Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

çok güsel canım saol..........................................

slmm iyi akşamlar arkadaşlarr bende kız annesiyimmmmmm
henüzz 7.5 aylıyızzz..........
hoşgeldin canım aramıza allah bağışlasın meleğinia.s.a.s.
çok güzel ve anlamlı bir yazı teşekkürlerr canımmŞenizŞeniz

Şenizçok güzel sevalcim paylaşım için teşekkürkaydirigubbakcemile5

canım benim emeğine sağlık çok güzel bir yazı.
her kışın bir yazı vardır.bugünlerde geçecek elbet.ama senin moralini bozmaman lazım.
biliyorsun biz ne kadar zor ve üzücü günler geçirdik inanırmısın kızımı ilk yoğun bakıma aldıklarında,eşim bana kübra havayı bile kabul etmiyo beklemekten başka çaremiz yok dedi.yani biz yoğun bakımın kapısında kızımın(yazmak bile çok zor)ama ölüm haberini bekledik.senağlamabak şimdi herşey geride kaldı ve kızmız meleğimiz çok iyi rabbime şükürler olsun.:Saruboceq:
sana hep söylüyorum moralini yüksek tut duanı et.biz zaten senin için sürekli dua ediyoruz sen bu günleri atlatacaksın.ben bütün kalbimle inanıyorum.

sevvalcik bacım sanada iyi geceler yaa ben okadar uğraştım sana repp veremedim bugun kimseyede repp vermedim anladım gitti:1shok::uhm::uhm::uhm::uhm:

çokk sağolunnn arkadaşlar allah sizin yavrularınızıda sizlere bağişlasınnnn

ayyy antalyadann birimii varr buuu inanmıyomm yaaa 1.5 yıldır kk dıyım sanırımm 3 kişi veya 4 kişi ,ile karsılaştım antalya oturanla

iyi akşamlar güzel meleklerin anneleri a.s. a.s.

bende bugun gıttım dr bel fıtıgından ve romatızmadan suphelenıyor dr 8.tane kan testi yapılcak 3. tüp kan aldılar 2. MR çektirdim ama gelin bana sorun nasıl çektirdim tam 35. dakka o makinenin içinde kaldım ama harbi sıyıryordum içinde salak slak şeyler dusunuyordum aha yangı cıktı herkez kactı ben burda kaldım yok deprem oldu bir sürü şey kurdum çünkü saatlerce içerde kalmısım gıbı geldı valla canlı canlı mezara gırıdm resmen ya neyseki sonuç olarak tek parca halınde eve geldım sızelere kavustum
alyada aşılarını oldu dr konturolunu yaptı kg boyu herşey ıyı guzel gelişiyor dedi mama veriyomusun dedi bende 2,3 gunde bı 60 cc verıyorum dedım hıc gerek yok gelısımı cok ıyıy dedı mama vermeyı kes dedı bende kutu bıtsın vermıcem daha mama
sonuçların hepsını ayın 18 de alcam ıns hepsi temiz çıkarda rahat ederım hele ıns bel fıtıgm yoktur ondan korkuyorum cunku benden bu kadar kızlarr herkeze iyi geceler

canım çok geçmiş olsun.inş sonuçların güzel çıkar.allah şifa versin.:Saruboceq:
meleğinede maşallah canım.öp benim için yanaklarından şöyle koklaya koklayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlımbenimgene damardan vurmuşsun
paylaşımın için teşekkürler canımŞenizŞenizŞeniz

canım geçmiş olsun
inşallah hepsitemiz çıkar canım:teselli::teselli::teselli:

bende bunların bigün geçiceğine inanıyorum ama ne biliyim hastanede dura dura kendimi tuhaf hissetmeye başladım....

canım yaa mr benim uzmanlık alanım o kadar korkma
son 10 günde iki kere ilaçlı mr çektirdim ve her seferinde yarım saat o alette kaldım
ama inanki ayetel kürsi okurken ne zaman yarım saat geçti anlamadım
inşallah sonuçlarıntemiz çıkar
sen şuanda birazda lohusalık dönemindesinnn onunda etkisiyle rahatsızlanmış olabilirsinnn

tatlımbenimgene damardan vurmuşsun
paylaşımın için teşekkürler canımŞenizŞenizŞeniz

damardan,kalpden bahsetme kızzz
beniim derdim zaten damardan kaynaklanıyoo
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…