Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Günaydın arkadaşlar herkezin anneler gününü kutlarım sağlıkla büyütürüz inşallah bebişlerimizi bu çiçekler v
e öpücükler bütün güzel annelereee
a.s a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz
Annem başa taç imiş her derde ilaç imiş, Bir evlat pir olsada anneye muhtaç imis.
İlk oyuncağım sendin sıcacık kundağım sendin, Küçük bir bebek iken, dilim dudağım sendin,
Annem hakkın ödenmez sevmeye ömür yetmez, Bütün dünya benim olsa bir tane annem etmez
Cennet demiş peygamber annenin ayağı altında, Benim canım anneciğim hep kalbimin içinde
Annem hakkın ödenmez sevmeye ömür yetmez,

geçmiş olsun minikcimm:1hug:,çokkk şükür size birşey olmamış canım
allah birdaha yaşatmasın inş:Saruboceq:canım

canım geçmiş olsun mala gelsin cana gelecegine üzülme çok öptüm.........

tatlım size birşey olmamış ya allaha şükür
üzülme desekte boşuna biliyorum ama
cana gelmedikten sonra mal önemli değil bence

sagolun canlarım benım evet bızde oyle dıyoruz cok sukur ne bızde nede arabada cok buyuk hasar yok ama ılk kazamız oldu onun ıcın uzulduk(
bırde bız carptık ama hatalı degılız o can sıktı.donerken kırmızı ısıkta bekledık kavsakta dıbımıze kadar gırmıs araba ne far calısıyor ne sınyallerı sıyah bır araba karanlıkta goremedık.onun bızı kollaması gerekıyor sagını ama bızden once yesıl yanınca kalkmak ıstedı bızde farketmeyınce onu kalkarken kaza oldu.kaskoyla konustuk resımlerı cekıldı bakalım yarın arabayı verecegız servıse.esımınde uzuldugu 19mayıs 4 gun tatıldı araba bıtmezse evde sıkılacagız dıye sıkıldık.
cocuklarla 4 gun gezer dolasırız dıyorduk bakalım hayırlısı olsun
kahvaltıyı toplayım markete gıdecegız araba gıtmeden servıse alısverısımızı yapalım
gorusmek uzere canlarım benım hepınızı cok cok sevıyorum kıb

minik kuşlarım öncelikle çooookk gecmiş olsun tatlım.allah korumuş.çok üzüldüm.

bütüüüünn meleklerin,melek anneleri

anneler gününüz en içten dileklerile kutlarım .

allah evlatlarınızın acısını göstermesin,hayırlı evlatlar nasip etsin

kızları kadar güzel anneler.Şeniz a.s.

tüm güzel dileklerin için teşekkürler tatlım
seninde anneler günün kutlu olsunnnnn
:1hug::1hug::1hug::1hug:

geçmiş olsun canım...üzülme tatlım size birşey olmamış ya ona şükür....

gecmis olsun canim üzülmeyin herseyde vardir bir hayir cana gelmesinde mala gelsin tekrardan gecmis olsun :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

melek kız çocuğuuu anneleriii hepinizin anneler gününüzü kutlarımmmm
daha nice seneler geçirmenizzz dileğiyleeeee evlatlarınızlaaa eşinizle beraberrr
a.s. a.s.

iyi akşamlar,nasıl geçti gününüz.
biz az önce geldik,bizim gelinlerle birlikte pikniğe gitmiştik.kızları yıkadım sonrada sizlere bakayım dedim.
miniğim bukadarla geçmiş olsun canım.rabbim beterinden saklasın.sizde bir şey yokmuş ya en önemlisi o.tekrar çok çok geçmiş olsun :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…