah...
taş mı vardı safra kesende...
hemen üzülüp ağlayıp yıpratma kendini bişey yoktur Allahın izniyle...
hem neden ameliyat oluyosun tatlım...
bu Ahmet maranki beden temizliğinden bahsediyo... safra kesesindeki taşları da döküyormuş onu deneseydin keşke... ama bu ay geçti sonbahara kaldı artık...

çok geçmiş olsun... inşallah ameliyata falan gerek kalmaz iyileşirsin bi an önce..:teselli:

allah hayırlı doğum versin canım ama araları az olduğu için sancılanman normal bence
daha vücudun kendini toplamadan tekrar hamile kalmışsınnn
o diğer ufaklığıda öp benim için

bende hastanede işim var az sonra oraya gidicemmm

canım safra kesem tamaıyle dolmuş
her an iltihaba yolaçabilirmiş bir an önce dr ameliyat olursan
şu andaki halinden daha az riske girersin dedi
o yüzden bitkisel yada kimyasal ilaç devrim çok olmuş biteliii

kızzzlaaaaaaaaaar ben gidiyorum
gidem gene bi mr çektirip gelem
bende mr bağımlısımı oldum ne??
görüşürüzzzzz

günaydın melek anneleri....

sevvalcik geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah..rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarım içinde acil şifalar diliyorum..

arkadaşlar dünkü güzel karşılamadan sonra bugünde soluğu burda aldım hemen..nasılsınız bakalım ben çok yorgunum...akşam misafirim vardı sabahtan akşama kadar hiç oturmadım..tabanlarım acıyor valla..

herkese keyifli bir hafta sonu diliyor ve anneler gününüzü şimdiden kutluyorum...hihoyyyt a.s. a.s.

günaydın mı desem tünaydın mı?
neyse hepinizin günü güzel geçsin inşalllllaaaaahhhhhh
kahvaltı yaptık şimdi,birazdan da komşuya yardıma gitcem.oğlu nişanlanıyo geline verilecek çeyizleri toparlıcaz.sonra da pazara gidicem.
sizler neler yapıyosunuz?

görüşürüzzzzz

canım benim hadi git çektir.nasıl olsa iyi alıştın.sırnaşık şey
allah yardımcın olsun canım,bu günlerde geçecek elbet.
eskisindende sağlıklı olacaksın,taş gibi hatunsun vesselam:roflol:

:1hug:canım her zaman bekleriz,dün yoğun bir gün geçirmişsin benim gibi.bugün dinlen canım.
bende senin anneler gününü kutluyorum.iyi günleeerrra.s.

görüşürüzzzzz

aaaaaaaaaaa
ne oluyo kiz neden cektiriyon yine hah iste benim bu kurs varya herseyden mahrul kaliyom banada diyiverin baken neyi var yine sewalimin canim gecm,is olsun allah yardimcin olsun simdiden ama bana mesaj atin diyom ama ben sabahlari giremiyorum öyleden sonralarida melisaydi yemekti isti yine giremiyorum sizde beni herseyden mahrum birakiyonuz :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

günaydin canim burda daha günaydin ama 2 dk sonra tünaydin olcak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selam sen yenisin galiba hosgeldin aramiza seninde simdiden anneler günün kutlu olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

neyse kizlar bende cikayim esim gelir birazdan bende kahvaltiyi hazirlayim görüsmek üzere kendinize iyi bakin byeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…