Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tünaydın kamilem nasıl olayım tatil yapıyoruz bu ara bolbol kızlar evde terör estiriyolarrr
sen nasılsınnn
bizde de durum aynı anımmkaydirigubbakcemile3üzerimde bir halsizlik var bugün işler bana ben işlere bakıyorumm,kimbilir belki insafa gelip kendi hallerine yapılırlar belki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o iş kolay kamilem şevval bana sihirli yüzük alcakmış üfleyip işlerimi halletcemmmm
halimeye söyle oda sana alsınnn
:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız şekerler çalışanlar evdemisiniz ohh bugünde tatil size ne güzelldelikafaduldendelikafadulden

o iş kolay kamilem şevval bana sihirli yüzük alcakmış üfleyip işlerimi halletcemmmm
halimeye söyle oda sana alsınnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
hımm söyleyeyim de alsın ama sewal aldığı yüzüğün markasını filan söyleyinde ona göre alsınn:roflol::roflol::roflol::roflol:cimcime seni demek sihirli yüzük ha ısır benim için annesi şeker yanakalarındanŞenizŞeniz

belınay canım benım allah yardımcın olsun canım arkadasım
ıkıncıler zor olmuyor aslında bızım yas ılerlıyor canım ondan kaynaklanıyor
bende 24de elıfı dogum yaptıgımda oyleydım naz da yas 28 oldu baya etkısı oldu
annelıgın kolay ama hamılelıgın zor gecıyor ıkıncıde
ınsaallah bıran once bıter sag salım dogurur kurtulursun canım benım
ruyam canım benım kolay gelsın allah yardımcın olsun
nunuk bebegım allah yardımcın olsun canım benım bende oyle su 2 haftayı atlatsaydım cok sevınecektım dehset gergınım ve yorgun yogunum
cok daralıyor ve streslıyım senın bırde tasınma eklendı ustune cok ıyı anlıyorum senı kolaylıklar dılıyorum
herkese gunaydınlar canlarım guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah

sekercıkler ben kactım
pcmı alıp balkona cıkayımda calısayım
esım kızlar kardesım tv ızlıyorlar
bende calısam barı
haydı hepınızı opuyorum herkese kolay gelsın
meleklerımede muckkkkkkkkk

tünaydın canım iyi çalışmalarr :1hug:
selam kamilee minik kuşlarım sanada selam nasılsınız ?-tatlicadiarzu-
slm canım herzaman ki gibi aynı evişleri vs sen nasılsın canımm:1hug:a.s.

tünaydın kızlar
hepinize güzel bir gün diliyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…