- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.261
merhaba kızlar helesi gelebildim..
iğrenç bir sabah geçirdim..
valla bir ara ağlayayım dedim
bira arada bayılayım dedim
ama kimin umrunda olur diye vaz geçtimm..:sm_confused:
ama bir baktım ki asistanımı fena fırçalıyorum kendimi kaybetmişim
o derece yoğun iş vardı dünanneler günüydüya oetl bar restaurant hepsi ful çekmiş rekor kırılmışş bende bugün burada kırılıyorum anlıycanız
moral sıfır beynim yanıyoo karnım felaket aç
yemeğim geldi şimdi bi yiyim bi sigara bide sizlerle sohbett anca kendime gelirim inşallahhh
bu arada herkesin anneler günü kutlu olsunn......a.sa.salkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaaa bak işte şakadan bile bana kızmaya kızdırmaya gelmez anlamıştırsın artık bak kk bile gidecekti elimizde gersini sen düşün:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ah kamilem bi ağız tadıyla kavga edemedik ya yanarım yanarım ona yanarım:roflol::roflol::roflol:
ya ne güzel şarlatıcaktıkkk
kamileme kızarmıyım ben hiçççççççç ebrum bile gerçek sanmış biliyormusun canımmlülülülülülülülülülülülü
yaaa bak işte şakadan bile bana kızmaya kızdırmaya gelmez anlamıştırsın artık bak kk bile gidecekti elimizde gersini sen düşün:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUO
evet ya kamilem neymişsin sen öyle yaakaydirigubbakcemile5
aman aman allah korusun kk mız kapanmasın senin o dillerin neler söylüyo öle bakemm heee
valla abondone oldum giremedeimde nasıl alışkanlık olmuşş bu sabahta aklım burada kalmadı değil yanii
kahve iççec dimi 3 te bak kaç gündür içemiyorum ona göre senin elinden bi başka oluyo kamilemmmma.s
gerçekten üzülünce ahım tutar canım ailede bile bu konuda ünlüyümdüryaaa bak işte şakadan bile bana kızmaya kızdırmaya gelmez anlamıştırsın artık bak kk bile gidecekti elimizde gersini sen düşün:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUO
evet ya kamilem neymişsin sen öyle yaakaydirigubbakcemile5
aman aman allah korusun kk mız kapanmasın senin o dillerin neler söylüyo öle bakemm heee
valla abondone oldum giremedeimde nasıl alışkanlık olmuşş bu sabahta aklım burada kalmadı değil yanii
kahve iççec dimi 3 te bak kaç gündür içemiyorum ona göre senin elinden bi başka oluyo kamilemmmma.s
küçükken durumumuz bozulmuş babam borcu karşılığı halamlara tvmizi vermiş
biz babannemde kalıyorduk orada tv yoktu bizimki gelecek diye bekledim oda gelmedi halam doğum yaptığı için babannemle ziyarete gittik kapıdan girer girmez tv mizi görünce çok üzüldüm dönünce büyükannanem sormuş halan nasıl bebek nasıl diye
seller götürsün o halamı bizim tvmizi almış ben burada izleyemiyorum demişim
ırmak kenarına yakın oturuyorlardı o sene devamlı sel basmış evlerini eniştem hala takılır aman üzmeyin diyea.s
anladın sen onu:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
canım 3 ten önce içelim bugün kahveyi
halimenin arkadaşının doğum günü var anneside benim arkadaşım oraya gideceğimyerimseniben
toprağımmmm selam
kız kocan napıyo öle nette süreklii dikkatli ol
okeymi tavlamı ne oynuyo biliyonmuu haa bi bak bakalım nerlere girmiş msn de açıkmıı kontrol et kızzz toprağımm :rofloljeyyar:
gerçekten üzülünce ahım tutar canım ailede bile bu konuda ünlüyümdür
biz babannemde kalıyorduk orada tv yoktu bizimki gelecek diye bekledim oda gelmedi halam doğum yaptığı için babannemle ziyarete gittik kapıdan girer girmez tv mizi görünce çok üzüldüm dönünce büyükannanem sormuş halan nasıl bebek nasıl diye
ırmak kenarına yakın oturuyorlardı o sene devamlı sel basmış evlerini eniştem hala takılır aman üzmeyin diyea.s
halimenin arkadaşının doğum günü var anneside benim arkadaşım oraya gideceğimyerimseniben
ay amanın ne tehlikelisin sen ya seni üzmeye gelmez...vallahi ürktüm hayatımmmmmmmmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kız belki duanda tutar dua etsene benim için ..kocası pc manyaklığnı bıraksın ....eşiyle ilgilensin diyeeeeekaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ebrummmmmmmmmmmmmmmrosemm hoşgeldin canım.
