Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mınık gözün aydın

ay cnm sabah sabah güleceğim yok tu bak sen cadılara :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız anm bu zamane çocukları çok fena ya vallahı şok oldum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay çok yaşayın emi
eh annesi sende çok otrma bak yarın ne derler bilmemem yerimsenibena.s:sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm yolun açik olsun bitanem çok özletme kendini blımm öpyorum

günaydın bugünün ilk günaydını benden olsun.
herkeze sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum

günaydın efendim hayrlı sabahlar
nasılsınız bugün kızlqar nasıl öpyorum bitanem

kızlar eşim bugun lojmanı gezmiş çok güzelmiş inşallah olur......

rüyacım cnm allah hayrlısı neyse onu nasıp etsin
inşallah olur bitanem:Saruboceq::Saruboceq: öptüm

ay lahnacım öğretmenin sorusuda süper ya
ne yapiyonuz ordaki fisfisfis:roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet ya göbek atyoz dicektim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 mayek adam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın canlarımmm......
merhabaa........
ay dün akşam eve giderken verdim ultimatonu eşime ve kızıma ben bugece çevrim dışıyım benle konuşmayın ben yokmuşum gibi davranın dedim
dün kötü bir gündüyaa sağ olsun onlarda aynen öle davrandılar yemeği hazırlamışlar yedim ve hemen uyudum saat 2 de gece bir kalktım kızım yanımda yatıyor.Kızlar adamaı naıl korkutmuşsamyanıma bile yatamamışşdelikafaduldendelikafadulden

işte güzelbir uykudan sonra yine buradayımm ama çok uyumaya alışık olmadığımdan sersemlik var üzerimde biraz.
mihrişim annesine kaçıyo olmasın o değilmiydi anneler güzü eşiyle arası acık limoni olan.:roflol:
kamilemmmmmmmm valla çok güldüm sabah sabah kızlarında pek yamanmış ha bulmuşlar hemen kolayını.Allah iyiliklerini versin emi.Öğretmende demiştirkii bu kadın kızlar evdeyken böyleyse kızlar çıkınca kimbilir ne işler çeviriyodur pc de:roflol::roflol::roflol:
Adını çıkaracak bu kızlar kamilemm:roflol:

herkese boooll booll öpücüklerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lahanamm özledikl ayol şekerim senii
şevvalden haber yokmuu bu arada

ebrum nerde benim..

ayıp beeeeeeee baa bir selamı bilem çok gordün dahada gelmem davosa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

günaydın hayatım.
neyse hayatım dün gece iyi dinlenmişsin.ve enerjin yerine gelmiş canım.
işte bizim rosemmimiz bu.bir daha seni görmiyim öyle uflayıp puflayarak.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın canımŞeniz
sorma canım az kaldı adımın çıkmasına belki de çıkmıştır kim bilirr-tatlicadiarzu-
sen nasıl korkuttun öyle enişteyi bak öyle korkutmaya kalmaz kocaları bak annesine kaçar sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mihribancığım kaçamz canım,bence eniştem o günün kırgınlığını affettirmek için anne hasretini dindirmeyi düşünmüştür kesinkaydirigubbakcemile3 sewali bende merak ediyorum canım
günaydın canımcım.nasılsın hayatım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

iyiyim canım sen nasılsına.s.

kamılece gul kubra betul lahanabebegım canlarım benım tesekkur edıyorum sagolun allah razı olsun sekerlerrrrr
kardesım ıcın guzel dılekler sunan herkese tesekkur edıyorum canlarım benım
betul bebegım uzun donem yaptı canım.tecıl ettırmeden dırek gıttı 20sınde:))
hayırlısıyla bugunde aksama gelecek
bır askerım daha var o ızınde su an hazıranda gerı gıdecek hayırlısıyla bakalım
senınde kardescıgıne sımdıden hayırlı teskereler olsun ınsaallah
opuyorum sızlerı canlarım benım
ara ara bakınırım ıslerı halledeyımde

ayıp beeeeeeee baa bir selamı bilem çok gordün dahada gelmem davosa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

aa şekerim özledim dedimyaa bu kuru bir selamdan çoookk daha fazlası bencee.Sen lahanam bebeğim sin yaaa ben yoğunum bu aralar hayatım öle eskisi gibi katılamıyorum acık idare edin beni 5 ay kadar:roflol:
gel benseni şöle bir kucaklıyım bakemmmmmmacıkta öpemmmŞenizŞeniz

günaydın hayatım.
neyse hayatım dün gece iyi dinlenmişsin.ve enerjin yerine gelmiş canım.
işte bizim rosemmimiz bu.bir daha seni görmiyim öyle uflayıp puflayarak.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

evet işte bennn geri döndümmmm allahıma çokk şükür kızlar bu günde işim var ama yok artık dayanamıycam buradayımm aa ne bu be yap yep peşi geliyoo iş bitermi yaa:jeyyar:
ebrummmmmŞeniz
kamilem nasıl geçti dün doğum günü attınmı göbecikleri anlat bakalımm:dance::dance:

vallahi ne olsun hayatım be hep aynı.
işe geldik çalışıyoruz işte.
sevvalim ameliyat mı olucaktı kızlar.
yani gününümü almıştı.
:uhm: :uhm: :uhm:

kamılecem seker allah yardımcın olsun bu kızceler ne boyle sekerrrrrr
masaallah
benımkıde bazen sıkayet edıyorlar kendı kendıne soylenerek:))
ogretmenlerı olsun bakalım benım basıma ne gelecek:)))
optum yafrum o meleklerımıııııı ve senı bebegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…