- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.001
iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar
nasılsın inşallah herkesler iyidir geçmişi okuyamadım çünkü fazla faktım yok annem bende olduğu için zamanım pek oluyo hepiniz öpyorum
arkadaşlar lahanabebeğimin sizlere çok selamı var hepinizi çok özlemiş lahanam hastanede yatıyo arkadaşlar daha ameliyat olmamiş bazı değereleri yüksek çikmiş dr onda beklemleri gerekiyormuş dedi.
inşallah pazarertesi olma ihtimali var.
allah yardımcısı olsun inşallah çabuk iyleşip aramiza döner bitanem.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canımmmŞenizŞenizişlerini hallettin mi canım:1hug:Selam selam selam hanımlar uzunca aradan sonra tekrar ben geldim nasılsınız bakalım herkesler neler yapıyor kusura bakmayın geçmişi okumak bu saatten sonra baya uzun kusuruma bakmayın.... Hepinizi ve melekleriniz kocaman öpüyorum...
bizde özledik şekerimm hoşgeldinnŞenizanneciğinede doymuşsundurmerhaba hanımlar
bende bugün annemin yanından geldim
geçmişi daha okuyamadım.hekes umarım iyidir
sizleri özledim :1hug:öpüldünüzzzza.s.a.s.
selam kızlarrrr
ben geldim yemeğimi fırına verdim
fırsattan istifade size bakıyım dedim ama şok oldummm
rosemin hamileliğini duyunca
kız rosem neden sakladın bizden bacımm
aşkolsun yaaaa
oh maşallah ne güzell yemeğini halletmişsin canımm
aah sorma niye sakladıki bizden anlamadım bir türlüCADIARZU
ben dedim ama değil mi diyemiyor kendisi beni ortaya atıyor galiba diyee:roflol::roflol::roflol::roflol:valla şoktayım bi ara senin hamile olduğunu iddia etti
ama nedense kendinden hiç bahsetmemiştii
:1shok::1shok::1shok:
süper bir özet yaaalkisalkisalkisben yerinize okudum annecikler.
sevalcik kızlarla savaş yapıp birbirlerini yoluyolarmış.yazın ananeye yolıycakmış.
anane bu oda göbek atar sevincinden torunlar geliyo diye..hihoyyyt
kamile henüz anasının dizinin dibindeymiş,,ev işlerinden kurtulmak için sihirli yüzükü bekliymuş...:uhm:
bulunca bizede süleee,kaydirigubbakcemile3
efsunun bulaşıklar ve yemeği dah duruyomuş.
cine 5 de röpartaj yapmışlar,akşam gazetesindede varış ama ne zaman cıkacağı belli değilmiş.iki kupayıda bunların kulüp almışş:1shok: :hooray::hooray:
kutlarım yavrusu he heeekimin kızı beee alkisalkisalkis
rüyanazın elinde dolama sandığı bişey cıkmış.hala ses soluk yok.
ne olakiikafamçokkarıştı
ve veeee rosem hamişmiiiiişşşş :CüvCüv: alkisalkisalkis
aaaaa doğurcak bilee
alyasulin ninde kuyruk sokumu iltihaplanmış ağır antibiotik kullanması gerekiyomuş.ama bebeği daha iki aylık emzirmeside lazım.
ayy yazık yaa çookk gecmiş olsun.bebeğimize anne lazım olduğuna göre emzirmekten fazgeccek sanırım.ama belki dr. farklı bir tedavi suanr bellimi olur.
flaş flaş flaş gibi oldu yahuu.valla kızlar işim yoktu,size kolaylık olsun diee okudum ve özet gectim.sizde .zamandan tasarruuuff olsun,bu zamanı meleklerinize ayıruuuunnn.
öperem hepinizi hii hiiiiiiikaydirigubbakcemile3
ben yerinize okudum annecikler.
sevalcik kızlarla savaş yapıp birbirlerini yoluyolarmış.yazın ananeye yolıycakmış.
anane bu oda göbek atar sevincinden torunlar geliyo diye..hihoyyyt
kamile henüz anasının dizinin dibindeymiş,,ev işlerinden kurtulmak için sihirli yüzükü bekliymuş...:uhm:
bulunca bizede süleee,kaydirigubbakcemile3
efsunun bulaşıklar ve yemeği dah duruyomuş.
cine 5 de röpartaj yapmışlar,akşam gazetesindede varış ama ne zaman cıkacağı belli değilmiş.iki kupayıda bunların kulüp almışş:1shok: :hooray::hooray:
kutlarım yavrusu he heeekimin kızı beee alkisalkisalkis
rüyanazın elinde dolama sandığı bişey cıkmış.hala ses soluk yok.
ne olakiikafamçokkarıştı
ve veeee rosem hamişmiiiiişşşş :CüvCüv: alkisalkisalkis
aaaaa doğurcak bilee
alyasulin ninde kuyruk sokumu iltihaplanmış ağır antibiotik kullanması gerekiyomuş.ama bebeği daha iki aylık emzirmeside lazım.
ayy yazık yaa çookk gecmiş olsun.bebeğimize anne lazım olduğuna göre emzirmekten fazgeccek sanırım.ama belki dr. farklı bir tedavi suanr bellimi olur.
flaş flaş flaş gibi oldu yahuu.valla kızlar işim yoktu,size kolaylık olsun diee okudum ve özet gectim.sizde .zamandan tasarruuuff olsun,bu zamanı meleklerinize ayıruuuunnn.
öperem hepinizi hii hiiiiiiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?