K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.941
Aman da amann yÜzÜnÜzÜ gÖren cennetlık beraber gelıp beraber gıdıyorsunuz kızlarr :)
bizde de durum aynı anımmkaydirigubbakcemile3üzerimde bir halsizlik var bugün işler bana ben işlere bakıyorumm,kimbilir belki insafa gelip kendi hallerine yapılırlar belki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:tünaydın kamilem nasıl olayım tatil yapıyoruz bu ara bolbol kızlar evde terör estiriyolarrr
sen nasılsınnn
bizde de durum aynı anımmkaydirigubbakcemile3üzerimde bir halsizlik var bugün işler bana ben işlere bakıyorumm,kimbilir belki insafa gelip kendi hallerine yapılırlar belki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk tatlım bende seni ve prenseslerini öpüyorum ŞenizŞenizhoşgeldin izabelle seni ve oğluşunu öpüyorummmm
hımm söyleyeyim de alsın ama sewal aldığı yüzüğün markasını filan söyleyinde ona göre alsınn:roflol::roflol::roflol::roflol:cimcime seni demek sihirli yüzük ha ısır benim için annesi şeker yanakalarındanŞenizŞenizo iş kolay kamilem şevval bana sihirli yüzük alcakmış üfleyip işlerimi halletcemmmm
halimeye söyle oda sana alsınnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
tünaydın canım iyi çalışmalarr :1hug:sekercıkler ben kactım
pcmı alıp balkona cıkayımda calısayım
esım kızlar kardesım tv ızlıyorlar
bende calısam barı
haydı hepınızı opuyorum herkese kolay gelsın
meleklerımede muckkkkkkkkk
slm canım herzaman ki gibi aynı evişleri vs sen nasılsın canımm:1hug:a.s.selam kamilee minik kuşlarım sanada selam nasılsınız ?-tatlicadiarzu-
tünaydın kızlar
hepinize güzel bir gün diliyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tünaydın canımŞenizŞenizŞeniz naberrtünaydın kızlar
hepinize güzel bir gün diliyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?