Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Rosem
****BİRİCİGİM****

Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Sep 2007
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

canım zaten o kadar cok süt ictım kı hamılelık boyunca. halende ıcıyorum ama benım oglan dogmak bılmıyor.
üstüne de magnezyum ıcıyorum banamısın demıyor valla.

kızlar bende efsunefem gibi araştırdım malesef haklıymış rosemcim hamile hemde oğlu olcakmış

rosemm demek hamileydin de bize söylemedin ha aşkolsun :dilcikar:
nunukum naber canım

selam canim i yidir senden naber

güzel bir özellik ama bende çok severim küçük ayrıntıların üstüne gitmeyiii:1hug:

ne oluyonuz beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

selamlar kızlar...misafirlerim gitti sonra da apartmanda komşuma kahve içmeye gitmiştim arkadaşımın bebeği kızımın suratına kustu kahveyi içemeden eve geldik kızımı banyo yaptırdım şimdi oturabildim nihayet...

okudum kamilecim okudum sağol sende beni savunmuşsun canım:roflol::roflol:
rosem beni anlatacağına kendi cevap versin bakalım niye hamileliğini bizden saklamış:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

okudum kamilecim okudum sağol sende beni savunmuşsun canım:roflol::roflol:
rosem beni anlatacağına kendi cevap versin bakalım niye hamileliğini bizden saklamış:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

benim yağlarımla mihirbancığımın annesine giidşiyle uğraşmaktan kendini gizlemiş kadın

benim yağlarımla mihirbancığımın annesine giidşiyle uğraşmaktan kendini gizlemiş kadın

öylemi diyorsun canım:roflol::roflol:
yarın kesin burda olur o zaman topikçe sorarız kendisine niye gizlemiş hamileliğini bizdenCADIARZUşevvalcim umarım bir yanlışlık yoktur boşu boşuna günahına girmeyelim roseminyerimseniben

ben kaçtım kızlar eşim birazdan gelir beni pc başında yakalamasın bir daha akşama kadar burda oturduğumu düşünüyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım çoğu zaman benimkide beni burda görüyo:roflol:
tabi yinede dikkat ediyorum adamı gıcıklandırmayayım:roflol:
benim ki alıştı artıkk
şöyle bir bakıyor ne yapıyorum diye bazen benim parmaklar çalışıp güldükçe meraktan deliyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…