seninde anneler günün kutlu olsun şekercim.
rüyanazcım geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum.bende çok çekiyorum çünkü o dönemler.
gerçekten üzülünce ahım tutar canım ailede bile bu konuda ünlüyümdür
olur hayatım benimde kafa bozuk içelim iyi gelir
ederim şekerim etmezmiyim,din kardeşinin din kardeşine ettiği dua herzamn kabul olur canımm inş:Saruboceq:hayırlısıyla eniştem pc manyaklığını bırakıp senin isteğin ideallikte bir koca ve çocuklarına da baba olur:Saruboceq:ay amanın ne tehlikelisin sen ya seni üzmeye gelmez...vallahi ürktüm hayatımmmmmmmmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kız belki duanda tutar dua etsene benim için ..kocası pc manyaklığnı bıraksın ....eşiyle ilgilensin diyeeeeekaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
sızlere ıyı sohbetler dılıyorum sekercıklerrr
kızları doyurdum yatırayım artık ayak altından kalksınlarda bende ıktısat calısam
evın tescıllı ıktısatcısı olacam boyle gıderse:))))))
muckkkkk hepınıze yafrularrrrrrrr
meleklerımıde cok cok opuyorum canlarım benım
ay sorma net manyağı oldu hayatım ...bi ara taktım ..inceliyordum sürekli geçmişini..okeye takmıştı ama gece gündüz ..bi kaç masa birden açıyordu...şimdide metin 2 diye bi oyuna taktı gece 4 lere kadar oturuyor ayrılmıyor başından ..ay bize falan vermiyor pc yi.....delikafadulden delikafadulden
msn sini falan geçmie kayıtladım baktım allahtan karı kız yokkkkkkkkkkk :roflol: :roflol: :roflol: benimde aklyıma geldi yani hayatım
ederim şekerim etmezmiyim,din kardeşinin din kardeşine ettiği dua herzamn kabul olur canımm inş:Saruboceq:hayırlısıyla eniştem pc manyaklığını bırakıp senin isteğin ideallikte bir koca ve çocuklarına da baba olur:Saruboceq:
amin aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
allah razı olsun hayatımkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
benim kızda oynuyodu metin 2 sildim hemen
sen gene dikkat li ol şekerim aa nebu sen dururken nette sürekli nicki neymiş ki onun benim eşimde okey oynar bazen
hoş geldin canım kaydirigubbakcemile3 seninde günün güzel olur inşallahmerhaba hanımlar
topiğn uykucusu geldikaydirigubbakcemile3yine en sona kaldım sanırım
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir gün diliyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
merhaba hanımlar
Ev işiyle ugrasıyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Mola verdim kendimesizlere bakayım dedim
Nasılsınız keyifler nasıl?:uhm:
hoş geldin mihrişşş gel kahveye buyurmerhaba hanımlar
topiğn uykucusu geldikaydirigubbakcemile3yine en sona kaldım sanırım
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir gün diliyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
ya kamilem yaaa ne diyimki ben ohh mis koktu bak gülücükte kondurmuş şekerim
kahve molası bugün minikcim sende moladan sonra tam başla şekercim koaygelsin canımm
noldu zeynommmmmerhaba hanımlar
Ev işiyle ugrasıyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Mola verdim kendimesizlere bakayım dedim
Nasılsınız keyifler nasıl?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?