E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.661
gece gece çok gülme kızz eniştemi uyandırcannn
:roflol::roflol::roflol:
slmm iyi akşamlar arkadaşlarr bende kız annesiyimmmmmm
henüzz 7.5 aylıyızzz..........
yok kız uyumuyor zaten kurtlar vadisini seyrediyor
ayrıca miniğin selamı var hepinizeŞenizŞenizŞenizŞeniz
iyi akşamlar güzel meleklerin anneleri a.s. a.s.
bende bugun gıttım dr bel fıtıgından ve romatızmadan suphelenıyor dr 8.tane kan testi yapılcak 3. tüp kan aldılar 2. MR çektirdim ama gelin bana sorun nasıl çektirdim tam 35. dakka o makinenin içinde kaldım ama harbi sıyıryordum içinde salak slak şeyler dusunuyordum aha yangı cıktı herkez kactı ben burda kaldım yok deprem oldu bir sürü şey kurdum çünkü saatlerce içerde kalmısım gıbı geldı valla canlı canlı mezara gırıdm resmen ya neyseki sonuç olarak tek parca halınde eve geldım sızelere kavustum
alyada aşılarını oldu dr konturolunu yaptı kg boyu herşey ıyı guzel gelişiyor dedi mama veriyomusun dedi bende 2,3 gunde bı 60 cc verıyorum dedım hıc gerek yok gelısımı cok ıyıy dedı mama vermeyı kes dedı bende kutu bıtsın vermıcem daha mama
sonuçların hepsını ayın 18 de alcam ıns hepsi temiz çıkarda rahat ederım hele ıns bel fıtıgm yoktur ondan korkuyorum cunku benden bu kadar kızlarr herkeze iyi geceler
kızlar ben yatıyorum çok uykum varmirmirmirmirmirmirmirmir.kızlar da eşimde uyudu bende yatayım.
hepinize hayırlı geceler.ruyanızda beni görün,kırmızı karanfil takıp hepinizin ruyasına gelicem.beni bekleyin bu gece.:roflol::roflol::roflol::roflol:
aleyküm selam canım minikk hanıma sende ilet benim selamımı
eniştem kurtlar vadisi izleyip kendini ordakiler gibi hissetmesin sonra
hani ordakiler gibi kasaplık yapmaya çıkmasın
sakın adamı sinirlendirme dikkat et kendinee
yasakkelimeyasakkelime
kızlar ben yatıyorum çok uykum varmirmirmirmirmirmirmirmir.kızlar da eşimde uyudu bende yatayım.
hepinize hayırlı geceler.ruyanızda beni görün,kırmızı karanfil takıp hepinizin ruyasına gelicem.beni bekleyin bu gece.:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kız uyumuyor zaten kurtlar vadisini seyrediyor
ayrıca miniğin selamı var hepinizeŞenizŞenizŞenizŞeniz
sanada iyi geceler canım tamam kırmızı karanfilli birini görürsem hemen gelirim yanınakaydirigubbakcemile3
canım ben seni karanfilsizde tanırım resmini gördüm nasıl olsaaa
:roflol::roflol::roflol:
aleykümselamda kendi nerde bu arada
naber tatliş senin bu saatte ayakta olmaman lazım hııııııılaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
iyilik canım eşim gelmedi daha anahtarıda yok mecburen bekliyorum...
nerde gördün resmini biz niye görmedik-tatlicadiarzu-
kızlar ben zıbarır yatar
hepinize iyi geceler
allah rahatlık versin hepinizeŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar ben zıbarır yatar
hepinize iyi geceler
allah rahatlık versin hepinizeŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?