- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.021
kurtardık canımm net macerası oldu sana süper dedektifsin şekerimmkaydirigubbakcemile5
hmm kimbilir nelerini ortaya çıkardın da korkuttun:roflol::roflol::roflol:ama korkması iyidiryerimsenibenbu daha neki ben neleri araştırmış insanım kardeşim benden korkulu rüyam diye bahseder
:roflol::roflol::roflol:
hmm kimbilir nelerini ortaya çıkardın da korkuttun:roflol::roflol::roflol:ama korkması iyidiryerimseniben
güzel bir özellik ama bende çok severim küçük ayrıntıların üstüne gitmeyiii:1hug:küçük ayrıntılardan büyük sonuçlar çıkartabiliyorum
eğer farkettiysen buda bana sonuca yaklaşma fırsatı veriyo
:roflol::roflol::roflol::roflol:
rosemm demek hamileydin de bize söylemedin ha aşkolsun :dilcikar:
nunukum naber canım
güzel bir özellik ama bende çok severim küçük ayrıntıların üstüne gitmeyiii:1hug:
selam canim i yidir senden naber
ne oluyonuz beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hoşgeldin canımmmŞenizŞenizişlerini hallettin mi canım:1hug:
bizde özledik şekerimm hoşgeldinnŞenizanneciğinede doymuşsundur
şimdi geçmişi okurken saki sakin oku tamam mı özellikle gittiğin günü rosemmin anlattıklarını görmezden gel olurmukaydirigubbakcemile3
okudum kamilecim okudum sağol sende beni savunmuşsun canım:roflol::roflol:
rosem beni anlatacağına kendi cevap versin bakalım niye hamileliğini bizden saklamış:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
benim yağlarımla mihirbancığımın annesine giidşiyle uğraşmaktan kendini gizlemiş kadın
dimi yani niye saklamış ki:jeyyar:hepimiz bebekleri çok severizzokudum kamilecim okudum sağol sende beni savunmuşsun canım:roflol::roflol:
rosem beni anlatacağına kendi cevap versin bakalım niye hamileliğini bizden saklamış:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bence oğlu olcakmış ondan gizledi hani kız anasıyızya hepimizzz
ben kaçtım kızlar eşim birazdan gelir beni pc başında yakalamasın bir daha akşama kadar burda oturduğumu düşünüyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
benim ki alıştı artıkkcanım çoğu zaman benimkide beni burda görüyo:roflol:
tabi yinede dikkat ediyorum adamı gıcıklandırmayayım:roflol:
herkese ıyı aksamlar dılıyorum
keyıfler yerınde masaallah okudum
marketten geldık sımdı yemek yıyecegız
gorusmek uzere ınsaallah kolaylıklar dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?