Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar kızlar aaaaaaaaaa benim canım arkadaşım rosemm hamilemi şimdi sayfaları okuycam ama eğer doğruysa çok kızıcam rosemmeklava: nasıl saklar bendendemi gizlemiş vay hain vayyy:mymeka::mymeka:

iyi akşamlar kızlar aaaaaaaaaa benim canım arkadaşım rosemm hamilemi şimdi sayfaları okuycam ama eğer doğruysa çok kızıcam rosemmeklava: nasıl saklar bendendemi gizlemiş vay hain vayyy:mymeka::mymeka:
yaa bak ızabellecim saklamış bizden yapılırmı bize ya :jeyyar:hamileyim dese el üstünde tutardık bişey mi yapacaktık sankisengözlerimebaksanab

yaa bak ızabellecim saklamış bizden yapılırmı bize ya :jeyyar:hamileyim dese el üstünde tutardık bişey mi yapacaktık sankisengözlerimebaksanab
:jeyyar:çok şaşırdım kamilem valla benden bile sakladı hain kadın siz nerden duydunuz şekerim:1shok::1shok:

günlüğünü ele geçirdikk temmuzda rahatlayaağım diyorduya,meğerse doğum filan
onları atlataakmış ondan demiş bebek oğlanmış bir oğlumuz daha olaakmışş
:1shok::1shok:kısss sizden korkulur valla banada demişti temmuzda rahaylıcam diyee hımm o kadar yakınmış demek doğumu günlüğünü nasıl ele geçirdiniz? sizde iyi zehir hafiye olur valla:roflol::roflol:

selam hatunlar.
o bahsettıgınız rosem benım ama kımseden hamıle oldugumuda oglusum olacagınıda saklamadımkaydirigubbakcemile3
üstelik yaklasık 32 haftadır kk nın günlügünü takip eden cogu kişi bilir benım hamile oldugumu.:CüvCüv:
bütün bilgilerimide buraya sermişiniz masallah.:tomato:
şaka gibi ya cok güldüm yazdıklarınıza.
birileri benle dalga geçmiyor degilmi?:dilcikar:
.

:1shok::1shok:şakamı buu bende diyom benim arkadaşım benden saklamaz onun rumuzıda rosemm demekki kızlar karıştırmış tühhh kızın günahını aldık gördünüzmübenneyaptımki

:1shok::1shok:şakamı buu bende diyom benim arkadaşım benden saklamaz onun rumuzıda rosemm demekki kızlar karıştırmış tühhh kızın günahını aldık gördünüzmübenneyaptımki
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla karıstırdınız mı yoksa şaka mı yapıyorsunuz bende anlamıs degılım.
neyse madem bu kadar benımle ilgili konustunuz o zaman su linkteki ankete hepınız katılın bakalım.klava::dance:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...igime-isim-icin-fikirlerinizi-bekliyorum.html

seninle dalga geçmiyoruz olurmu hiç canım bizz rosemm hamile diye şaka yapalım demiştik kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok: kamilem duydunmu kıssssssss siz rosem leri karıştırmışsınız anacım kimden çıktı bu gerçek hamile rosem açıklama yaptı bak bende şaşırdım rosemm niye sakladıki diyom kendi kendimeyerimsenibenyerimseniben

hanımlar şaka elimizde patladı mı şimdi:çok üzgünüm:
ya ne güzel rosemle biraz uğraşıcaktık yarın bak herşey karıştıkaydirigubbakcemile2
bu arada gerçek rosemin bu durumdan nasıl haberi oldu:uhm:
ay sanırım ben herşeyi karıştırdımkafamçokkarıştı

iyi geceler canlarım,yarın için tatlımı yaptım,yarında pilav yapcaz bide ayran tamamdır.
sizde gelebilseniz ne güzel olurdu alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok yorgunum yarınıda bi atlatayım 2 gün kalkmadan yatcamkafamçokkarıştı
kızlar siz rosemme şaka yapalım derken,gerçek hamile roseme mi yakalandınız:uhm:

yok tatlım sende suç yok kamileyle gerçek hamişii haberdar edelimde çaktırmasın dedik oda olayı gelip burda açıkladı

aaa kız ben gelirim aşkolsun 18/a ya bineyim yeter seni elimle koymuş gibi bulurum:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar hadi iyi geceler ben yatayım,allah rahatlık versin.
yarın akşam anca uğrarım herhalde.
hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…