- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.361
benimde buna benzer bir hikayem var şekerim bu yüzden çok gülüyom demekkü bu kızçeler hep büleler
benim kızçemde birinci dönemde bir yazılısından 75 almış notları sürekli yüksek olduğu içinde öğretmeni deniz neden bu kez kötü geçti çalışmadınmı demiş benimkiside annem kadınlar kulübüne takıldığı için beni çalıştırmadı bu yüzden kötü geçti demiş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok en komiğiyse ne bilyonuzmu öğretmeni bana soruyo kadınlar kulübü neki nasıl birşey napıyonuz orada die :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: [/QUOTE
bak ya işimiz var bunlarlaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen ne dedin öğtermene bakayımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
sayfaların hıc bırını okuyamadım herkesler ıyıdır ınsaallah
gunlerdır uzerımde bır kırgınlık vardı.gece boyunca terledım dus aldım defalarca terledım bıraz daha ıyıyım sımdı ama bogazlarım sıs ve acıyor.
ama gunun en guzel haberını sızlerle paylasayım canlarım benımmm bugun kardescıgımın askerlıgı bıttı allahın ıznıyle ve aksam evıne gelıyorr
cok sukur rabbıme:coookkkkkk mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sımdılık kacıyorum canlarım benım bır suru camasır yıkanacak kahvaltı sonrası ıslerım var bıraz
gorusmek uzere sımdılık byeeee
herkesler ıyıdır ınsaallah hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımı ve sızlerı cok sevıyorum
ayy arkadaşlar dün ayşe derya nın öğretmeniyle karşılaştım biraz sohbet ettik
benim kızlar yolda uyalanıp derse geç giriyorlarmış bahane olarak ta ayşe bazen annem pc başından kalkmadı ondan geciktim diyormuşş:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
oysa onları hazırlamadan oturmam bile ama işte sormayın öğretmene bile şikayet edilmişimm:roflol::roflol::roflol:bakalım daha neler görceğiz bu cadılardan:1no2:
hanımlar 1 hafta kadar ben yokum.yarın annemin yanına gidiyorum kızlarımla.
hem annaannelerini özlemişler hasret giderirler hemde biraz değişiklik olur kızlara.kaç aydır annemle görüşemiyorduk.o yüzden bende kızlarda çok mutluyuz:1hug::teytey:
yarın belki fırsat bulup giremem diye geceden haber veriyim dedim
hepinizi kocaman öpüyoruma.s.a.s.a.s.
iyi geceler canlarım
günaydın bugünün ilk günaydını benden olsun.
herkeze sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum
kızlar eşim bugun lojmanı gezmiş çok güzelmiş inşallah olur......
frezyacım günaydın canımŞeniz nasılsın
benimde buna benzer bir hikayem var şekerim bu yüzden çok gülüyom demekkü bu kızçeler hep büleler
benim kızçemde birinci dönemde bir yazılısından 75 almış notları sürekli yüksek olduğu içinde öğretmeni deniz neden bu kez kötü geçti çalışmadınmı demiş benimkiside annem kadınlar kulübüne takıldığı için beni çalıştırmadı bu yüzden kötü geçti demiş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok en komiğiyse ne bilyonuzmu öğretmeni bana soruyo kadınlar kulübü neki nasıl birşey napıyonuz orada die :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: [/QUOTE
bak ya işimiz var bunlarlaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen ne dedin öğtermene bakayımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay sorma hayatım hiç beklemediğim birşeydi tabi önce şok oldum :1shok: :1shok: :1shok: daha sonra işte hiç birbirimize bilgi alışverişinde bulunyoz dedim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öğretmen erkek kadın olsa neysede erkek olunca ne dicemi şaşırdım valla :uhm:
erkeklere anlatması muamma zatenn-tatlicadiarzu-ay sorma hayatım hiç beklemediğim birşeydi tabi önce şok oldum :1shok: :1shok: :1shok: daha sonra işte hiç birbirimize bilgi alışverişinde bulunyoz dedim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öğretmen erkek kadın olsa neysede erkek olunca ne dicemi şaşırdım valla :uhm:
iyiyim canım çok şükürr:1hug:günaydın cnm iyyim sağol sen nasılsın
öptüm cnm
günaydın canımmmŞenizŞenizgünaydın melek annelerim.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
kocaman öpüldünüz hatunlar.
