Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın hatunlar herkesin haftası güzel olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hepimiz için bol kahkalı bol paralı sağlıklı bir hafta olsunnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

[
/CENTER]
canlarım sağolun hepiniz
çok şükür oğlum iyi şimdi
ama bana en güzel anneler günü hediyesi oldu.
allah beterinden saklasın allah hepinizin evlatlarına sğlık versin allah acılarını göstermesin
inşallah hepinizi çok öppyorum Şeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. K K DOSTLARIM.
:teselli::teselli::teselli::teselli:ŞenizŞenizŞeniz

amin canım benim ya.allah onların eksikliğini göstermesin.
sanada çok geçmiş olsun ve rabbim bir daha göstermesin.
iyileşmesine çok sevindim canım.gözün aydın.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz​

gunaydınlar canlarım benım guzel bır gun ve hafta dılıyorum hepınıze
cok cok tesekkur edıyorum hepınıze canlarım benım
esımle konustum sımdı arabayı servıse bırakmıs en gec cuma cumartesı cıkarmıs.sevındım cok ısı yokmus bakalım exper ne dıyecek sonuc ne olacak.
gul canım benım cok cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum canım benım
herkesı cok cok opuyorum kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah sekercıklerım

miniğim geçmişi şimdi okudum canım.çok geçmiş olsun.
allah beterinden saklasın canım.sıkmayın canınızı hayatım.
sizlerde birşey yok ya önemli olan o hayatım.allah bir daha göstermesin hayatım.

gününüz aydın olsun güzeller,
yeni başlayan hafta hepimiz için bahar güneşi gibi güzel geçsin,
frezyacım burdanda geçmş olsun diyorum sana,
lahanabebişim ;rabbim kızını sana bağışlasın, sağlıklı uzun ömür nasip etsin,
minik kuşum çok geçmş olsun ,allah beterinden korusun cnm,
meleklerinizi ve annelerini öpüyorum,sevgiler...

minik cim cnm ne oldu okuyamdım ya kusuruma bakma topik kalbalık olunca mesajlar kaynıyo arda okunmuyo cnm
sanırım eşin kazam yapmiş s1907 mesajında gördüm cnm
çok geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur cnm

cnm allah razı olsun öptümŞeniz

seninde günün aydın olsun canım.hoş geldin toprağım benim.
Şeniz Şeniz

hadi gözünüz aydın canım
inşallah experdende doğru sonuç alırsınız canım
tekrar geçmiş olsun bebişim benim :teselli::teselli::teselli::teselli:

hoşbulduk toprağım cnm benim,gelipte bi gör sakaryanda bahar geldi,güneş içimizi ısıtmaya başladı,bi mutluyumki sorma...

canım bilmezmiyim bu aralar nasıl olduğunu sakaryamın.
allah izin verirse canım bu hafta sonu gelicem oraya.yani bir aksilik olmazsa cuma akşamı gelicem hayatım.biraz havasını koklayı vericem sakaryamın.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

oohh ne güzel,inş.yaza yapılcak buluşmalarda denk gelirsen aramıza katılırsın,tanışmak istiyom kıs senlen...Şeniz

oohh ne güzel,inş.yaza yapılcak buluşmalarda denk gelirsen aramıza katılırsın,tanışmak istiyom kıs senlen...Şeniz

bende canım sizle tanışmak istiyorum.aslında bu geldiğimde size bir kahve içmeye gelmek istiyorum ama nasıl gelişicek ordaki olaylar bilmiyorum canım.
ben oraya geldimmi serdivan tarafına gelicem hayatım.sen nerelerdesin.

arzu edersen bizlerde sen geldiğinde uygun olursak merkezde görüşebiliriz cnm,kısmetsiz pisi eltimde gelir,biz merkezdeyiz,sen bildiğin bi yer söle biz gelirz ,sen kısıtlı zamanda bizi aramaya uğraşma tmm mı tatlım...

nerelerdesiniz şekerler yemeğimi koymaya gittim kimse kalmamışş((((((((
efsuncum hafta sonu nasıl geçti şeker hani fotolarrrr:)))))))

canım benim.dediğim gibi aslında çok istiyorum sizle tanışmayı.ben sakaryada genel anlamda heryeri biliyorum ama depremden önce daha fazla biliyordum.eğer geldiğimde fırsat bulabilirsem kesinlikle ikinizlede tanışmak istiyorum hayatım.dediğin gibi yaparız.merkezde buluşmaya çalışırız.en kötü ihtimalle kuzenimi alırım o adada oturduğu için her yeri biliyor.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

inş.cnm özelden yazarsın ,uygun olduğun zamanı ve yeri ,
şimdilik ben kaçiim bidanem dünya kadar çamaşır yıkadım onları asıverem teek tek,
görüşmek üzere cnm,günün güzel geçsin...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…