Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldin bebeğimmmm nerelerdesin sen özledim seni yafriii:1hug::1hug::1hug:

canım bende özledim sezenle uğraşıyorum canım ya
bugün ektim hocası geldi aldı 2 hafta sonra müsabakası var canım
engel atlayacak devamlı gidip geliyoruz
geldiğimdede yorgun oluyorum bir bakıp çıkıyorum
sen nasılsın ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyiym tatlım evde kızlarla savaş yapıyoruz
akşama en sonunda ya ben onları yolcam ya onlar beniii

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyiym tatlım evde kızlarla savaş yapıyoruz
akşama en sonunda ya ben onları yolcam ya onlar beniii
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
dur şekercim sakin ol bubnun yarınıda varrr,yaz tatilinede az kaldı tüm yaz bizi bekliyorrrr şimdiden yolmaya başlarsanız saçmaç kalmaz canımm:roflol::roflol::roflol::roflol:benim küçük evden çıkmaz beni evde delirtir büyüğüde eve zor katıyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol:zıtlar ya
iyilik canım senden naber ŞenizŞenizŞeniz
her zaman ki gibi şekerimm,ev işleri filan kurtulmak için şevval den haber bekliyorum sihirli yüzük bulacakkaydirigubbakcemile2

banada bende isterem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
benim bulaşıklar duruyor bide yemek yapacağım o kadar :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

hehehehheehhe ben sezeni gönderdim şimdi
evde sessizlik hakim efede çizık flim seyrediyor
rahatım yani :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ooohhhhhhhhh rahatsın yaniiii

yazın anneannesine göndercem sırayla arada bir kafa dinliycemmm:roflol::roflol::roflol:

banada bende isterem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
benim bulaşıklar duruyor bide yemek yapacağım o kadar :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ben kazenle konuşayımda tüm kk için toptan satın alalım o yüzükten başka türlü olmuycakkkk:lepi:

ben kazenle konuşayımda tüm kk için toptan satın alalım o yüzükten başka türlü olmuycakkkk:lepi:

konuş bebekim konuş ŞenizŞenizŞeniz

aaaaaaaaammmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gönder kızları bana canım 2 gün kafanı dinle
pazar senin oraya yakındım valla biraz daha gitsem
bursada olacaktık tam 350 km yapmışız :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

güzel fikirde kazenin ilk duyduğundaki yüz ifadesini görmek lazım mutlaka:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ooohhhhhhhhh rahatsın yaniiii[/COLOR][/SIZE][/B]

yazın anneannesine göndercem sırayla arada bir kafa dinliycemmm:roflol::roflol::roflol:
ben orayada göndersem kurtulamam annem hemen karşı evde oturuyor:roflol::roflol:
benimde onlar kaldı da kalkıp bi başlasam iyi olacak birazdan aıktık demeye başlarlarrr:jeyyar:

anaaaa kız kamile sen ananın dizinin dibindemisin halaaa
biz şehir içindeyiz annemle ama gitmek tam 1 saat sürüyoooo

efsunefem tatlımmm
bursaya yakınmı geldin geçen haftada bizde sana yakın geldiydik
taaa yalovada vapur iskelesinden geri
döndükkk

benimki başladı yiyecek birşeyler ver diye
akşam sezeni almaya gideceğiz akşam yemeği hazırlamam lazım
kızlar bu arada pazar müsabakadayken cine5 röportaj yaptılar benimle ama ne zaman çıkacak bilmiyorum.akşam gazetesinede çıkacağız resimlerimizi hep çektiler tam komediydi valla imza istemeyin vermem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım bizde cine5 yok ama akşam gazetesini alıp görmem lazım sizi:hooray:

bizede slm söyledin mi bak söylemedinse darılırız ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
yoksa şöhret olup hemen unutcan mı bizi:jeyyar::jeyyar::roflol:

biz eşimle hala annelerimizin dizlerinin dibindeyizzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
çoukluktan kurtulamadıkkkaydirigubbakcemile2

röportaj çıkına haber ver baride gazetede görelimm
cine5in hangi proğramıymış onu sordun mu bakemm

yok canım ya tahminim spor programında çıkar.
kızlar merak etmeyin 2 hafta sonra tekrar flaşlanırım .
çünkü müsabakalar federasyona bağlı oluyor .
efeyi galiba dergiye koyacaklar ama hangi dergiye bilmiyorum ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…