tabi meleklerimde öyle.
ay lahnacım öğretmenin sorusuda süper ya
ne yapiyonuz ordaki fisfisfis:roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
erkeklere anlatması muamma zatenn-tatlicadiarzu-
iyiyim canım çok şükürr:1hug:
kesinlikle canım anlamıyolar zati :mymeka: -tatlicadiarzu- beyünleri okader çalışmeyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın canımmmŞenizŞeniz
günaydın canlarımmm......
merhabaa........
ay dün akşam eve giderken verdim ultimatonu eşime ve kızıma ben bugece çevrim dışıyım benle konuşmayın ben yokmuşum gibi davranın dedim
dün kötü bir gündüyaa sağ olsun onlarda aynen öle davrandılar yemeği hazırlamışlar yedim ve hemen uyudum saat 2 de gece bir kalktım kızım yanımda yatıyor.Kızlar adamaı naıl korkutmuşsamyanıma bile yatamamışşdelikafaduldendelikafadulden
işte güzelbir uykudan sonra yine buradayımm ama çok uyumaya alışık olmadığımdan sersemlik var üzerimde biraz.
mihrişim annesine kaçıyo olmasın o değilmiydi anneler güzü eşiyle arası acık limoni olan.:roflol:
kamilemmmmmmmm valla çok güldüm sabah sabah kızlarında pek yamanmış ha bulmuşlar hemen kolayını.Allah iyiliklerini versin emi.Öğretmende demiştirkii bu kadın kızlar evdeyken böyleyse kızlar çıkınca kimbilir ne işler çeviriyodur pc de:roflol::roflol::roflol:
Adını çıkaracak bu kızlar kamilemm:roflol:
herkese boooll booll öpücüklerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lahanamm özledikl ayol şekerim senii
şevvalden haber yokmuu bu arada
ebrum nerde benim..
günaydın hayatım.günaydın canlarımmm......
merhabaa........
ay dün akşam eve giderken verdim ultimatonu eşime ve kızıma ben bugece çevrim dışıyım benle konuşmayın ben yokmuşum gibi davranın dedim
dün kötü bir gündüyaa sağ olsun onlarda aynen öle davrandılar yemeği hazırlamışlar yedim ve hemen uyudum saat 2 de gece bir kalktım kızım yanımda yatıyor.Kızlar adamaı naıl korkutmuşsamyanıma bile yatamamışşdelikafaduldendelikafadulden
işte güzelbir uykudan sonra yine buradayımm ama çok uyumaya alışık olmadığımdan sersemlik var üzerimde biraz.
mihrişim annesine kaçıyo olmasın o değilmiydi anneler güzü eşiyle arası acık limoni olan.:roflol:
kamilemmmmmmmm valla çok güldüm sabah sabah kızlarında pek yamanmış ha bulmuşlar hemen kolayını.Allah iyiliklerini versin emi.Öğretmende demiştirkii bu kadın kızlar evdeyken böyleyse kızlar çıkınca kimbilir ne işler çeviriyodur pc de:roflol::roflol::roflol:
herkese boooll booll öpücüklerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lahanamm özledikl ayol şekerim senii
ebrum nerde benim..
günaydın canlarımmm......
merhabaa........
ebrum nerde benim..
günaydın canımcım.nasılsın hayatım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ayıp beeeeeeee baa bir selamı bilem çok gordün dahada gelmem davosa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
günaydın hayatım.
neyse hayatım dün gece iyi dinlenmişsin.ve enerjin yerine gelmiş canım.
işte bizim rosemmimiz bu.bir daha seni görmiyim öyle uflayıp puflayarak.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
günaydın canımŞeniz
sorma canım az kaldı adımın çıkmasına belki de çıkmıştır kim bilirr-tatlicadiarzu-
sen nasıl korkuttun öyle enişteyi bak öyle korkutmaya kalmaz kocaları bak annesine kaçar sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mihribancığım kaçamz canım,bence eniştem o günün kırgınlığını affettirmek için anne hasretini dindirmeyi düşünmüştür kesinkaydirigubbakcemile3 sewali bende merak ediyorum canım
iyiyim canım sen nasılsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?